kition
1 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 91 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Fotói
821 fotó
Itt járt már

kition adatlapja

526Értékelés
Bemutatkozás
50 éves, nős budapesti férfi vagyok, szeretek kirándulni, utazni, és nem vetem meg a finom étkeket, így gyakran járunk étterembe.
Így utazok, így járok étterembe
Az utóbbi években többnyire Magyarországon töltjük a szabadságunkat, előnyben részesítjük a gyógyfürdőket, a gyógyvizes welness szállodákat. Ősszel szívesen megyünk hegyvidékre is, nyáron pár napot biztosan töltünk a Balatonon. Az éttermek közül részben a lakóhelyünk közeli belvárosi éttermeket járjuk végig, részben az interneten, sokszor az ittjártam.hu-n olvasottak alapján kapunk kedvet. Szeretjük kipróbálni a különböző nemzetek étkeit, a kedvenc a görög, indiai és thai konyha.
Ilyen vagyok
Paleolit  •  Környezettudatos  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Nagyétkű  •  Gyógyvízben ázó  •  Kritikus
Regisztráció2014.05.18
Utoljára itt2026.03.16

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2025. november 3.a párjával járt itt
Érkezéskor az ember elégedetten tekint a szállodára, szép, elegáns megjelenésű. Aztán kiderül, mi nem mőködik, az önműködő ajtó, a sorompó, valamelyik szoba ajtaját is mindig szerelték, eső után a wellness-részlegben leomlott a mennyezeti vakolat.
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 10.a párjával járt itt
Hévíz környékén járva mindig eljövünk a sztúpához, legutóbb jó 10 évvel ezelőtt jártunk itt. Kedvenc helyem volt régen, a profilképemen is ez látható. Gyönyörű, monumentális építmény, egészen sajátos kisugárzással. Korábbi, 10 -20 évvel ezelőtti látogatásaink során egy két pár volt rajtunk kívül, csend és mérhetetlen nyugalom áradt, a sztúpán ülve lehetett meditálni.
Érdekes 2025. augusztus 10.a párjával járt itt
Júliusi nyaralásunk során kerestük fel, a közeli Celldömölkről mentünk át, az olcsó belépő ( 1900 Ft felnőtt, 1500 Ft nyugdíjas ) rendkívül csábító volt. Már a bekötő úton hemzsegtek a parkoló autók, hétköznap is telt házzal működött fürdő. A gyógymedencében alig találtunk helyet, de végül sikerült, egy árnyékos helyre is le tudtunk pakolni.