sancsa

sancsa adatlapja

15Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Táplálkozástudatos  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Üzleti utazó  •  Gyógyvízben ázó
Regisztráció2023.04.21
Utoljára itt2025.12.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. április 22.a párjával járt itt
Többször jártunk a Tisza-tónál, itt először, húsvétkor. Látszik, hogy a szobákat felújították, igen széles ,,kényelmes ágyak, az ablakon szúnyogháló. Kár, hogy manzárd, egyébként 4 csillagos a felszerelés, Ugyanígy az ételek is, minden finom, egészséges volt. A nem magas ár mellett nagyvonalú gesztus a grátisz esti bor és limonádé, nem is rossz borokkal.
Kiváló 2025. április 17., kollégákkal járt itt
Konferencián voltunk. Nehezen tudtunk autóval bejutni a mélygarázsba. Feltűnően modern a belső tér. A szobákban fölöslegesen gyulladt ki az összes lámpa belépéskor, volt, amit egyesek nem is tudtak lekapcsolni. (pl. az olvasólámpákat csak" fogdosva, ujjlenyomatot" hagyva lehet, tisztítja azt valaki?
Kiváló 2025. május 5., kollégákkal járt itt
Érkezéskor egyszerű , ingyenes volt a parkolás. Konferencián voltam, de kipróbáltam a wellnesst is. mely péntek este 11-ig nyitva volt. Jól lehet úszni a nagy medencében, működtek az élményelemek, megfelelő volt a hőmérséklete a víznek. Nyáron még jobb lehet, mikor a szabadtéri medencét is lehet használni.