kismarkolo étterem értékelései

Értékelései
11
12
5
7
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kismarkolo értékeléseit!

Olvasd el kismarkolo étterem értékeléseit!

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon sokszor ebédeltünk-vacsoráztunk ezen a helyen. Írtam már róla jót-rosszat. Néhány héttel ezelőtt nagyon rosszul éreztük magunkat, a kiszolgálás színvonala kicsit sem tetszett. Úgy érzem most meg kell írnom, hogy az elmúlt szombaton pontosan az ellenkezőjében volt részünk. H. Gergely pincér úr közreműködésével sikerült egy nagyon kellemes hangulatú estét eltöltenünk.
Megosztom
2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 19.
Az étterem közelében lakunk. Már régóta néztük a vonzó reklámokat. Egy vasárnapi ebéd alkalmával teszteltük a helyet. Az asztalokon nemhogy terítő nincsen, de egy tányér alátét lapot sem kaptunk. A vendégkör, az étterem elhelyezkedéséből adódóan vegyes, ez rányomja bélyegét a hangulatra. Valóban nagy halom ételekben lehet dúskálni.
Megosztom
Gyors, megbízható minőség, kedvező ár-érték arány -

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest

2016. júliusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. július 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely remekül megfelel egy gyors, de színvonalas minőségű munkaebéd lebonyolítására is. A személyzet kedves, előzékeny, a konyha kifogástalan, a bő választék alkalmas minden igény kielégítésére. Az átépítéssel az étterem még hangulatosabb lett. A mélygarázs alacsony színvonaláért nem a vendégő a felelős. Már több alkalommal éltünk a házhozszállítás lehetőségével.
Megosztom
Jó konyha, jó hangulat -

Szalajka Fogadó étterme Szilvásvárad

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 1.
Ismét csak dícsérni tudom az éttermet. Hétvégén jártunk arra családommal egy nagy bükki túra után. A patakparti teraszos környezet kellemes volt a kánikulai nap után. A konyha ismét kifogástalan volt, az adagok még egy 20km-es túra után is kielégítő méretűnek bizonyultak. Az árak elfogadhatóak. Bárkinek jó szívvel ajánljuk télen-nyáron!
Megosztom
Megbízható étterem a Margit körúton -

Trófea Grill Étterem - Buda Budapest

2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 10.
Húsvét hétfőn ismét itt ebédeltünk. Nagyon szeretjük a Trófea éttermeket, már többször jártunk a többiben is, de mindig ide térünk vissza. Nagyon udvarias a kiszolgálás, nagyon jó a konyha, megunhatatlan a választék, tisztaság is megfelelő. Még egyszer sem csalódtunk.
Megosztom


TérképX