Írisz étterem értékelései

Értékelései
18
28
24
24
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Írisz értékeléseit!

Olvasd el Írisz étterem értékeléseit!

Írisz értékelései

Kicsi, de hangulatos -

Kolibri Ételbár Tapolca

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaranta sokszor járunk Tapolcán és már többször felkerestük ezt, a Fő utcában található, családias kis éttermet. A hely - bár kétszintes - nem nagy, ezért délben mindig sokan vannak. A kiszolgálás előzékeny, gyors. Az ételek mindig nagyon finomak. Utóbb fittnesstálat ettem, nagyon ízletes, ötletes volt. Az árak kedvezőek.
Megosztom
Tényleg nekem fözték... -

Neked Főztem Zánka

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 2.
Korábbi helyén, a zánkai strandnál, is ettünk már így sejtettük "mi vár ránk". . . A hely nagyon hangulatos, otthonos. Viszonylag szűk az ételkínálat, de minden friss alapanyagból. A megrendelt fogások nagyon finomak voltak. Egyetlen kifogásom az, hogy az oldalason nagyon kevés hús volt található, de az íze rendkívül jó volt.
Megosztom
szegedi kirándulás -

Fehértói Halászcsárda Szeged

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 19.
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk az étteremben. A kiszolgálás gyors és előzékeny volt. A halászlé finom volt, a halválogatás szintén ízletes volt, de a hal mennyisége nagyon kevés volt. A desszert válogatás is kellemes volt. Az étterem tiszta volt, de mellékhelyiségben iszonyúan büdös csatorna és vizeletszag terjengett. Az árak kissé túlzóak.
Megosztom
Útba esik jövet-menet... -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Évek óta rendszeresen járunk ebbe az étterembe. A belső tér semmi különös, a terasz viszont a sok növény miatt nagyon kellemes. Az ételek finomak, az adagok megfelelő méretűek. A sütemények, fagylaltok nekem nagyon "bejönnek". Kedvencünk a rétes. A kiszolgálás nagyon udvarias, bár a nagy vendégforgalom miatt a pincérek láthatóan túlterheltek.
Megosztom
Finomságok panorámával -

Kisfaludy-ház Badacsony

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem elhelyezkedése a csodálatos környezetben, a műemlékházban egyedülálló. A kiszolgálás udvarias és gyors. Aki a cigányzenét szereti itt magas színvonalon élvezheti. A halászlé és a húsleves igazán finom, házias volt. A főételekből kiemelkedett a fogasfilé spenótos metélttel illetve a libamáj borban párolt körtével, tokaji aszú zselével pirított kalácságyon tálalva.
Megosztom
Ez a Gomba nem bolondgomba -

Gomba Étterem & Pizzéria Révfülöp

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Évek óta rendszeresen járunk ide vissza. Balaton környékén ez az egyik kedvenc helyünk. Sajnos csak májustól kb szeptember végéig van nyitva. Kellemes környezet, kényelmes megközelíthetőség. A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak. Általában halat eszem, de a pizza is finom. Az árak és az adagok nagyon rendben vannak. Ja, és az előételek is nagyon finomak.
Megosztom
2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy melegben is kellemes, hűvös az étterem. A kiszolgálás udvarias volt, de az ételre nagyon sokat kellett várnunk. A választék bőséges, a fogások finomak voltak. /Én halat ettem/ Az adagok mérete szerintem megfelelő. Amit kifogásolnék az a limonádé volt. Kifejezett kívánságom ellenére nagyon édes volt, illetőleg citrusfélét alig látott. . .
Megosztom
Megbízható minőség -

Ilka Csárda Göd

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 13.
Többször megfordultunk már ezen a helyen és megállapítottuk, hogy soha nem csalódtunk. . . Az étterem dizájnja különösebben nem említésre méltó, mondjuk némi csárdahangulat fellelhető. A kiszolgálás figyelmes és gyors. A pincérek a szükséges felvilágosítást kérdéseinkre megadják. Az ételek finomak és bőségesek.
Megosztom
Csúnya, de jó -

Belga Sörház Göd

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 13.
Véletlenül tévedtünk be az étterembe. Aztán majdnem el is jöttünk. . A hely ránézésre nem túl barátságos. Sötét, hodályszerű belső tér. Szerencsére maradtunk, mert az ételek és italok finomak voltak. Az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors. Kell-e ennél több az éhes vándornak? Úgy tapasztaltam, hogy a hely gyermekbarát, játszórész áll a kis vendégek rendelkezésére.
Megosztom
Meglepetés a Király utcában -

WoKame Budapest

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 13.
Szeretek frissen megnyílt éttermekbe járni. . . Ez a hely is tavasszal kezdte meg működését. Nagyon hangulatos hely, A berendezés letisztult, mégis barátságos. A fiatal tulajdonosok szívvel-lélekkel végzik munkájukat, a vendégek előtt főznek. A kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors. Az étlapon történő eligazodáshoz segítséget kapunk.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX