kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 szentendrei értékelései

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 1.
Több napot töltöttünk a városban, barátaink ajánlása után választottuk ezt az éttermet. 9-en érkeztünk oda, de egyből le tudtunk ülni és már vették is fel a rendelésünket. A kiszolgáló hölgy nagyon kedves és barátságos volt, beszélgetett velünk többször is. :) Az ételek kiválasztása gyorsan megtörtént, úgy ahogy azok felszolgálása is.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 1.
Egy szép téli napon Szentendrén sétálgatva ebédidőben egy éttermet kerestünk. Kinti fedett rész telve volt, belestünk, hogy bent lenne -e szabad hely. . . szerencsénkre volt! Kellemes hangulatú az étterem belülről is. Az étlapról választottunk, bár elég nehezen akarták felvenni a rendelésünket, annyira nem tűnt a pincér barátságosnak, inkább csak olyannak aki kötelezően elvégzi a munkáját és kész.
Megosztom
Picit hűvös volt, de fagyiztunk -

Margaretta Cukrászda Szentendre

2017. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 1.
Szentendrén jártunk a barátainkkal és délután szerettünk volna a belvárosban körülnézni. Hangulatos séta a parton, a belváros tiszta utcái mind mind nagyon tetszettek. Picit hűvös volt, de úgy döntöttünk fagyizunk és éppen ennél a fagyizónál álltunk meg. Az idő ellenére volt sor, de kivártuk. A választék nagy volt, picit meg is nehezítette a dolgunk.
Megosztom


TérképX