Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
nemesp
1800
Itt járt már

nemesp adatlapja

9Értékelés
1
8
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2015.07.24
Utoljára itt2018.10.13

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2015. augusztus 31.gyerekekkel járt itt
A Soproni nyaralásunk alkalmával tévedtünk be ide, teljesen véletlenül, de ha legközelebb erre járunk, biztosan ide fogunk betérni ismét. A kiszolgálás udvarias, és nagyon gyors. Az ételek finomak, az adag bőséges. A kerthelyiségben kicsit túlzsúfolt volt a sok asztal - ezen érdemes lenne változtatni, talán más elrendezésben jobban kihasználható a hely adottsága.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2016. augusztus 31.barátokkal járt itt
Horvátországból hazafelé tértünk be ide, és egyáltalán nem csalódtunk. Nagy társasággal érkeztünk (11 fő), ennek ellenére nem kellett sokat várnunk az ételekre. A leves és a főétel is nagyon finom volt és hatalmas adag, két személyes tállal 3-an is jóllaktunk.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
3Tisztaság
Kiváló 2015. július 24.családjával járt itt
Rendszeresen visszajárunk ebbe az étterembe, még egyszer sem csalódtunk! Gyönyörű helyen van, az ételek nagyon finomak, az adag is bőséges, a kiszolgálás villámgyors (- elismerés a konyhásoknak érte! ! ! ! ). Külön ki kell, hogy emeljem a felszolgálókat, akik nagyon udvariasak, és segítőkészek, és megerősítve az előttem értékelőt: nekünk is tételesen felolvasta a számlát a fizetőpincér, pedig tele volt az egész étterem!
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság