Érdekes
2024. április 21.barátokkal járt itt 45 Hosszú hétvégénk egyik napját a Pákozdi Pagonyra szántuk, barátainkkal és kisebb gyerkőcökkel érkeztünk már nyitásra. Kellemes tavaszi időben kezdtük meg a sétánkat, az ajánlott útvonalat követve értünk különböző állomásokra. A gyerekek és mi is nagyon élveztük a természet adta lehetőségeket, bogaraktól kezdve, a virágokig minden is megcsodáltunk.
A sétánk elvezetett a vadasparkba, ahol a nemrégen született vaddisznók ámulatba ejtettek, olvadoztunk, olyan kis aranyosak voltak. A páva gyönyörű volt, mint ahogy a többi állatka is. Mi kb. 4-5 órát elvoltunk, megpihentünk a padoknál, kitöltöttük a gyerekeknek szánt kérdéssorokat, ez is tök jó ötlet nekik. Tetszett ez a program, ajánlom mindenkinek!
2024. február 11.barátokkal járt itt 55 Még nyáron Balatonlellén nyaraltunk és séta, nézelődés közben bukkantunk erre a fagyizóra. Annyira gusztusos volt az összes termék, hogy percekig nem tudtam választani. Mikor végre sikerült, hát tökéletes választásom volt. :) Ezért a következő napokban is visszatértünk és máshol nem is fogyasztottam, mert számomra ez a hely volt a tökéletes fagyi helyszín.
:) Ajánlani tudom mindenkinek. A kiszolgáló fiatalok is nagyon kedvesek voltak minden alkalommal.
2024. február 11.barátokkal járt itt 55 Barátnőm mesélt a kávézóról nem is olyan régen. Így következő alkalommal ott beszéltük meg a találkozónkat. Annyira hangulatos a hely, hogy nem is értettem miért nem hallottam róla eddig? ! Tömbök alatt egy szuper kávézó, modern, hangulatos, a csajok irtó kedvesek. A kiszolgálás 5*. . .
Először jó idő révén kint ültünk le, következő alkalomkor pedig bent. Mindig jöttek-mentek az emberek, nagyon felkapott. 2. alkalommal vacsorázni mentünk, a csirkés saláta isteni finom. Ár-érték arányban is teljesen megfelelő. Lehet itt kávézni, forrócsokizni, pizzázni, szendvicsezni. Mindenki megtalálja szerintem a magának valót. Mi biztos visszatérünk még ide.
2024. február 3.a párjával járt itt 35Nem messze volt a szállásunk a pékségtől, így egyik reggel oda mentünk be a reggelinkért. Hu, nagyon brutál árak vannak és a péksütik, amiket akkor ott találtunk árukhoz képest kicsik voltak. Nyilván vettünk pár dolgot, de legközelebb már nem oda mentünk, hanem inkább valamelyik boltba. Oké, hogy Gárdony... de akkor is.
2024. február 3.barátokkal járt itt 55 2023 Szilveszterét Velencén töltöttük a barátainkkal és a szállásunk elfoglalása előtt, a Csárdában foglaltunk asztal, itt volt a találkozónk. Bent minden szépen feldíszítve, asztalunk kifogástalan, a pincérek sokan vannak - azonnal jöttek és felvették az italrendeléseink. Limonádés napot tartottunk :D Mindenki azt rendelt különböző ízekben.
A főételek egyik jobb volt, mint a másik, én Hortobágyi palacsintára vágytam. . . huuu, életem egyik legfinomabb étele volt (persze anyukámé után) :D Mikor kihozták, tudtam, hogy ezzel tuti jól fogok lakni. Megfelelő adag volt, nagyon szuperül elkészítve. Mindenkinek ízlett minden fogás, állításuk szerint a levesek is nagyon finomak voltak. Mi kellemesen éreztük magunkat, vissza fogunk térni biztosan.
2023. október 6.családjával járt itt 55Kirándulásunk következő állomása a Fátyol-vízesés, nagyon vártam, hogy lássam és nem okozott csalódást. A víz kristálytiszta, nagyon hideg. Csak úgy zubogott lefelé, ezt is percekig csak csodáltuk. :) Szalajka - völgy egy kis kincsesláda, úgy ahogy van tökéletes.
2023. október 6.gyerekekkel járt itt 55 Én először jártam Szilvásváradon és sétáltam el a Szalajka-völgyben található Felső-tóhoz. Már a kirándulásunk elején azt mondtam, hogy ez is egy csodahely (nem is értem, hogyhogy eddig nem jöttünk el ide? ! ). Ez a tó csodaszép, elidőztünk itt jó sokáig. Készültek a csodás képek, volt hogy csak csendben nézelődtünk.
. . A környezet, a színek csodálatosak. Megérte idén Szilvásváradot választani, mert rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak.
2023. október 6.a párjával járt itt 55 Nagyon sokat hallottunk már a Csuta Cukrászdáról, de eddig sajnos mindig elkerültük Csákvárt. Most viszont arra kanyarodtunk és kipróbáltuk. Rengeteg fagyi és sütemény közül lehetett válogatni, mi most fagyiztunk. Nagy nehezen sikerült választanunk, igazából végig kóstoltuk volna az összeset. Sok különleges íz volt terítéken.
Krémes, nagyon finom fagyikat ettünk. Nálam a sajttorta mindig nyerő, a mákos fagyiról nem is beszélve. Kint az udvar hangulatos, a mini maketteket is végignéztük. Visszatérünk!
Érdekes
2023. szeptember 30.a párjával járt itt 45 Volt szerencsém már többször járni a tatai Angolkertben és annak környékén. Az egyik bejáratánál van egy jó hangulatú cukrászda, az ott vásárolt fagyival szoktuk kezdeni a sétánkat. Szinte már hagyomány, ha arra járunk. Maga a kert hangulata a romokkal, a tóval engem mindig megnyugtat - szívesen sétálok csendben, nyugalomban.
Itt is már több évszakban jártam, mindig más képet mutat. Én ajánlom mindenkinek, megéri ellátogatni ide.
2023. szeptember 30. járt itt 55 Szelim -barlang, Turul Emlékmű szomszédságában ott van bizony a kilátó is, ahová mindenképpen menjetek el, ha már a környéken jártok! Kell egy kicsit sétálni (kb. 20-25 perc) a túra útvonalon, de megéri, ami a látványt illeti a magasból. Régen Bányász kilátónak hívták, csak később kapta mostani nevét és jópár lépcsőfok vár ránk a csúcsig.
:) De ha már erre járunk, érdemes ezt megtenni és fellépcsőzni. A szél elrendezi a hajunkat, legalábbis nekem szinte mindig majd le vitte a fejem. :D Minden évszakban szabadon látogatható, nem kell érte fizetni.