kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 gyulai értékelései

esti vacsora -

Hamburger Bár Gyula

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 16.
Gyulai tartózkodásunk első napján ide jöttünk vacsorázni, mert előtte már hallottunk a helyről. Sok választék közül lehet választani, én Dönert ettem. Kiszolgálással nem volt problémánk, picit többet kellett várnunk, de azért mert nagyon sokan voltak akkor. Párom egy hatalmas burgert evett, majdnem ki is fogott rajta :) A saját készítésű limonádé nagyon finom!
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Gyulai tartózkodásunk alatt, a szállásadónk ajánlotta az éttermet. Városnézés közben, ebédelni tértünk be ide. Benti teraszos részen ültünk le, nagyon kellemes volt. A kiszolgálás barátságos, illedelmes. A pincér fiú vicces és kedves volt velünk, hamar felvette a rendelésünket és gyorsan meg is kaptuk a kért ételeket.
Megosztom
Kedvenc helyem Gyulán... -

Százéves Cukrászda Gyula

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11.
Idén Gyulán töltöttünk pár napot barátainkkal, még otthon kinéztem jópár helyet, amit úgy gondoltam fel kell keresnünk a városban. Első amit nagyon vártam, az a Száz éves cukrászda volt. Beléptünk és az a hangulat, magával ragadott. A pultban álló fiúk kedvesen fogadtak minket, mondták, hogy nyugodtan nézzünk körbe, aztán majd eldöntjük, mit szeretnénk fogyasztani.
Megosztom


TérképX