kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 győri értékelései

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 23.
Karácsony előtti időszakban benéztünk a győri Árkádba. Gondolkoztunk, hogy kellene valamit ennünk és pont elsétáltunk a fagyizó előtt. Úgy döntöttünk, a hideg tél ellenére mi most fagyizni fogunk! :D Árat drágának találtam, de bevállaltuk. Ketten voltunk, és mindketten 2 gombóc mellett döntöttünk. De miután megláttuk, hogy egy adag kettőnek felel meg, hát néztem nagyokat.
Megosztom
2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 22.
Barátnőmmel ezt a cukrászdát választottuk egyik délután. Jókat hallottam a helyről és tényleg igaznak bizonyult. Egy - egy FINOM süti és kávé elfogyasztása alatt jót beszélgettünk. Maga a hely nem olyan nagy, éppen akkor nem is voltak ott sokan. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Legközelebb tuti Macaronozni fogok, nagyon gusztusosak voltak!
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Győrben jártam egyetemre, pár évvel ezelőtt. Szinte kötelező látogatás volt pár naponta a Lapos Tanszék! :D Miután befejeztem a tanulmányaim, ott tartottunk egy kis összejövetelt, búcsúképpen! Kaja - pia, kiszolgálás mindig tökéletes volt, fiatalos csapat, jó hangulat az már tuti! ! :D Év közben néha csak beültünk egy üdítőre, jókat beszélgettünk közben, máskor jókat buliztunk ott!
Megosztom
2016. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. december 19.
Egy téli nap jártunk Győr belvárosában, mivel mindenki nagy kávés és erről a helyről sokat hallottunk, ki szerettük volna próbálni. Picit a kávézót kicsinek tartom, nagyon sokat betértek ide akkor és rengetegen voltunk, szinte hallottam a másik asztalnál miről beszélgettek! De ezt leszámítva minden nagyon stílusos és a kávé választék bőséges!
Megosztom
Jót választottunk -

Tio Pepe Étterem Győr

2014. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Szerettünk volna a barátainkkal együtt beülni és egy jót ebédelni! Barátnőm ajánlására választottuk ezt az éttermet és jól is tettük, hogy hallgattunk rá! Mikor kívülről láttam a helyet, nem gondoltam, hogy tetszeni fog, de szerencsére pozitívan csalódtam benne, mikor beléptem! Főleg mikor kihozták az általam választott fő fogást, hát azóta is próbálom otthon elkészíteni!
Megosztom
2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Már olyan sok ismerőstől hallottuk, hogy mennyire jó a Hajó, így mi is elmentünk és kipróbáltuk! Mindenkinek igaza volt, nagyon hangulatos hely, isteni finom kajákkal! Párom, aki egyébként nagyon sokat is tud enni, ez a mennyiség még rajta is kifogott! Megfizethető és cserébe élményt kapsz, hiszen mégis csak egy Hajón eszel!
Megosztom


TérképX