Írisz étterem értékelései

Értékelései
20
37
41
29
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Írisz értékeléseit!

Olvasd el Írisz étterem értékeléseit!

Írisz értékelései

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Az étterem elhelyezkedése nagyon kedvező, Kaposvár központjában, a sétálóutcában található. A terasz tágas és kellemes. A kiszolgálás udvarias, de nagyon lassú. Teltház volt és mindössze két pincér próbált meg helytállni. Az ebédre, igaz, hogy többen voltunk, de előre megrendeltük több, mint egy órát kellett várni. A választott ételek finomak voltak, de semmi különös.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 18.
Átutazóban, mivel nagyon éhesek voltunk, álltunk meg Szentantalfán. A teraszon foglaltunk helyet, amelyik nagyon hangulatos volt, még egy kedves cica is fogadott bennünket. A kiszolgálás rendkivül gyors volt. A választott ételek finomak és az adagok is megfelelő nagyságúak. A választék nem túl nagy, de az elkészités és tálalás igényes volt.
Megosztom
2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 18.
Igazi bulihely, nemzetközi vendégsereggel. A helyszin nagyon kellemes, mi a zenekar előtti részen ültünk. Ennek hátránya, hogy beszélgetni nem igazán lehetett. Az étel és italválaszték karibi emlékeket ébreszt. Finomak voltak a tapasok, hamburgerek, az édesburgonya szirom stb. A koktélok is rendben voltak, mondjuk az ásványviz ára elég húzós.
Megosztom
Hal minden mennyiségben -

Aszófői Halsütő Aszófő

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 21.
Mindig sok vendéget láttunk a büfénél és gondoltuk mi is kipróbáljuk. A halválaszték elég széles volt és minden frissen készült, ezért kb 10 percet kellett várni, de megérte. A halak jó ízüek voltak. Különféle salátákat is lehetett választani. A körülmények elég "fapadosak", de hát ez egy büfé. . . Máskor is be fogunk térni. Sajnos süti nem volt, csak jégkrém.
Megosztom
Lőrinci retró -

Gombás Étterem Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 30.
Az étterem egy családi házban került kialakításra és az igények növekedésével fokozatosan bővítették. Az étteremben több kisebb-nagyobb terem, szoba található. A berendezés retró. A bennünket kiszolgáló idős pincér gyors, udvarias és kedves volt. A megrendelt ételek korrektül elkészítettek, különösebb meglepetést nem okoztak. A vadhús rágós volt.
Megosztom
Hangzavar az étteremben -

Iguana Bar & Grill Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Az étterem elhelyezkedése nagyon jó, könnyen megközelíthető. A hely hangulatos lenne, de nagyon hangos, beszélgetésre szinte alkalmatlan. Az italok és desszertek /délután lévén főételt nem fogyasztottunk/ finomak voltak. A frissen facsart narancslé és a somlói galuska, amit én ettem, finom volt. A kiszolgálás viszonylag gyors volt, de a felszolgáló hölgy meglehetősen morcos és rosszkedvű volt.
Megosztom
2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor Szegeden járunk többnyire itt ebédelünk. Az étterem elhelyezkedése kiváló. A teraszról a Tiszában gyönyörködhetünk. A kiszolgálás kedves és udvarias. Az ételek nagyon finomak. A kétféle halászlé kiváló volt, a rántott harcsa tökpürével jól eltalált párosítás. A desszertek közül a sajttortát és a mákhabos palacsintát kóstoltuk.
Megosztom
Koncert előtti vacsi -

Ypsilon Café Budapest

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 10.
Koncert előtt barátokkal tértünk be az étterembe. Előre foglaltunk helyet. Kellemes környezet, udvarias gyors kiszolgálás jellemezte a helyet. Az ételek és italok finomak voltak, nekem az előételek nagyon bejöttek. Pozítivként értékeltem azt is hogy volt frissen facsart naracslé is. . . A cigánypecsenye és a somlói galuska is nagyon ízletes volt.
Megosztom
Gyötrelmesen lassú konyha -

Tonett Pub Étterem & Pizzéria Budapest

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Régebben sűrűn jártunk ide, de az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy a kiszolgálás rendkívül lassú. Most újra próbálkoztunk, de egyelőre nem teszünk ismét ilyet. . . . Volt svédasztalos étkezésre is lehetőség, a társaság nagyobb része ezt választotta, de voltak akik az étlapról választottak. Ezt meg is bánták. Másfél órát kellett várniuk.
Megosztom
2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
A hely kivülről, illetve belülről nem valami mutatós. Az étlapon nem túl sok étel szerepel. Ezek inkább a hagyományos konyhát képviselik. A választott ételek kivétel nélkül nagyon ízletesek voltak. A szarvaspörkölt vajpuha volt. A harcsapaprikás túrógombóccal nagyon finom volt. Kifogásolni csak a hal mennyiségét lehet: nagyon kevés volt belőle a mártásban.
Megosztom
5 oldalon / 41 találat


TérképX