Remete-Pince Étterem Vác

2,9Kiszolgálás
3,6Hangulat
2,6Ár / érték
3,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Városi Vendégház Szentendre - Napi árak
Tó Wellness Hotel Bánk - Tóparti wellness nyár
Tó Wellness Hotel Bánk

Remete-Pince Étterem Vác vélemények

2025. június 13. járt itt
Én nem igazán vagyok egy étterembe járó típus, de most mégis úgy hozta a sors, ami után ez a tulajdonságom még jobban felerősödött. Első sorban az árakon vagyok kiakadva, azon belül az ital árakon. Ez történt most is. 1600 Ft-ot fizettem 3dl limonádéért ! ! Ami nem tudom, hogy hogy jött ki, mert az étlapon 1 dl ára 390 Ft, akkor 1170 ft-ot kellett volna fizetnem érte. Jó lenne tudni, hogy miért fizettem 1600 Ft-ot!
Szörnyű 2025. február 4.családjával járt itt
Annak ellenére, hogy nagyon jó az étterem lokációja, senkinek sem ajánlanám. A dekoráció, tisztaság, kiszolgálás, illetve az ételek minősége nem tükrözi az étterem árait. Amikor beléptünk, kellemetlen mosogatólé szag fogadott. A bejárati ajtó mellett egy asztalnál pisztáciát pucoltak, ami egy piacon nem zavaró, de egy étteremben inkább a konyhán lenne a helye.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3834 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 109238 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 8. járt itt
A Remete Pince volt az az étterem, amibe már évek óta szerettünk volna eljutni, mert kívülről nagyon tetszett. A Duna-part és a Strandfürdő között futó nagyon hangulatos Fürdő lépcsőről nyílik a bejárat, előtte szép időben panoráma terasz működik. Az éttermet 2004 óta családi vállalkozásban egy magyar házaspár üzemelteti.
Remete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - EgyébRemete-Pince Étterem Vác - EgyébRemete-Pince Étterem Vác - EgyébRemete-Pince Étterem Vác - Étel/italRemete-Pince Étterem Vác - Étel/italRemete-Pince Étterem Vác - Étel/italRemete-Pince Étterem Vác - Étel/italRemete-Pince Étterem Vác - Étlap/itallapRemete-Pince Étterem Vác - MosdóRemete-Pince Étterem Vác - Étel/italRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Étlap/itallapRemete-Pince Étterem Vác - Étlap/itallapRemete-Pince Étterem Vác - BelsőRemete-Pince Étterem Vác - BelsőRemete-Pince Étterem Vác - BelsőRemete-Pince Étterem Vác - Étlap/itallapRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső kép
Még több kép (23 db) >>
Átlagos 2024. június 23.gyerekekkel járt itt
15 éve járunk vissza rendszeresen. Nagyon szép élmények fűznek a helyhez. Most azonban nagyon nagy csalódás ért. 12 főre asztalfoglalással, előre megrendelt ételekkel készültünk ünnepelni. A hideg húsleves után több mint másfél órát kellett várnunk a többszemélyes tálakra Egy órát türelmesen várakoztunk, amikor érdeklődtünk , kioktattak és 10 percet ígértek.
Gyenge 2023. augusztus 6.a párjával járt itt
1. 10 perc várakozás után kaptuk meg a 2 személyes tálat. ami kevés volt két személyre 4 csík! csülök,3 evőkanál lecsós szelet, borzas szelet 3 db amin több volt a planir mint a hús plusz 1 db natúr vékony szelet hús rizs + sült krumpli ,két pohár limonádéval 15. 500. . ami akkor nem gáz ha csomagolni is kellett volna de így kissé boros volt az összeg . . nem ajánlom csalodás volt számomra. . az biztos én többet nem megyek oda
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 53 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelő8 évnyi aktív tagság
2022. augusztus 10.a párjával járt itt
Váci kirándulásunk vacsorája - a hangulatos Duna partján lévő pincében volt. Hangulatos étterem ,tiszta asztalok -első benyomásként is jó. Foglalni kell asztalt, mert igen népszerű. A kilátás a Dunára az asztal mellől. Rendelésünk felvétele után elég hosszan vártunk, de ugye friss ételek kerültek elénk. .
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 114 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelőNépszerű író - 67 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1073 feltöltött kép
2021. július 23.barátokkal járt itt
Kirándulásunk alkalmával felkerestük ezt a szép Duna menti éttermet. Az ételek nagyon finomak és bőséges adagok voltak. Sajnos a kiszolgálás kritikán aluli. 2 halászlét ,egy borzas csirkét és 1 eperlevest gundel palacsintával háromnegyed óra után csak megsértődve volt hajlandó a felszolgáló hölgy azonnal kihozni, miután el akartunk menni, mert a vissza induló hajót el kellett érnünk.
Remete-Pince Étterem Vác - EgyébRemete-Pince Étterem Vác - EgyébRemete-Pince Étterem Vác - EgyébRemete-Pince Étterem Vác - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 25 városban járt márLelkes fotózó - 269 feltöltött kép
Kiváló 2021. május 21.a párjával járt itt
Átutazóban jártunk itt,de telefonon ELŐRE foglaltunk asztalt. Megérte mert tele volt az étterem. Pontosan a foglaláskor lebeszélt időben letakaritott,tiszta asztalhoz ültettek Minket. A kiszolgálás gyors,preciz és korrekt volt. A személyzeten nem látszott a rendkivüli leterheltség negatív hatása,mert kedvesek,mosolygósak voltak és mindenre kimeritő válaszokat adtak.
Remete-Pince Étterem Vác - BelsőRemete-Pince Étterem Vác - BelsőRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Külső képRemete-Pince Étterem Vác - Étel/italRemete-Pince Étterem Vác - Étlap/itallapRemete-Pince Étterem Vác - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
2020. augusztus 3.a párjával járt itt
Hétvégi kirándulás- sehol egy hely a Duna parton . . Itt akadt. . Gyors rendelés- nagyon finom gyümölcs leves, a roston csirkemell steak, szerintem nem volt teljesen igazán átsütve-. csak sült csirke darabok lettek belőle, a mártás- citrom mártás volt,a mit választottam hozzá. Dekorációnak még virág darabok is voltak.
Szörnyű 2019. november 21.barátokkal járt itt
Nem rég voltunk az étteremben, sajnos nagy csalódás volt! Az ételek és a kiszolgálás is elszomorító. Az étlapon megtévesztően szerepelt a "Libasült áfonyamártással" nevű étel, hiszen alatta angolul az állatnak a mellrésze volt feltüntetve - valamint eddig mindig mellhúst kaptunk, szépen tálalva -, ezért meglepődtünk, hogy csontos, helytelenül tisztított combot kaptunk mellfilé helyett.