kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 tatai értékelései

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 31.
Úgy döntöttünk Párommal, hogy vasárnap megnézzük ezt a számunkra új helyet Tatán. Sokszor elmentünk már mellette, de most jutottunk el odáig, hogy be is térünk! Belül az étterem nagyon hangulatos, színek, asztalok díszítése nagyon tetszett. Kedvesen is fogadtak, 2 fiatal pincérrel találkoztunk. Kiválasztottuk az ételeket (én sajnos picit melléfogtam) de ez nem a hely hibája, hanem az enyém.
Megosztom
barátnőkkel sütizés -

Petre Cukrászda Tata

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 23.
Barátnőimmel jártunk a cukrászdában, szerettünk volna egy csajos délutánt. Nyáron voltunk ott, épp hőségben. A cukrászda felső szintjére mentünk fel, nagyon meleg volt, így megkértük az egyik ott dolgozó lányt, hogy indítsa be a klímát. Fel is jött, babrált a berendezéssel, de sajnos fél óra elteltével sem hűlt le a levegő. . .
Megosztom
fagyi és tópart -

Korzó Coffee Tata

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk itt, hol barátokkal, hol csak ketten Párommal. Legutóbb picit később este gondoltunk egyet és a tóparti sétát a Korzóval zártuk. Beugrottunk egy "csináld magad" fagyira. :D Nagyon tetszett, hogy úgy állíthattuk össze a fagyinkat, ahogy akartuk. . . akár öntettel, akár cukorkákkal vagy épp csokireszelékkel.
Megosztom
beszélgetős délután -

Vikor Cukrászda Tata

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 2.
Barátnőmmel Tatán találkoztunk és a Vikor Cukrászdába szeretett volna beülni. Nagyon kis kedves, barátságos hely, előtte egyszer jártam itt, de csak egy gyors fagyira. :) Most viszont a megrendelt üdítővel kiültünk az udvarára és egy jót beszélgettünk, majd megkívántunk egy sütit is! :) Finom volt, nem csalódtam!
Megosztom
2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 18.
Anno családdal voltunk az étteremben, szülinapot ünnepeltünk. Akkoriban nagyon hangulatos volt a hely, bőséges választékkal, finom ételekkel. Akkor semmire nem lehetett panaszunk. Viszont tavaly úgy alakult, hogy messziről jött barátainkat meglepjük egy ebéddel, így gondoltuk újra visszamegyünk az étterembe. Kicsit csalódtam. . .
Megosztom
Ha Angol park, akkor fagyi is a Bartában -

Barta Kávéház Tata

2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. február 26.
Szinte mindig úgy indul a programunk, hogyha sétát tervezünk az Angol parkban, akkor előtte betérünk a cukrászdába. Nyáron sok alkalommal látogattunk el ide, mert a fagyi választék elnyerte a tetszésünk, kiszerettünk volna próbálni minél többet. (legalább a séta alatt ledolgoztuk :D ).
Megosztom
Valentin nap -

Cocoon Étterem Tata

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valentin nap alkalmából ellátogattunk a Cocoonba, egy jó kis ebédre. Ezt a helyet régebben csak bulik alkalmával látogattam, de egyre több embertől hallottam, hogy mostanság milyen jókat ettek itt. Hangulatosan át lett alakítva, mióta nem láttam. . . ízléses asztalok, kellemes légkör fogadott.
Megosztom
Egy kis ünneplés -

Grill & Cocktails Tata Tata

2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Családommal jártunk a Grillben nem is olyan régen! Barátságosan fogadtak minket, majd kaptunk egy asztalt, ami a tóra nézett. Nagyon szép látvány volt, szeretünk ilyen környezetben egy jó ebédet elfogyasztani. Az ételek, mind finomak voltak és megfizethető áron teljesen jól laktunk! A desszertet egyszerűen imádtam, csak kár, hogy már nem fér belém több!
Megosztom
2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Mielőtt a Fregattba mentünk volna, nem néztünk utána milyen is a hely valójában, így mikor megérkeztünk engem nagyon meglepett a látvány. Óriási ötlet így kialakítani egy éttermet. Nagyon hangulatos! Az ételek nagyon finomak voltak, csupán annyi kifogásolnivalóm volt, hogy keveset kaptunk (ennyi pénzért). De ettől függetlenül jól éreztük magunkat és vissza is mennénk!
Megosztom
Mindig tökéletes -

Várkanyar Vendéglő Tata

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Már sokadik alkalommal jártunk a Várkanyar Vendéglőben és mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az ott dolgozók mind egytől egyig barátságosak, maga az étterem szépen kialakított, az ételek finomak, ízletesek! Tavaly a barátainkkal szülinapoztunk az étteremben, ők is csak dicsérték a helyet! Amikor csak tehetjük, a környéken mi ezt választjuk, és most már a barátaink is!
Megosztom


TérképX