kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 egerszalóki értékelései

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 1.
Odaérkezésünkkor (miután elfoglaltuk a szobánkat) a bár felé vettük az irányt, megnéztük milyen is a koktélkínálat. Kikértük az ott dolgozó fiú véleményét, mert a jól csengő név nem tudtuk mit takar. Pontos adatokat persze nem mondott, de sikerült választanunk! Párom egy erősebb, én gyengébb, csajos koktélt kóstoltam meg.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29.
Egyáltalán nem értek egyet az előttem szólóval. Mi is kipróbáltuk az étterem részleget, bő választékkal, tökéletes döntés volt. Nem is kellett sokat várnunk, a húsok a körettel nagyon gusztusosan voltak tálalva. . ízvilág tökéletes volt számunkra. Páromé kissé fűszeres. . . én ízlésemet eltalálták. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, semmi panaszunk nem volt.
Megosztom
Kávé és tea -

Menta Bár Egerszalók

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24.
Itt tartózkodásunk alatt kipróbáltuk a bár különlegességei közül párat. Párom nagy kávéimádó, én inkább a tea mellett voksoltam. A Hotel különleges mentateája isteni finom, jól esett több alkalommal is. Párom szerint a kávék is nagyon finomak voltak, napi szinten többet is ivott, mindig más formában. A bár kialakításban nagyon hangulatos, kijössz a medencéből és várnak rád ezek a finom nedűk.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 8.
Sosem jártam még ezelőtt Egerszalókon, ezen a nyáron egy helyi hotelben szálltunk meg, de a szobafoglalásunkig még volt pár óránk. Így addig gondoltuk felfedezzük a falut, először is kávéra szomjaztunk. Ezt a vendéglőt láttuk meg, hát beültünk. Valóban régi kocsma feelingje van a helynek, de az ott dolgozó hölgy roppant kedves és segítőkész volt, akármit kérdeztünk szívélyesen válaszolt.
Megosztom


TérképX