Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Majer Lászlóné
4516
Fotói
6 fotó
Itt járt már

Majer Lászlóné adatlapja

10Értékelés
4
5
1
6
Bemutatkozás
Négy éve mentem nyugdijba, és akkor tettem egy ígéretet magamnak, hogy szeretnék sokat utazni. Ez eddig teljesült is, de vannak még országok es városok amiket szeretnék látni. És persze ilyenkor meglátogatok éttermeket is, hogy megkóstoljak valami finomságot is.
Így utazok, így járok étterembe
Általában külföldre a lányomékkal. Itthoni helyeket viszont a barátnőmmel fedezem fel. Ha étterembe megyek akkor pedig két három barátommal megyek.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Gasztrosznob  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Imádok utazni,
Regisztráció2021.09.12
Utoljára itt2024.06.07

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. július 11.barátokkal járt itt
Mivel eredetileg nem ide terveztük a szülinapi bulit, de helyhiány miatt itt töltöttük el a bulinkat. Nem bántuk meg. Jók voltak a kaják, és a kiszolgáló személyzet is remek volt. Csak ajánlani tudom másoknak is. Remek estét töltöttünk el itt az étteremben.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Trófea Grill Étterem - Óbuda Budapest -
Kiváló 2023. augusztus 8.barátokkal járt itt
Csak egy napra mentünk le a Balatonra, és a Haussmann étteremben ebédeltünk mint mindig.Szerintem minden jó volt, a kaja és a kiszolgálás is rendben volt. Mi mindig itt ebédelünk ha Zamárdiban töltjük az ídőt.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2023. október 5., csoporttal járt itt
Itt tartottuk 2023. szept. 16-án az 50 éves osztálytalálkozónkat. A hely nagyon szép és rendezett, és persze a tál amit kaptunk ebédre valami csodálatos volt. És persze a személyzet ledvessége és a találkozó jól sikerült megrendezéséért köszönet a panzió összes személyzetének. Jó volt újra találkozni az egykori osztály társakkal.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés