kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 bikali értékelései

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Első napunkon a fürdőzésünk előtt körbenéztünk és kipróbáltuk a helyet. Igaz nem voltunk kint a teraszon, benti részen ültünk le. Picit meglepődtem az ottani árakon, lehet a felszolgálás miatt tettek rá ennyit a termékekre? ! Kávéztunk és párom ivott egy korsó sört, az étlapról inkább nem rendeltünk, mert drágának találtuk!
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Itt töltött 3 napunk alatt volt szerencsénk ebben az étteremben vacsorázni. Fantasztikus díszítés, szépen megterített asztalok, bőséges vacsora fogadott mindenkit aznap este. Levesként életem legjobb lencsegulyását ettem. Másodikként többféle húsos fogásból lehetett válogatni. A desszert már alig fért belénk, de azért végigkóstoltuk. Nagyon jóllaktunk!
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombati napon, az élménybirtokon való császkálás közben ebédre tértünk be a fogadóba. Már korábban megnéztük mi a választék, napi levest választottunk, ami egy jó adag hideg gyümölcslevest jelentett. Tele finomabbnál finomabb piros gyümölcsökkel. . Második fogásunk egy kenyérlángos volt. Picit másképp készült, mint vártuk, de mivel bőséges volt itt is a feltét, teljesen megfelelt.
Megosztom


TérképX