Negro 0011 étterem értékelései

Értékelései
10
17
12
11
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Negro 0011 értékeléseit!

Olvasd el Negro 0011 étterem értékeléseit!

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
Tavaly tavaszi itt elfogyasztott fagylaltunk jó emlékére tértünk be ősszel is egy fagyira. Nem csalódtunk. Én nem vagyok nagy fagyi rajongó, férjem annál inkább. Ételallergiáim miatt meg kell kérdeznem minden édesség esetében az összetevőket. Nagyon kielégítő választ kaptam kérdéseimre, ami manapság sajnos még ritka.
Megosztom
2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
Pilisi kirándulásunk alkalmával választottuk e helyet ebédelni. A teraszon foglaltunk helyet, a hangulat értékelésénél szerepet kap a kitűnő környezet is. Férjem gulyáslevest, én rántott fogast választottam. Az ételek jók voltak és a kiszolgálás is megfelelő. Mellettünk nyugdíjas buszos asztaltársaság foglalt helyet, akik roppant módon siettek volna, kb.
Megosztom
Haltál két személyre -

Tinódi Panzió és Étterem Sárvár

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 29.
Sárvári tartózkodásaink alkalmával mindig meglátogatjuk ezt a sajátságos hangulatú éttermet, ahol legtöbbször a címben szereplő ételt választjuk. Amikor ettől eltérünk, akkor sem csalódunk. Az adagok nagyok, finomak, gyorsan elkészülnek és nem kerülnek sokba. A fiatal pincérek felettébb udvariasak, segítőkészek, még nyoma sincs rajtuk a néhol tapasztalt unottságnak.
Megosztom
Vajon mi van a tányéron? -

Szalma Csárda Esztergom

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2018 őszi nyaralásunk alkalmával tértünk be ebédelni a Szalma Csárdába ebédelni. Megtetszett a hely, hogy ebéd közben nézhetjük a Dunát. Pisztrángot szerettem volna enni, ami az étlapon szerepelt, de valójában nem volt, lecseréltem csirkemellre. Az ételeink nem voltak rosszak, átlagosnak mondható.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 2.
Nyaralásunk első estéjén itt vacsoráztunk párommal. Az étel rendben volt, nem kellett rá túl sokat várni, a pincér kedves. Nem sok jót olvastam erről az étteremről az oldalon, de szerintem hangulatos kis hely. Kár, hogy nem nyáron jártunk náluk, így nem tudtuk megkóstolni a kemencés ételeket, de az étlap bőséges választékot tartalmazott elfogadható áron.
Megosztom
Balatoni hekk -

Iluska Étterem Igal

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 23.
Párommal elmentünk Balatoni lakhelyünkről az Igali gyógyfürdőbe 1 napot eltölteni. Az Iluska Étteremben ebédeltünk, mint tavalyelőtt, ugyanis akkor is meg voltunk elégedve az étellel és a kiszolgálással. Az étlapot nézegetve viszont felkaptam a fejemet.
Megosztom
Ropogós pisztráng -

Erdei Halsütöde Lillafüred

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolc tapolcai hosszú hétvégénket Lillafüreden kezdtük. Az Erdei halsütőben ebédeltünk, ahol tavaly szeptemberben is ettünk már. A pisztrángot sehol máshol nem sütik ilyen jól. A következő napon a szállodai félpanziós vacsoránkat inkább kihagytuk és szintén a halsütőben vacsoráztunk. Gyereknap lévén a halsütő személyzete estére már holt fáradt volt, de a kiszolgálás minősége, a megszokott barátságos maradt.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utcáról hangulatos, zenés helynek tűnt. Helyet foglaltunk a nem túl igényesen megterített asztalnál. Az ételekből tudni kell választani, hogy jó is jusson. Az én rizottóm ehetetlen volt, szerintem megsavanyodott, a férjem rizséből ettem. A pincér rövid nadrágban, aminek farzsebéből húzza elő a sörbontót.
Megosztom
Változó kiszolgálás -

Sió Halsütő Siófok

2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. december 30.
Egyszer s máskor férjem kérésére szoktam hazavinni vacsorára való sült halat a halsütőből. Amikor magamnak vettem halászlét, kérdeztem van-e halszelet ami nem zsíros, azt mondták, picik, ezért nem zsírosak. Hát a macskának nem volt türelmem kiszálkázni. A halászlé leve sem közelítette meg az éttermi kategóriát.
Megosztom
Türelem ebédet terem -

Sástó Étterem Sástó

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 22. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Átutazóban Mátrafüreden betértünk ebédelni. Az étterem nem volt tele, gondoltuk, hogy a tervezett időben tovább tudunk indulni. A rendelést helyet foglalásunk után rögtön felvették. Miközben egyre éhesebben vártuk ebédünket, rájöttünk, hogy akik előttünk érkeztek asztalonként 20 perc különbséggel kapták meg ételüket. 4 asztal volt előttünk, így pont egy órát vártunk a sorunkra.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX