Legomester étterem értékelései

Értékelései
3
8
6
5
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Legomester értékeléseit!

Olvasd el Legomester étterem értékeléseit!

Régóta nézegetjük -

Casa Marina Dunakeszi

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
Évek óta, napi szinten elmegyek előtte, de csak most vettük rá magunkat, hogy kipróbáljuk. Úgy hírlett, hogy nagyon drága. Szerintem átlagos, ahogy általában minden. Kicsi a hely, de nem volt zsúfoltság. Olvastam, hogy a pizzát többen lehúzták, de mi szerencsére nem ezt a vonalat választottuk, így igazából nem volt csalódás. Gyakorlatilag azt kaptuk, amire számítottunk.
Megosztom
Svédasztal a barátokkal -

Cocco-Mio Étterem Fót

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 16.
Ebben az étteremben mindenki megtalálja azt, amit keres. Lehet pizzát enni, lehet étlapról rendelni és lehet svédasztalos étkezést választani szabott áron. Mi ez utóbbi választottuk, amire előre be kellett jelentkezni. Sajnos csak három órára kaptunk időpontot, ami szerintem nagyban meg is határozta, hogy már nem volt meleg az étel.
Megosztom
Kicsi, de rendezett -

Aranyosidomb Udvarház Poroszló

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Öko centrum volt az elsődleges cél, ehhez kerestünk közeli vendéglőt. Jó a ajánlásokat találtunk róla illetve az étlapot megnézve találtunk kedvünkre való fogásokat. Szerencsénkre szinte elsőként érkeztünk, így a kiszolgálás tempójával nem volt semmi gond. Nagyon kedvesek volta, hoztak vendégváró falatkát a várakozás idejére.
Megosztom
Kisvendéglő a Duna mellett -

Remete-Pince Étterem Vác

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17.
Az étteremnek van egy gyönyörű virágokkal tarkított külső része és egy hangulatos pince része. Ez utóbbi elég kicsi, így érdemes akkor menni, amikor jó idő van és a kerthelyiséget lehet használni. Az általunk választott ételek finomak voltak, bár a bablevessel voltak problémák. A bab nagyon kemény volt. A társaság férfi tagja szerint az adagok lehettek volna nagyobbak.
Megosztom
Családi évfordulók -

Ilka Csárda Göd

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Itt igazán megáll az, hogy jóban, rosszban, örömben és bánatban. A mi családunk minden nagyobb ünnepet itt szokott megtartani. A hely kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb csoportok befogadására. Van külön helyiség, ahol a többi vendégtől teljesen elszeparáltan lehet ünnepelni, vagy esetleg valakiről megemlékezni. Nekünk sajnos már ebben is volt részünk.
Megosztom
Egy kellemes baráti ebéd -

Pancser Pizzéria Dunakeszi

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk itt. Az étterem két szintes. Az alső szint nyüzsgősebb, a felső kialakítása családiasabb hangulatú. Igazi otthoni légkö, ahol TV és fotel várja azt, aki ebben a formában szeretne kikapcsolódni. A személyzet kedves, közvetlen. Most barátokkal jártunk itt, de szívesen visszamegyek majd a családdal is.
Megosztom


TérképX