nyusznyusz étterem értékelései

Értékelései
3
6
7
6
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nyusznyusz értékeléseit!

Olvasd el nyusznyusz étterem értékeléseit!

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 28.
Egy hétköznap este tértünk be az étterembe, nem volt sok vendég. Párommal levest és főételt is választottunk. Az ételek finomak, ízletesek, kellően fűszeresek. Az adagok nagyok, már majdnem a levessel jól laktunk, így a főételek fele elcsomagolàsra került. Àr-érték arányban kimagasló étterem. A minket kiszolgáló fiatal hölgy még elég gyakorlatlan, de kedves volt.
Megosztom
Hétköznapi vacsora -

Semann Étterem Debrecen

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 28.
Egy közeli éttermet kerestünk egy hétköznap este, ezért esett a választásunk az étteremre. Bár csak pár vendég volt, a kiszolgálás így is meglepően gyors és a pincér figyelmes, kedvesen érdeklődő volt. Párommal egy-egy főételt rendeltünk. Az ételek ízletesek, ínycsiklandozóak voltak, és a mennyiségük is megfelelő volt. Máskor is szívesen betérünk ide.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 7.
Legutóbb májusban jártunk itt a párommal, de voltunk már itt néhány alkalommal. A hely nagyon hangulatos kívül-belül, a pincérek informáltak, illedelmesek és figyelmesek. Az ételek ízletesek, szépen tálaltak, és nagy adagokat készítenek. A desszertek nagyon finomak, már azért megéri betérni a vendéglőbe. Árban nem a legolcsóbbak, de egy-egy alkalommal megengedheti az ember magának.
Megosztom
2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal egy hétköznapi estén tértünk be a vendéglőbe. Ő többször járt már itt ebédidőben, napi menüt fogyasztva, azzal is mindig meg vol elégedve mennyiségileg és minőségileg egyaránt. A vacsora kellemesen telt, a pincérek nem tolakodóak, gyors volt a kiszolgálás, pedig szinte minden asztalnál ültek.
Megosztom
Hangulatos vacsora -

Creppy PalacsintaHáz Miskolc

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 4.
Szüleimmel látogattam el az étterembe egy nyári délután. A hely nagyon hangulatos, a kiszolgálás figyelmes, nem tolakodó. Az étlapon bőséges választék van sós és édes palacsintákból egyaránt. Az ételek finomak, ízesek, szépen vannak tálalva. Az adagok hatalmasak, de ha nem tudjuk helyben elfogyasztani, elcsomagolják nekünk.
Megosztom
Legjobb gofri a városban -

Fibego Belga Gofri Bár Miskolc

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel jártam itt már több alkalommal, kicsit szűkös, de ha nincs csúcsidő akkor nagyon hangulatos. A kiszolgálás kedves, udvarias. A gofri isteni! Esztétikailag nagyon étvágygerjesztőek és finomak is. Nagyon sok féle ízkombinációból lehet választani, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Máskor is visszatérünk!
Megosztom
2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2016 februárjában jártam a Borbárban családommal, a hely nagyon hangulatos, fiatalos, modern, letisztult, a pincérek kedvesek, felkészültek, segítenek a megfelelő bor kiválasztásában, nem tolakodóak. Kiváló hely pár pohár bor, fröccs, sajttállal való elfogyasztására. Kellemes kikapcsolódást biztosít.
Megosztom


TérképX