![]() 2016. október 5.a párjával járt itt
2016. október 5.a párjával járt ittSemmi különös élményt nem jelentett a hely, de rosszat sem tudok mondani, csak annyit, hogy a wellness nyitvatartása érthetetlen, csak reggel 8-kor nyit!?
 Összességében azt lehetne mondani, hogy nagyüzem.
![]() 2016. szeptember 19.a párjával járt itt
2016. szeptember 19.a párjával járt itt Ha a retrót nevetéssel akarod ötvözni, gyere ide. Azért választottuk ezt a helyet, mert a honlapon található képek nagyon gusztusosak voltak, sajnos csak ott. Az étlapon csak a fele volt, mint a honlapon, ennek a félnek a fele nem volt rendelhető, a konyhafőnök ajánlata sem. 40 perc várakozás után megérkeztek a főételek, a baj csak az volt, hogy a levest elfelejtették!
Az étel semmi különös, se jó, se rossz. Ha a mosdóba mész vigyél reteszt magaddal, ha csak nem szereted ha rádnyitnak dolgod végeztekor. A szomszéd asztalnál kártyával szerették volna fizetni, mert előzetesen megkérdezték, hogy lehet-e. Aztán mégsem. . . A valóság miért rosszabb mindig, mint a hirdetés? ? ?
![]() 2016. szeptember 19.a párjával járt itt
2016. szeptember 19.a párjával járt itt Én inkább úgy mondanám, "male" azaz olaszul: rossz! Vagy csak a Balatont nevezi becézve balinak, mert bali-i hangulat az nem volt, inkább magyaros a szó rossz értelmében! A szűk utcában megtaláltuk a hotelt, először nem hittem el, hogy ez egy négy csillagos hotel, kocsinkkal alig tudtunk beállni a 8 férőhelyes parkolóba, a helyek egy kispolskinak talán megfelelőek, de a mai gépkocsiknak nagyon szűk!
A recepciós figyelmes és előzékeny volt, mint egy közműcég túlterhelt ügyfélszolgálatosa. . . A bali-i hangulat a barna egyenruhában testesedett ki! ? Sajnos ez a hotel csak a honlapon kívánatos, az életben ne próbáld ki!
![]() 2016. augusztus 30.a párjával járt itt
2016. augusztus 30.a párjával járt itt A Flamingó után már vártam az új hotel nyitását. Már három alkalommal is voltunk. Összességében minden jó, egy fő és több apró negatívum amit felsorolnék: a Balaton víze itt is és a Flamingóban is szörnyű, nincs gusztusa bemenni az embernek, a homokos feltöltés miatt nincs öntisztulása a víznek, ami látszik is.
Erre nagyobb gondot kéne fordítani. (Viszont a wellness részleg remek. ) A fürdőben egyszer sem működött a páraelszívó, ami nagy hiba. A klíma valamiért - az éjszakai órákban - nem jűtött csak levegőt fújt! Ez szándékos vagy sem, nem tudni. A szakácsnak a rizses ételekkel nincs szerencséje, egyszer sem sikerült rendesen megfőzni (se édes se sós változataiban). A parti gríll bárból egész nap a bűzös olajszag árad a tóparti szobákba, ez nem túl élvezetes. Ezek javítható apróságok. Talán a vezetés jobban figyel majd, és nem csúszik le a hely a Flamingó szintjére.
![]() 2016. augusztus 28.a párjával járt itt
2016. augusztus 28.a párjával járt itt Hosszú évekig, évenként többször is jöttünk, kezdve amikor csak az első épület állt. Szép lassan átalakult a négy csillagos kényelmes hotel egy családi zajos, leamortizált - nem jó értelemben - nyüzsgő hotellé. Ennek ellenére a végső döntést amiatt hoztam meg, hogy többet ide nem jövök, a törzsvendégnek a tóra néző szobát a tűzfalra néző szobával próbálták kiadni.
Amikor mondtam, hogy köszönöm nem kérem, akkor a kedves recepciós "hölgy" mondta, hogy nem kötelező. Ennyit ér a törzsvendég! Mindemellett a strand soha nem volt jó, a vízzel kéne valamit kezdeni, mert fürödni a Balatonban csak itt nem tudtam kellemesen!
![]() 2016. augusztus 28.családjával járt itt
2016. augusztus 28.családjával járt ittEnnél egy kicsit jobbhoz vagyunk szokva. Ezzel együtt átlagosnak mondható. A hely a kiszolgálás rendben van, csak az ételek minőségén lehetne javítani. Hűség kártyát is kaptunk, kedves gesztus!
![]() 2016. augusztus 28.családjával járt itt
2016. augusztus 28.családjával járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokszor jártunk már itt, panaszunk nincs!!!
 Most nyáron a felújítás miatt a grill teraszon ettünk. Itt egy kicsit kéne alakítani a kínálaton, mindemellett amit választottunk azmegfelelő volt.
![]() 2016. augusztus 28.családjával járt itt
2016. augusztus 28.családjával járt ittAz Eb-t néztük, jó sokáig maradtunk, még a vezetés hívott meg több ingyen italra bennünket is!!!, hogy a szurkolói hangulat kifogástalan legyen!
![]() 2016. január 3., üzleti partnerrel járt itt
2016. január 3., üzleti partnerrel járt itt Régi emlékem szerint jó hely volt, ezért betértünk. Első látásra mintha megrekedt volna az idő, de a kiszolgálás és az ár a balatoni egynyári kifosztós emlékeket hozza vissza! Már a leülésnél gond volt, mert foglalt volt az asztal, de ez nem volt kiírva rá! Átültünk. Lehet, hogy rossz napja volt a pincérnek, de olyan arcátlan volt, hogy ilyennel ritkán találkozunk.
Én távoztam volna, de a társaságunk marasztalt, amit utólag ők is megbántak. Az étel elfogadható volt, bár az igen borsos áraknál nem értem, hogy a legsilányabb papírszalvétánál drágábbra nem futja? A Wc hangulata, tisztasága olyan, ahonnan az ember menekül. A számlát papîrfecnin kaptuk, mellé egy törzskártyát! ? Ha még négyszer visszatérünk 4000 Ft. kedvezmênyt kapunk. Hát bár udvariasan, de mondtam nem kívánunk ezzel a lehetőséggel élni. Inkább én fizetek csak elfelejtsem ezt a helyet. Látom a véleményeken, hogy sokan osztják állaspontomat! ! !