2018. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem kívülről átlagos. . . . viszont a belsőt látni kell: klimatizált, ízlésesen berendezett, kedves személyzet, külön gyermek játszósarok kialakítva. Ebédelni térünk be a családommal, az ételek árai 2-3 ezer ft körül mozognak, viszont különlegesek és finomak! Mi fácánlevest és frissensülteket, desszertnek Rákóczi túróst fogyasztottunk.
Az ételek mennyisége, küllem és legfőképp íze telitalálat. . . megéri az árát. Sajnos marhapofa vadasan épp "elfogyot", a pincér szerint a legkelendőbb, ezt sajnáltuk, de kárpótolt a többi. A kiszolgálás ideje átlagos, 15 pervet vártunk a levesre, majd azután rögtön kaptuk a másodikat is. Amíg várakoztunk, "kínáló"t kaptunk, sárgarépa és paprikacsíkokat sajtmártogatóssal.
2018. augusztus 15.családjával járt itt 45 A Pápai út mellett nyugodt, csendes panzió és étterem. Térerő nincs, - bár ingyem wifi elérhető -, ideális "búvóhely" a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak. A Gerence-patak csobog a kert szélén és számtalan túraútvonal indul a közelben kül. nehézségi szinten. A szálloda vezetői barátságosak, segítőkészek, mindenben alkalmazkodnak a vendégek igényeihez.
A szobákat, fürdőszobákat ízlésesen felújították, igyekeznek mindent modernizálni. A svédasztalos reggelu kifogástalan minőségben és mennyiségben. Az éttermi ételek közül a vadételek kifogástalanok, az erdei gomba felhasználása több ételnél felbukkan.
2018. július 12.gyerekekkel járt itt 35 Nem menüt választottunk. A levest salátástálkában kaptuk - kicsi adag(! ), a húsgombóc benne nagyon műízű volt, a zöldségfélék viszont kellemesen roppanósak. A gyerekek pizzát kértek, az viszont helyben sült, a tésztája istenien ropogós lett. A szomszéd asztaloknál láttuk a menü mennyiségét, nagy adag 2.
és a levest 2 fő esetén tálban szolgálták fel - annyiszor szedsz, amíg el nem fogy.
2018. július 12.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
230 ft-ért vettem 1 gombócot, megfelel másutt 2-3 gombócnak. Az ízvilág jó, finom főzött fagylalt.
2018. július 12.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minőségi étterem, tiszta. Az ízvilág kiváló, tárkonyos borjúragulevest mindenkinek AJÁNLOM. A 2 személyes Robinson tál is bőséges volt, bár egy kis kompóttal kiegészíteném, a gyümölcs passzolna hozzá. . . A felszolgáló eleinte "kelletlen" volt, valószínüleg túlterhelt, láttuk a "pultost felveszünk" táblát.
Jóllaktunk, a levest 2 felnőtt, a tálat 2 11 éves gyereknek kértük, a maradékot mi felnőttek "takarítottuk el". Üdítőkkel 10 ezerből megvacsoráztunk.