2025. június 21.barátokkal járt itt 45Barátainkkal fagyizni szerettünk volna, így séta közben erre esett a választásunk. Máskor is ettünk már Pálmánál, most is rengeteg íz közül tudtunk választani. A fagyik finomak és különlegesek voltak, máskor is szívesen fogyasztanék itt. A kiszolgálás gyors és kedves! :) A fagyik árán szinte már meg sem lepődöm, ez sajnos a Balatonon sincs másképp. 600 - 650 Ft egy gombóc.
2025. június 21.a párjával járt itt 45 Még az idei szezon elején jártunk éppen Siófokon és induláskor szerettünk volna inni egy kávét. Séta közben ide tévedtünk be, kívülről is szimpatikus volt és már ültek is páran a teraszon. Nagyon jó időnk volt, így mi is kint foglaltunk helyet. A felszolgáló kezdetben kedves volt, viszont azután hogy csak kávéztunk, kicsit furcsának találtam a viselkedését.
Ezt ott tartózkodásunk alatt végig éreztem. Ami a kávét illeti, nagyon erős -finom volt. Vegyes érzésekkel távoztunk, nem tudom visszatérünk-e? !
2025. június 21.a párjával járt itt 55 A Fagus Hotelben való tartózkodásunk alatt volt szerencsénk az étteremben enni. Reggeli 7 órától volt elérhető, nagyon sok választék volt a terítéken. Nagyon ízlett a bundás kenyér, tükörtojás és a friss péksütemények. A kávé erős, intenzív - meglepően finom volt. Nagy sajt és gyümölcsválaszték is elérhető.
A pincérek figyelmesek, szinte azonnal elviszik a felesleges üres tányért. Vacsoránál szintén nagy a választék, a levesek ISTENIEK! ! Mindennap szinte az volt a kedvencem. Az üdvöző italunkat is a vacsoránál fogyasztottuk el, illetve a felkínált bor is kellemes volt. Mi maximálisan elégedettek voltunk a kínálattal, a szakáccsal. :) Az első napunkon a teraszon készült grill húsok isteniek, szuper ötlet!
2025. június 21.a párjával járt itt 55 Idén júniusban a Fagus Hotelt választottuk pár nap pihenésre. Elhelyezkedésre annyira szép helyen épült a hotel, hogy már az első pillanattól kezdve odáig voltunk. Csend, nyugodtság és mégis rengeteg programlehetőség. Délután 14 óra után kicsivel érkeztünk a recepcióra, egy kedves fiatalember fogadott minket és tájékoztatott mindenről.
Simán ment a bejelentkezés, a szobánk pedig a negyedik emeleten volt. Nagyon szép, tágas, felszerelt szobát kaptunk. Szerettük volna kipróbálni a wellness részleget, így oda vezetett az első utunk. Tetszik a kialakítása, a hintaágyakat imádtam. . . egyik nap csak azt használtam. Nagyon kényelmes, és nagyon jól is néz ki a medencék között. Hétköznap voltunk a hotelban, de a vendégszám elég magas lehetett, mert egyik nap délutánra jó sokan lettünk a medencéknél. Ennek ellenére pl. a szauna részlegeken nem voltak mégsem sokan, nyugodtan lehetett szaunázni. Nem sok hotelban láttam, de van külön fürdőruha mentes szauna is, elválasztva a másiktól. A Hotel udvara hatalmas, nagyon szépen rendezett, játékokkal és egy halakkal teli tóval díszítve. Kellemes sétákat tettünk itt is, két fürdőzés közt. Ami a reggelit és a vacsorát illeti, mi mindig finomakat ettünk, a pincérek is kedvesek voltak mindennap. Egyet kell csak megemlítenem, 2. napon a tükörtojás és a kis kolbászok is hidegek voltak. De ez nem okozott akkora traumát. :) Mi nagyon jól éreztük magunkat.
2025. június 7.a párjával járt itt 55 Március 15-én úgy döntöttünk meglátogatjuk a Magyar Nemzeti Múzeumot. Hosszú sor állt már a nyitás előtt a múzeumnál, de szerencsére hamar bejutottunk. A sok ember ellenére mindent meg tudunk kellőképpen nézni, elolvasni. Sorban haladtunk az időben, számomra mindegyik terem nagyon érdekes volt.
Rengeteget olvastunk, rengeteget sétáltunk mire a végére értünk, de elmondhatjuk, hogy alaposan átnéztünk mindent. Az ősi leletek voltak számomra a legérdekesebbek, de a kőtártól kezdve szinte mindenről kapunk információt.
2025. június 7.barátokkal járt itt 55 6 fős társasággal érkeztünk Balatonfőkajárra. A ház nagyon szépen rendezett volt már kívülről is, bent aztán főleg elnyerte mindenki tetszését. 3 külön hálószoba és egy nagy konyha + nappali van a házban. Mindennel felszerelt konyha, fürdőszoba várt minket. Társasjátékok, könyvek szintén megtalálhatók voltak.
A benti kandallót is kipróbáltuk (télen jártunk itt), hangulatos volt. Megjegyzem én tényleg sehol nem találkoztam ennyi bekészített holmival, mint itt! Semmit sem sajnáltak tőlünk! ! Kint az udvaron a jakuzzi felmelegítve, bekészítve, amit egyből tudunk is használni. Nagyon kellemes volt, pedig hideg időben érkeztünk. Vacsorát a közelből rendeltünk, illetve tudtunk sütni is. :) 5* A tulajdonosok kedvesek voltak, velük mi csak az elutazáskor találkoztunk. Szívesen visszatérnénk.
2025. február 18.a párjával járt itt 45 Idén megrendezésre kerülő TerraPlaza eseményre érkeztünk vasárnap a Lurdy - házba. A körbejárás előtt éhes voltam és a Mekit választottam. Igazából semmi extrát nem tudok mondani róla, a kiszolgálás gyorsan ment, nekem a személyzettel aznap nem volt problémám. Hozzám kedvesen szóltak.
Ételnek pedig a Fresh Burgert választottam, mert nekem mostanában, ha Mekiben eszem, az lett a kedvencem. Képet nem készítettem, mert a Meki az csak Meki :)
2025. február 1.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal foglaltunk asztalt a Bacon Burgerbe, de már előtte is sok embertől hallottuk, hogy érdemes lenne ide ellátogatni. Burger rengeteg az étlapon, több kilósak is :D de mellette persze sok más ételt is lehet rendelni. Én egy dupla sajtos - baconos marhaburgert kértem, a többiek is hamburgereztek. Totálisan tele lettem, alig bírtam megenni.
Nagyon finom volt! ! Biztosan visszatérünk. A pincérlányok kedvesek, hamar hozták a megrendelt italokat és ételeket.
2025. február 1.a párjával járt itt 35 Új reggeliző nyílt Tatabányán a Fő téren, szerettük volna kipróbálni, mert eléggé hívogatott és a neten más városokban lévő BITE Cafét nagyon dicsérték és az ajánlataik is jónak tűntek. Párommal egyik pénteken beültünk a tatabányai BITE-be. Már nem olyan volt, mint a neten meghirdetett. . .
Bagelek, perecek szépen elkészítve, de nem túl sok választékkal (bár én magamban megkérdőjeleztem, hogy kb. mióta lehetnek ott kint és ezt fogják nekünk felszolgálni? ? ? ), aztán végül kiderült, hogy frissen elkészítik a kikért szendvicset. Párom egy lazacos bagelt kért, én pedig egy kolbászos perecet. A bagel nagyon KICSI - egy pasinak fél fogára nem elég, és szó szerint egy VAGYON (pofátlanul drága) és rettenetesen kicsi szendvics! Az én perecem ropogott, olyan száraz volt. . . Gondolkoztam, hogy visszaviszem, de olyan csalódott voltam, hogy inkább becsomagoltam magamnak és hazaindultunk. Nem hiszem, hogy ezek után visszamegyünk. Lehet rossz időben voltunk mi pont, de ez teljesen elvette a kedvünk.
2025. január 26.családjával járt itt 55 Mi nyáron is ki szerettük volna próbálni a komáromi gyógyfürdőt. Apukám aktív látogatója télen -nyáron, így most mi is vele tartottunk. Jó idő volt, így kint a strand részén béreltünk 2 napozóágyat és ide tudtunk jól lepakolni. Elég nagy füves része van a strandnak, teljesen jól elfértünk, annak ellenére hogy idővel nagyon sokan lettünk.
A kinti medencék kellemesen hűsek voltak, de zsúfoltak lettek. A kinti gyógyvíz viszont nekünk az idő ellenére nagyon tetszett, ezért szinte a nap további részében ezekben áztunk. :) Huu, nagyon jólesett! ! :) A strand területén működnek büfék, lehet venni mindent a fagyitól a főételig. A terület tiszta és gondozott.