LAUS étterem értékelései

Értékelései
18
18
7
13
3
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg LAUS értékeléseit!

Olvasd el LAUS étterem értékeléseit!

43 %-s áremelkedés 1 év alatt -

Mustafa Gyros Siófok

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 13.
Nagy csalódás ért bennünket, mikor 1 év elteltével ismét betértünk kedvenc éttermünkbe. Közel 43%-s emelkedést tapasztaltunk a tavalyi árakhoz képest, ráadásul fizetéskor szembesültünk azzal a ténnyel, hogy kötelező szervírozási díjat ( 10% ) építettek be, amely az étel árán felül fizetendő, azaz akár elégedettek vagyunk a kiszolgálással, akár nem, ezt akkor is megfizettetik velünk!
Megosztom
Görög ízek, magyar földön! -

Hellasz Taverna Görög Finomságok Szolnok

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Nagyon ízletes, bőséges az étel és elég kedvezőek az árak. Ingyenes házhoz szállítást is vállalnak bizonyos összeghatár felett és külön 15%-s kedvezményt nyújtanak rend - hon és - katasztrófavédelmi szerveknél dolgozóknak! Kiszállításnál nagy gondot fordítanak az alapos csomagolásra és ugyanolyan gazdag az étel, mintha az étteremben fogyasztanánk.
Megosztom
Jót, sokat, jó áron! -

Mustafa Gyros Siófok

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kipróbáltunk néhány helyet Siófokon és Tihanyban is, illetve volt egy csomó ahonnan már az árak láttán kifordultunk. Sajnos csak az utolsó pár napban vettük rá magunkat hogy megkóstoljunk egy-két fogást a Mustafában és nagyon elégedettek voltunk mind a mennyiséggel, mind a minőséggel és az árakkal is. Ott jól lakik egy nagyobb étvágyú ember is.
Megosztom
Finomat, jó árakon! -

Don Quijote Pizzéria Szolnok

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 12.
Majd minden hónapban rendelünk Tőlük pizzát. Kedvencünk a sárkányölő és a húsimádó. Nem spórolnak a feltéttel akkor sem, ha kedvezményeket veszünk igénybe, pld: 3000. - Ft feletti rendelés esetén 2 liter cola ajándék, 10 db kupon után 1 pizza ajándék, 5 db rendelésekor 900. - Ft/db, stb. SZÉP kártyával és Erzsébet utalvánnyal is fizethetsz, bizonyos esetekben kedvezménykártyát is igényelhetsz.
Megosztom
A Bőség Zavara -

Zagyva Cukrászda Szolnok

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rengeteg édes/sós süti, torta, fagylalt, az ember azt sem tudja mit válasszon. Házias ízek, bőséges adagok. Az árak nem minden esetben jók, de minden nem lehet tökéletes. Jó volna, ha a honlapon tájékozódni lehetne, hogy a különböző fantázianevek mögött milyen torták, sütik, rejtőznek, vagyis miből is készült, így rengeteg időt megspórolnánk telefonos rendeléskor azzal, hogy nem faggatózunk hosszasan a felhozatalról.
Megosztom
Itt biztosan nem maradsz éhesen! -

Aranyhíd Vendéglő Fonyód

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangulatos kis hely tavacskával, kerthelyiséggel, remek, házias ízekkel, hatalmas adagokkal, jó árakkal és kedves kiszolgálással. Egy kicsit távol esik ugyan a parttól, de igazán megéri, ha összehasonlítjuk az árakat és a mennyiségeket és egy kis sétával ( kb. 1,2 km ), vagy kocsival könnyen megközelíthető.
Megosztom
Ember és kutyabarát étterem -

Majthényi Présház Borozó Balatonlelle

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 29.
Méltán került a Balaton TOP 10 listájára! A kiszolgálás maximális, még a kutyák is kaptak inni és pár csontot is ingyen, pedig 2 német-juhásszal voltunk ott. A kacsacomb tökéletes volt, a bőre ropogós, a húsa omlós. Sajnos kevesen készítik el megfelelően, pedig nem nagy ördöngösség. A többi étel is nagyon finom volt és az árak is jók, főként ha azt vesszük alapul, hogy milyen híres vendéglátóhely.
Megosztom


TérképX