2026. július 9.a párjával járt itt 55 Férjem nagy hekk - rajongó! :D Így arra gondoltam, hogy névnapjára elmehetnénk a Várárokhoz hekkezni. Vasárnap nem sokkal nyitás után érkeztünk, már akkor is elég sokan voltak - de találtunk még szabad asztalt. Picit hosszúra sikeredett a várakozás, annyira viszont nem zavart, mert maga a hely nagyon jó helyen található, semmi zavaró nem volt, amig várakoztunk.
Addig elkortyolgattuk az italaink. Amikor pedig kihozták a halakat, elnézést is kértek. A hekket (ami 34 dkg-os volt), miután elfogyasztottuk, mentem a pulthoz és fizettem. Nagyon finom volt! ! Biztosan visszatérünk még. Folyamatosan, egyre többen is lettünk - érdemes időben érkezni.
2026. július 9.egyedül járt itt 55 Néhány hete az interneten találtam rá erre a helyre. Most pedig lehetőségem volt Tatán egy kicsit sétálni, kirándulni, így megálltam a Gofri-kuckónál is. Maga az épület a Hősök terén található, picike - 2 kinti asztallal, ahol állva tudod csak elfogyasztani az ételt. Mellette van egy pad, esetleg oda le lehet ülni.
Amikor bementünk, a csajszi nagyon kedves, kérdeztem, hogy ő mit ajánlana - így sikerült is kiválasztanom a gofrimat. Kint kellett várakoznunk, majd nem sokra rá, már hozta is az elkészült gofrit. Én Oreo krémeset kértem, karamelles kekszmorzsával - nagyon finom volt az íze. De igazi cukorbomba - a vége már kicsit nehezen is ment, mert nagyon édesnek találtam. A gofri tésztája nagyon ízlett, finoman készítik! Vissza fogok térni! És ami még fontos, hogy árban sincsenek elszállva! !
2026. július 8.barátokkal járt itt 55 Második alkalommal foglaltunk asztalt a Marha Jó Steak Bárba. Barátainkkal egy közös kis pont lett. Mindig előre foglalunk asztalt, mivel maga a hely eléggé pici, de így tuti meglesz az asztalunk. Fiúk többfajta steaket is kipróbáltak már, én maradtam a levesnél és a rántott marhahús szeletnél. Annyira jóllaktunk, hogy csak na.
Különlegesség, hogy a steaket egy forró lávakövön hozzák ki és te úgy sütöd át, ahogy csak szeretnéd. Csirkehúst is ugyanúgy te sütheted magadnak. A leves nagyon laktató volt, és a rántott szelet is kiadós. Lehet mindenhez kérni szószokat (különlegeseket is), illetve vannak saláták és desszertek is. Biztosan visszamegyünk még.
2026. július 8.a párjával járt itt 55 Nagyon - nagyon régóta szerettem volna a Vekkerben reggelizni. Párommal foglaltunk előre asztalt, hogy biztosan legyen helyünk, mert azt hallottam eléggé sokan szoktak oda járni. Fél 12-re sikerült már csak, de nem baj, gondoltuk akkor is tudunk egy jót "reggelizni". A hely kívül - belül nagyon hangulatos, nem is annyira kicsi.
Nagyon jó asztalt kaptunk, az étlap sokféle, gazdag. Miután sikerült kiválasztani az ételeket, nem sokra rá már meg is kaptuk. Én buggyantott tojást kértem, párom pedig sült kolbászt. Mindkettő ízlésesen volt tálalva, ízük pedig isteni. Limonádé és a pillangóborsó latte is ízlett, különleges volt. Bármikor szívesen visszamennék, mert lenne még mit megkóstolni.
2026. július 5.a párjával járt itt 45Idén újra meglátogattuk Szentendrén a Skanzent. Délutánra szerettünk volna még ott betérni a pékségbe, ahol elég nagy sor állt már, de kivártuk. Pozsonyi kiflit szerettünk volna venni, szerencsére azt még kaptunk is. Az ára kissé borsos volt, de az íze nagyon finom. Ízlett. A kiszolgálás kedves volt, pörgős nap volt akkor a Pékségben.
Érdekes
2026. július 5.a párjával járt itt 45 Nem értek egyet az előttem szólókkal, a Terror Házát legalább egyszer szükséges meglátogatni. Mi pont Budapesten voltunk az egyik Nemzeti Ünnepünkön, így akkor úgy döntöttünk kivárjuk a sorunkat és meglátogatjuk a Múzeumot. Több órát bent töltöttünk és igenis érdekes (szörnyűségek ellenére ami a múltban történt) időtöltés.
Minden teremben kaptunk információs lapot, mindenről olvashattunk, amit a kiállításon láttunk. Én ajánlani tudom!
2026. március 28.gyerekekkel járt itt 55Többször volt szerencsénk már itt fagyizni és mindig nagyon finom ízű fagyikat sikerült választanunk. Nem jeges, hanem krémes a fagylalt, sok - sok választékkal. Bármikor szívesen eszem itt. Ha jól tudom "Vándorként" is működik fesztiválokon, kis kocsiból árulnak olyankor. Jó ötletnek tartom!
2026. március 28.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal egyik este vacsora után ide jöttünk a River Terrceba inni egyet, beszélgetni. Még szeptemberben nagyon kellemes esti idő volt, így a teraszon ültünk le az egyik asztalnál. A kiszolgálás remek volt, hamar megkaptuk az italainkat. Többször is rendeltünk más - más italokat, de mindig nagyon gyorsan megkaptuk.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, bármikor visszamennénk még ide. Hangulatos a hely, tiszta.
2026. március 14.a párjával járt itt 55 Évekkel ezelőtt már jártunk itt Martonvásáron a múzeumban és a parkban is, de sok évvel később újra szerettünk volna itt tenni egy kellemes őszi sétát. November 2-án sütött a Nap, csodaidő volt - alkalmas egy hosszabb sétára. A belépési rendszer már valóban másképp működött, a jegyünk megvásárlása után indulhattunk is.
A park számomra most sokkal szebb volt, őszi pompa volt színekben. . . Férjemmel jópár órát eltöltöttünk itt, 2 x körbejárva a tavat. Hol leültünk a tóparton, hol a fák alatt. . . Nagyon tetszett, vissza szeretnénk jönni máskor is.
2026. március 14.barátokkal járt itt 55 Balatonlellén töltöttük 2025 Szilveszterét és ebédre ezt az éttermet választottuk. Szerencsére előző nap lefoglaltuk az asztalt, mert amúgy nem lett volna helyünk. 6 fővel érkeztünk, a sarokban kaptunk egy jókis asztalt. A pincérek jófejek, kedvesek voltak. . . hamar ment mindenféle rendelés.
Vegyesen választottunk az étlapról, volt aki libacombot, volt aki csirkemellet és rántott sajtot evett. Nagyon finom volt minden fogás. . . Pálinkáik ütősek, finomak. Teljesen elégedettek voltunk mindennel! !
78 fotózott hely / 8 oldalon