nemesp étterem értékelései

Értékelései
1
7
8
5
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nemesp értékeléseit!

Olvasd el nemesp étterem értékeléseit!

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk Zalakaroson, és nem akartunk kockáztatni, ezért az ittjártam.hu oldaláról választottunk éttermet, és sikerült is a választás :-) Nagyon finom ételeket kaptunk. Tejszínes-csirkés-cukkinis tagliatelle-t és Hagymás rostélyost ettünk. A tészta is, és a hús is tökéletes volt! Biztosan vissza fogunk térni ebbe az étterembe!
Megosztom
A legjobb pecsenye -

Kilátó Borozó Zalakaros

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Férjemmel jártunk Zalakaroson, és az oldalon olvasott vélemények alapján választottuk a Kilátó Borozót. Nagyon finom volt a kacsacomb, és a sertés pecsenye is! Nem "tipikus éttermi" hangulatú, inkább tényleg egy borozóhoz hasonlítanám, de ez ne vegye el az ide látogatók kedvét, mert a legjobb pecsenyét itt készítik :-)
Az étterem mellett azonban a kilátót hiába kerestük, elbontották.
Megosztom
2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Több ismerősünktől is hallottunk már a Fiáker-ről, és egy alkalommal pont arra vitt utunk, és betértünk.
Mi sem csalódtunk, nagyon-nagyon finom volt az étel, barátságos a kiszolgálás, bőséges a választék, gyönyörű a tálalás.
Az árak is teljesen elfogadhatók, nem a legolcsóbb, de megéri kifizetni a kicsit magasabb árat.
Megosztom
Finom ételek, gyors kiszolgálás -

Várcsárda Sümeg

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Már második alkalommal jártunk az étteremben. Mindkét alkalommal finomak voltak az ételek, és az adagok is bőségesek. Az étlapon érdemes lenne kicsit változtatni, pl. a gyerek menük között a rántott camembert sajt kicsit furcsa. . . szerintem kevés gyerek van, aki a camembert-et szereti.
Megosztom
Igazi magyaros hangulat -

Gulya Csárda Balatonszentgyörgy

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Horvátországból hazafelé tértünk be ide, és egyáltalán nem csalódtunk. Nagy társasággal érkeztünk (11 fő), ennek ellenére nem kellett sokat várnunk az ételekre. A leves és a főétel is nagyon finom volt és hatalmas adag, két személyes tállal 3-an is jóllaktunk. A gyerekek nagyon élvezték a nagy parkot, játszóteret az étterem mellett, így hamar eltelt az idő, amíg az ételekre vártunk.
Megosztom
2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31.
Rendszeres, visszatérő vendégek vagyunk az étteremben. Az ételek finomak, az adag bőséges, és az árak is megfelelők. Az étlapra talán ráférne egy kis frissítés, de ettől függetlenül mindenki talál magának, az ízlésének megfelelő ételt. Mind a konyhai személyzet, mint a felszolgálók rutinosak, gyakorlottak.
Megosztom
Tökéletes családias étterem -

Fehér Rózsa Fogadó étterme Sopron

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Soproni nyaralásunk alkalmával tévedtünk be ide, teljesen véletlenül, de ha legközelebb erre járunk, biztosan ide fogunk betérni ismét. A kiszolgálás udvarias, és nagyon gyors. Az ételek finomak, az adag bőséges. A kerthelyiségben kicsit túlzsúfolt volt a sok asztal - ezen érdemes lenne változtatni, talán más elrendezésben jobban kihasználható a hely adottsága.
Megosztom
2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. július 24.
Rendszeresen visszajárunk ebbe az étterembe, még egyszer sem csalódtunk! Gyönyörű helyen van, az ételek nagyon finomak, az adag is bőséges, a kiszolgálás villámgyors (- elismerés a konyhásoknak érte! ! ! ! ). Külön ki kell, hogy emeljem a felszolgálókat, akik nagyon udvariasak, és segítőkészek, és megerősítve az előttem értékelőt: nekünk is tételesen felolvasta a számlát a fizetőpincér, pedig tele volt az egész étterem!
Megosztom


TérképX