Írisz étterem értékelései

Értékelései
18
31
27
26
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Írisz értékeléseit!

Olvasd el Írisz étterem értékeléseit!

Írisz értékelései

Retró minden szinten -

Fatányéros Vendéglő Vecsés

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Az étterem kivül-belül retró hangulatú. Meglepő belsőépítészeti megoldással pl. a plafon újságokkal került kitapétázásra. . . A felszolgálók kedvesek, gyorsak. A vendéglőben svédasztalos ebédelésre is lehetőség van, kedvező áron. Az étlapon szereplő ételek hagyományosak, jól elkészítettek. Aki különlegességekre vágyik ne jöjjön ide.
Megosztom
Ha nagyon éhes vagy ne ide menj!!!! -

Turul Étterem Kaposvár

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 16.
Az étteremet retródizájn jellemzi. A kiszolgálás kedves, előzékeny volt. Mindössze hatan voltunk, de az ebédre közel másfél órát kellett várni. Az előételt és a főételt egyszerre hozták. . . Az ételek színvonala erősen változó volt. A paradicsomleves kifejezetten finom volt. Az én mangalica szűzérmém ízeltenre és hidegre sikeredett.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 6.
Véletlenül tévedtünk be az étterembe, a kapun belépve egy hangulatos helyen találtuk magunkat. Úgy éreztem Olaszországban vagyunk. . . . A pincérek udvariasak, a kiszolgálás gyors. Az ételek pedig egyszerűen csodálatosak. Kérdésemre elmondták, hogy olasz szakácsok főznek, ezt mondjuk észre is lehetett venni. A desszertek - beleértve a fagylaltokat is - háziak.
Megosztom
Kicsi, de hangulatos -

Kolibri Ételbár Tapolca

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaranta sokszor járunk Tapolcán és már többször felkerestük ezt, a Fő utcában található, családias kis éttermet. A hely - bár kétszintes - nem nagy, ezért délben mindig sokan vannak. A kiszolgálás előzékeny, gyors. Az ételek mindig nagyon finomak. Utóbb fittnesstálat ettem, nagyon ízletes, ötletes volt. Az árak kedvezőek.
Megosztom
Tényleg nekem fözték... -

Neked Főztem Zánka

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 2.
Korábbi helyén, a zánkai strandnál, is ettünk már így sejtettük "mi vár ránk". . . A hely nagyon hangulatos, otthonos. Viszonylag szűk az ételkínálat, de minden friss alapanyagból. A megrendelt fogások nagyon finomak voltak. Egyetlen kifogásom az, hogy az oldalason nagyon kevés hús volt található, de az íze rendkívül jó volt.
Megosztom
szegedi kirándulás -

Fehértói Halászcsárda Szeged

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 19.
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk az étteremben. A kiszolgálás gyors és előzékeny volt. A halászlé finom volt, a halválogatás szintén ízletes volt, de a hal mennyisége nagyon kevés volt. A desszert válogatás is kellemes volt. Az étterem tiszta volt, de mellékhelyiségben iszonyúan büdös csatorna és vizeletszag terjengett. Az árak kissé túlzóak.
Megosztom
Útba esik jövet-menet... -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Évek óta rendszeresen járunk ebbe az étterembe. A belső tér semmi különös, a terasz viszont a sok növény miatt nagyon kellemes. Az ételek finomak, az adagok megfelelő méretűek. A sütemények, fagylaltok nekem nagyon "bejönnek". Kedvencünk a rétes. A kiszolgálás nagyon udvarias, bár a nagy vendégforgalom miatt a pincérek láthatóan túlterheltek.
Megosztom
Finomságok panorámával -

Kisfaludy-ház Badacsony

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem elhelyezkedése a csodálatos környezetben, a műemlékházban egyedülálló. A kiszolgálás udvarias és gyors. Aki a cigányzenét szereti itt magas színvonalon élvezheti. A halászlé és a húsleves igazán finom, házias volt. A főételekből kiemelkedett a fogasfilé spenótos metélttel illetve a libamáj borban párolt körtével, tokaji aszú zselével pirított kalácságyon tálalva.
Megosztom
Ez a Gomba nem bolondgomba -

Gomba Étterem & Pizzéria Révfülöp

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Évek óta rendszeresen járunk ide vissza. Balaton környékén ez az egyik kedvenc helyünk. Sajnos csak májustól kb szeptember végéig van nyitva. Kellemes környezet, kényelmes megközelíthetőség. A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak. Általában halat eszem, de a pizza is finom. Az árak és az adagok nagyon rendben vannak. Ja, és az előételek is nagyon finomak.
Megosztom
2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy melegben is kellemes, hűvös az étterem. A kiszolgálás udvarias volt, de az ételre nagyon sokat kellett várnunk. A választék bőséges, a fogások finomak voltak. /Én halat ettem/ Az adagok mérete szerintem megfelelő. Amit kifogásolnék az a limonádé volt. Kifejezett kívánságom ellenére nagyon édes volt, illetőleg citrusfélét alig látott. . .
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX