Litho

Litho adatlapja

13Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyermekkel utazó  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó
Regisztráció2017.12.17
Utoljára itt2026.02.15

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. augusztus 14.gyerekekkel járt itt
A szállás kiemelkedően tiszta. A személyzet minden tagja udvarias. A fürdő megfelelő nagyságú és tisztaságú, Reggeli mely svédasztalos. . . . Pazar kínálattal! ! ! ! Ajánlom mindenkinek. Remek választás mindenkinek legyen az kis gyerekes vagy pároknak. Az árban benne van a közeli Strand annyi napra kap jegyet amennyi napra érkezik.
Kiváló 2026. február 15.gyerekekkel járt itt
Központi helyen van közel mindenhez legyen az Fürdő vagy az Egri vár. A fogattatás be jelenkezés gyors és határozott . A recepcios hölgy korrekt segitő kész . A szoba tiszta ígényes. A kapott ajándék remek ötlet köszönjük. A szobák chip kulccsal müködnek ,nagyon tetszett, hogy bármikor el lehetett menni és visszaérkezni a belépő kártya segítségével.
Kiváló 2026. február 15.gyerekekkel járt itt
Remek ételek kiszolgálás nem hivatalkodó ,minden pincér szolid nem tolakodó nem tukmákolja a desszertett a fő étel után. Valentin napon voltunk rengeteg foglalásuk volt de állták a sarat, Tetszett hogy rengeteg foglalásuk volt de volt szabad asztal. Jó döntés volt beülni önökhöz. Mindenkinek ajánlom.