yosemite étterem értékelései

Értékelései
7
8
4
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg yosemite értékeléseit!

Olvasd el yosemite étterem értékeléseit!

Egészséges fogások tökjó áron -

Hokedli Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gluténmentes-laktózmentes opció miatt eszem itt időnként. Minden kaja nagyon finom volt eddig, az adagok is jók, nem is drága ahhoz képest, hogy szuper egészséges, mentes ételeket lehet kapni. Csak 2 dolog miatt nem adok maximális létszámot. Az egyik, hogy örülnék, ha nem ilyen pici lenne, és le lehetne ülni.
Megosztom
2018. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki ételallergiával/intoleranciával küszködik, annak nagyon jó választás a hely, "mindenmentesen" főznek: glutén, tej, szója, cukor, adalékmentesen. Emellett IR diétában is jó opció, mert lassú felszívódású szénhidrátokat is használnak. Az adagok teljesen rendben vannak, az egyetlen "visszatartó erő" az ételek ára...sajnos. Amúgy abszolút ajánlom.
Megosztom
Biztonságos gluténmentes étkezés -

Szederinda Gluténmentes Önkiszolgáló Étterem Budapest

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakori vendég vagyok itt, lisztérzékeny lévén nincs sok lehetőség étteremben enni, ezért nagy öröm volt, amikor megnyílt a hely. Minden allergén infó fel van tüntetve az ételeknél, ami nagyon jó. Azért adtam "csak" jó értékelést a helynek, mert van pár negatívuma:
-Szuper, hogy nagy választék van, DE aki lisztérzékenység mellett laktózérzékeny, vagy tejallergiás, annak alig van választási lehetősége, mert 10ből 9 étel tartalmaz tejfehérjét.
Megosztom
Nagy segítség a lisztérzékenyeknek -

Köles a Reform Konyha Budapest

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 22.
Gyakran járok a Kölesbe, mivel lisztérzékeny vagyok, és nem mindig van időm főzögetni. A Köles egy óriási segítség az ételallergiásoknak, lisztérzékenyeknek. Garantáltan gluténmentes ételt biztosít, azonkívül mindig van olyan étel is, ami amellett, hogy gluténmentes, laktózmentes, esetleg tejmentes is. Egészséges, finom ételek, kreatív ötletek.
Megosztom


TérképX