kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 budaörsi értékelései

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elég sok ázsiai büfét kipróbáltunk már, de a budaörsi minőséget, ízeket egyik sem éri el. Egyszerűen tökéletes minden ételük. . . a mézes szezámos csirkéjük mennyei, nekem az a kedvencem! Imádom! A szakács érti a dolgát, bízom benne nem cserélik le. . . ő tudja mi a dörgés ízekben! Az adagok elég nagyok, még akkor is, ha csak kicsit kérünk!
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20.
Budaörsön jártunk, nagybevásárlás és ebéd után szerettünk volna kávézni. Ez esett a legközelebb, így a Caffeeshopot választottuk. A hely nagyon hangulatos, az illatok, a kinézet - megjön az ember kedve a kávéhoz, de az árak valóban a csillagos egekben! Nagyon sajnálom, de azért kipróbáltuk. Hosszú kávét ittunk, íze tökéletes. . . kávéimádók tuti kedvence!
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Mindig átszaladtunk a városon, de most végre kipróbáltuk. Fagyizni mentünk párommal. . Maga a cukrászda nemcsak kívül, de belül is nagyon tetszetős. Rengeteg sütemény közül lehetett választani, mind nagyon gusztának tűntek. Mi maradtunk a fagyinál. Abból végülis könnyen lehetett választani, épp nem volt olyan sok.
Megosztom


TérképX