2026. március 19.barátokkal járt itt 55 2026. március 16. hétfő
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Meg voltunk elégedve minden szolgáltatással. A személyzet minden részlegen nagyon jól teljesítette feladatát. A szálloda recepcióján, a wellnes recepcióján, a szobalányok is és a pincérek is nagyon kedvesek voltak. Az ételek nagyon finomak voltak, volt mindenből amit csak szem és száj kivánt.
A wellness is nagyon jó volt, a masszőr lányok is nagyon kedvesen fogadtak. A recepciós hölgytől nagyon sok információt kaptunk a különböző masszázsokról, így könnyen tudtunk dönteni. Tisztaság volt mindenhol, takarítás a közös helységekben, mint a folyosón már kora reggel óta es délutanonként is felmostak a lányok, nagyon ügyesek és kedvesek voltak. Tisztelet nekik is. A parkolással sem volt gond. Még egy órás vonatos városnézésre is volt lehetőség, a szálloda közvetlen bejáratánál volt a felszállas. Elutazásunk napján észleltük hogy kutyusok is voltak a szállodaban, amit külön értékelnék mert nem tapasztaltuk a jelenlétüket. Tehat a csend a nyugalom is erről a részről be volt biztosítva. Az első emeleten a kávéházban minden este szórakoztató zene volt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. A szálloda területéről az arborétumba is lehetett sétálni . Amit kiemelnék az árakkal kapcsolatban, sajnos a szálloda csomagajánlati árai lehetnének kedvezőbbek, mert a szálloda weboldalán feltüntetett ár nem volt valós mikor lekértem az árajánlatot, ezért máshonnan kértem árajánlatot ami annó kedvezőbb volt számunkra. Mi visszatérő vendégek voltunk, ismerőseinkkel egy jó hétvégét töltöttünk a szállodában.
2026. március 19.a párjával járt itt 55 A szállodát nagyon gyors döntés alapján választottam. Pihenésre volt szükségünk a párommal. Első alkalommal jártunk itt. Kellemes fogadtatásban volt részünk. Illatos ,tiszta helységek és a szálloda egyedi stílusa lepett meg minket. A szoba felszereltsége régi bútorokkal volt rendezve de stilusos volt, kényelmes ágy és a régi fotelben is nagyon kellemesen töltöttem a wellnes utáni pihenést.
Volt víz, tea és kávé forraló is. Apropó a wellnesz részleg is nagyon tetszett. Az ételek remek ízüek voltak. A személyzet kedves és udvarias volt. A parkolásról annyit hogy kevés férőhely van de azért tudtunk parkolni a szálloda udvarán. A város központjába autóval mentünk, nem volt gond, mert a szálloda elhelyezése nagyon csendes és pihenésre vágyó vendégeknek szuperul megfelel. Ajánlani tudom csak.
2026. március 19.barátokkal járt itt 55 A szálloda nagyon családias, gyógyvizzel rendelkezik. Wellnes részlege is kihasználható. A parkolási lehetőség is meg van oldva. A szobák tágasak, ami nagyon tetszett hogy a személyes dolgainkat el tudtuk helyezni a megadott szekrényekben. Fürdőköntös is va elkészítve a szobán. Masszázsi lehetőség is be van biztosítva, én mindig igénylem.
Visszajáró vendégek vagyunk, sokszor már jártunk ismerősökkel is. A gasztonómiai szolgáltatással is meg voltunk elégedve. Mi mindig pihenve indulunk haza.
2026. március 18.a párjával járt itt 55 A parkolással nem volt gond. A szálloda egyik része kivülről felújítás alatt volt. Ez sem okozott fenntartást semmiben. Tisztaság volt mindenhol. A szoba tágas volt. Itt kiemelném hogy a ruhaszekrénynél nem volt megfelelő világítás, tehát eléggé sötét volt a folyosón. A fürdőszoba is kényelmes volt.
A wellnes tágas, a medencék is, a gyógymedence különösen csendet igényelt amit a vendégek be is tartottak. A szaunák is rendben voltak, ami két részre volt osztva. Az éttermi szolgáltatás is rendben volt, étel kínálat volt bőven. Nagyon ízletesen voltak elkészítve. A személyzet minden részlegen nagyon kedves és segítőkész. Hétvégén esti mulatságra is volt lehetőség. Nagyon jól éreztük magunkat párommal.
2024. szeptember 28.a párjával járt itt 55Egy őszies esős szombati kirándulásban volt részünk és a Panoráma kávézóban fogyasztottunk kávét és nagyon finom süteményt hozzá. Ízletes friss és nagyon finom tortaszeleteket kaptunk. A kiszolgálló személyzet nagyon kedves volt. Aki erre jár, biztosan fogyasszon a nagyon finom friss sütikből, nem bánja meg. Csak ajánlani tudom.
2023. március 27.a párjával járt itt 55 Remek választás volt a Thermal Hotel Visegrádi wellnesz pihenésünk. Nagyon kellemes 3 napos (három éjszakás) üdülésben volt részünk ebben a szállodában. Páromnak választottam szülinapi ajándékként, és nem csalódtam. Neki is nagyon tetszett. A szoba tiszta, tágas és kényelmes, a személyzet nagyon kedves minden részlegen, az ételek szuperek, nagyon finomak voltak és változatosak .
A büféregelik és vacsorák kifejezetten színvonalasok voltak mind összetételükben, mind pedig minőségükben. Külön piros pont a plusz programokért a welnesz részlegen (Szauna szeansz, tepidáriumban kínált teázás, vizi torna és játékok). Kiemelném a masszázst, különösen N. Viktória hölgynél. Az izomlazító masszázst választotta ki a párom, és nagyon meg volt elégedve a kezeléssel. Egy úr tudta ajánlani a páromnak a termálmedencés tartózkodása alatt és nem csalódott. Természetesen nagyon dicsérték többen is a szálloda vendégei közül a masszázs technikáját. A páromnak a wifivel volt gondja, nem lehetett rákapcsolódni este 20:00 órától 22. 00-ig. Talán az oka az lehetett hogy nagyon sokan voltak rákapcsolódva. A többi időpontban viszont működőképes volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2023. március 27.barátokkal járt itt 55Nagyon tettszett a Hotel. Kellemes , és csodálatossak voltak a szobák a tisztaság is szuper, az ellátás is nagyon jó volt, kedves a személyzet.
A wifi is rendben volt. A wellnesz részleg is tettszett, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem csalódtam a választásban, mert ajánlottuk az unokatesvéremnek a párjával, mivel mi is először jártunk ott, és nagyon tettszett nekik is. Jól éreztük magunkat.
SunGarden Wellness Hotel válasza
Köszönjük szépen a pozitív értékelést, örömmel olvastuk, hogy mindennel elégedettek voltak a pihenésük során. Köszönjük az ajánlást, szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben is!
2023. szeptember 12., SunGarden Wellness Hotel, Hotel SunGarden
2022. szeptember 10.a párjával járt itt 55 A hotel elhelyezése jó, nyugodt. A kis vonat megállója épp előtte van, tehát ha valaki úgy találja hogy messze van a várostól, nyugodtan használja, mert nagyon kényelmesen a központba érkezik, avagy az Egregyi dombra egy kis borkóstolóra fel tud utazni.
A parkolási lehetőség is meg van, ha nem tud közvetlen a hotel fő bejáratánál helyet találni, akkor az oldalsó, tehát hátulról megközelíthető a parkos részben is talál helyet. A szoba tiszta, tágas. Az ételek ízletesek voltak, választék volt bőven minden nap más és finomabb ételekket készített a főszakács és csapata. A kiszolgálás is jó volt , nagyon kedves és barátságos volt a személyzet, minden részlegen. Köszönettel nekik. A wellnesz részlegen mindenki megtalálta a magámak való pihenést, kikapcsolódásť. Volt sókamra, aróma kabin, infra szauna, gőzkabin, finn szauna, pihenésre ágyak, természetesen tágas területtel. Sőtt, ami meglepett ivóvíz is volt bekészítve a wellnesz részlegen. Nem hagyhatom ki a recepción a szemelyzetet sem, mert ő nélkülük a kellemes pihenésünket el sem tudtuk volna kezdeni, hisz az elsők között vannak akik fogadják kedvesen és segítőkészen a pihenni vágyó vendégeket. Útba igazítanak érkezéskor. Biztosan vissza térünk.
2022. szeptember 10.a párjával járt itt 55 Hotel elhelyezése nagyon jó. Parkolási lehetoseg szintén. Személyzet minden részlegen nagyon kedvesek es baratsagosak voltak. A szoba tiszta volt. A furdoszoba tágas, tiszta. A wellnesz részleg is nagy,tágas ,itt kellemes idotoltesben volt reszunk. A masszázst is elveztuk, kellemes volt es kipihenve jottunk ki.
Nagyon tudjuk mindenkinek ajánlani, amit semmi képpen ne hagyjon ki senki. Az etelek nagyon finomak voltak. Az étterem is tágas volt. Nem mondhatok semmi negatív ertekelest, mert nagyon de nagyon kipihenve erkeztunk onnan haza. Koszonettel a szalloda minden alkalmazottjanak, hogy kellemes idot tudtunk eltolteni es tokeletesen ki tudtunk kapcsolodni és a minden napi fáradalmainkat ki tudtuk pihenni.
2022. szeptember 10.a párjával járt itt 25 Hotel Balatonvilágos
Férjemmel nagy örömmel vártuk azt a néhány napot, amit a Balatonvilágosi
szállodában tölthetünk majd el. Sajnos a szálloda szinte minden várakozásunkat alulmúlta. Ami tetszett:
A személyzet kedves segítőkész. A szálloda elhelyezkedése, vízpartja nagyon jó, kényelmes nyugágyak biztosítják a
pihenést.
Ami nem tetszett:
Az esti vacsora mind a húsételek, mind a kőretek hidegek voltak. Érkezésunkkor a fürdőszoba szappanadagolóban nem volt szappan a kérésunkre
hogy toltsék fel csak másik napon lett feltoltve szappanal, de a WC-t is úgy sikerült
elhelyezni, hogy minden formációban kényelmetlen legyen használni. A furdoszobában lévo tukor se volt megtakarítva az elozo vendég után . (foto )
A takarítás számomra nem megfelelő a szobánk állandó lakója egy 4 cm nagyságú
pók és pókháló található a 312 szobán az ablak jobb felso sarkába
megtalálhato. (fotot is készítettem az álando lakóról)
A tv is lecserélésre szorul nagyon kicsi nagyobb képátmérőjű készülékekre kellene
cserélni (a képernyo méretét a szeméjgépkocsim rádio nagyságával lehet
osszehasonlítani )
A szálloda a három csillagos minősítése messze van az igazságtól sokat nem
költhettek a fenntartásra. Minden nyikorog. Az ajtó megvetemedettek, nehezen
nyílnak, az ágy pedig kész katasztrófa. Ráülni sem lehet anélkül, hogy mindenki
hallaná a szomszéd szobában - hogy más, ennél vidámabb tevékenységekről már ne
is beszéljünk. A lift sokszor nem működött, mert a földszinten nem csukódott be rendesen az ajtaja.