Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás - Vendégvélemények összefoglalója
A Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás a Dunához közel, nyugodt környezetben, elegáns kúriaépület és parkos környezet jellemzi. A gasztronómia magas színvonalú, a kínálat széles, amely magában foglalja a koreai ételeket és a nemzetközi fogásokat is. A dolgozók kedvessége és rugalmassága a visszajelzésekben gyakran kiemelt erősség, magas szintű vendégkiszolgálást biztosítva. A wellness részleg modern, szauna-szeánszokkal, úszómedencével, pezsgőfürdővel és masszázsokkal nyújt kikapcsolódást.
A szobák tágasak, a berendezés elegáns, az ágy kényelmes, a minibár gyakran benne van az árban. A környék ideális a sétákhoz és kerékpározáshoz a Duna-parttal és a gondozott parkokkal körülvéve. A kifejezetten felnőttbarát profil hozzájárul a nyugodt, csendes környezethez. A reggeli kiemelkedő, a vacsora pedig félpanzióként vagy koreai menüsorral elérhető, a konyha sokoldalú és ízletes. A szálláshely környezete és épületkomplexuma letisztult, modern belsővel és a kúria jellegével megőrizve a hagyományt. A személyzet figyelmes, készséges és segítőkész, a vendégek kéréseit nagy körültekintéssel kezelik. Összességében a Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás nyugodt környezetet, kiváló wellness-, szauna- és gasztronómiai élményeket kínál, érdemes megfontolni hosszabb pihenésre vagy hétvégi kirándulásra.
A gasztronómia hihetetlen magasfokú. A hotelben a dolgozók kedvessége páratlan, pedig gyakorta élünk különböző szállodák szolgáltatásaival, de ilyenfokú kedvességgel, rugalmassággal és még sorolhatnám a pozitívumokat ritkán ill. talán még ezen a szinten nem is találkoztunk. Ajánlom mindenképpen!
Kellemesen toltottunk 4 ejszakat decemberben a kuriaban. Az etelek finomak voltak. Kulonosen a reggeli volt izletes. A szilveszteri mulatsagon a Black velvet zenekar nagyon jo hangulatot biztositott. A szoba amiben el voltun szallasolva eleg kicsi volt,manszard ami a felkelesnel gondot okozott,kulonos figyelmet kelett forditani arra hogy az ember ne verje be a fejet.
Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk a szállóban. 24 fős csoporttal értkeztünk és minden flottul működött. Kéréseink mindig megoldóttak, nagyon rugalmasak. A wellnes részleg is nagyon jó. A személyzett kedves, kézséges. A tisztaság is rendben van. A kertbe nagy sétákat lehet tenni, nagyon csendes, nyugodt környezetben van.
Csak egy kis pihenésre vágytunk egy új helyen, amit még nem ismertünk, és ráakadtunk az interneten erre a nagyon kellemes helyre. Udvarias személyzet, tisztaság, nagyon szép környezet - bár tavasszal vagy nyáron lehet igazán pompás - remek ételek , kiváló wellness fogadott minket. Csak azt sajnáljuk hogy nem több időt töltöttünk itt.
Ezúttal nem akartunk messzire menni, ezért választottuk a tőlünk 60 km-re található Jankovich Kúriát. Még nem jártunk itt, de sok jót olvastam róla. Már nagyon sok hazai hotelben jártunk, tehát van rálátásunk a kínálatra. Egészen a vacsoráig azt gondoltuk, hogy ez a hotel az egyik legjobb, amiben valaha is voltunk.
Kicsi, felnőttbarát hotel. A gyerekek nincsenek kitiltva, de diszkréten jelzik, hogy inkább felnőtt vendégeket várnak. Az etetőszéken kívül semmi mást nem láttam, ami a gyerekeknek való lett volna. Szinte tökéletes minden, kivéve az étkezést. Hatalmas csalódás volt számunkra a félpanziós vacsora! Ízletes volt minden, de ilyen szegényes kínálat még egy 3 csillagos hotelben is kevés lett volna. Láttuk, hogy többen étlapról választanak vacsorát, ők valószínűleg nem először jártak itt. A vacsora annyira sokkolt bennünket, hogy utána még sokáig beszédtéma volt a szobában is. Rántott csirkecomb, különlegesen fűszerezett halfilé és töltött káposzta jelentette az egész hús kínálatot. Az esti szaunaszeánsz után azt a tanácsot kaptuk a szaunamestertől, hogy együnk a vacsorához sok gyümölcsöt, de semmi nem volt! Ezek után úgy döntöttünk, hogy másnap koreai vacsorát kérünk (1000 Ft/fő felárért lehet kérni), hiszen veszteni valónk nincs. Ez nagyon nagy élmény volt számunkra,de sajnos nem gasztronómiai élmény. Érdekes, de íztelen volt a menüsor. Hús ebben is alig volt. Sikongattunk örömünkben, ha valamelyikünknek sikerült 1-1 darabka húst felfedezni. A reggeli korrekt és finom volt, bár nem volt nagy választék ekkor sem. Kiemelnénk viszont a Nespresso kapszulás kávét, mert az isteni volt. Mivel az étterem kicsi és kevés hely van a tálaláshoz, feltételezzük, hogy máskor sincsen nagyobb választék az étkezésekkor. (Lehet, hogy a más területeken tapasztalt magas színvonalat az éttermen spórolják meg? ) Nekünk az étkezés akkora csalódás volt, hogy emiatt nem fogunk többet visszamenni ide, pedig amúgy az ország egyik legjobb szállodája lenne!
Alapvetően szeretem a gyerekeket, de remek, hogy egyre több szálláshely figyelembe veszi, igazán kikapcsolódni gyerek zsivaly nélkül lehet. Itt minden hónapban egy hétvégén kizárólag felnőtteket fogadnak, így örömmel választottuk ezt a szállodát.
A hotel nagyon kellemes környéken, távol a város zajától helyezkedik el, de mégis karnyújtásnyira a Dunától, ami kiváló kirándulási lehetőséget nyújt akár kerékpárral, akár gyalog. Nagyon kellemes wellness részlege van, szauna-programok tekintetében már már a bőség zavara. A szobánk (de-luxe) szép tágas, kényelmes, bőven volt pakolási lehetőség, a fürdőszobában is elfértünk. Az ágy kényelmes és kellően magas volt. Örömmel nyugtáztuk hogy a minibár benne volt az árban,jól jöttek az üdítők, ahogy a bekészített teák és kávéfőzési lehetőség is. A konyhával és az ételekkel is meg voltunk elégedve. A személyzet figyelmes, kedves, kézséges. Szívesen ajánlom mindenkinek a szállodát, és mi is vissza fogunk térni ide.
A nagyon sok hasonló szálloda közül ez kiemelkedik. Az egyik tényező, ami kiemeli a személyzet kedvessége, figyelmessége - és nem csak a tartózkodás alatt; ezt már a foglaláshoz kapcsolódó levelezés során is tapasztalhattuk. A másik, amit fontosnak találok említeni a gasztronómia; kipróbáltuk például a koreai vacsorát a különteremben, ami egyedülálló, különleges élmény volt.
Egy szeptemberi napos délután érkeztünk meg a Jankovics-kúriába,szívélyes fogadtatás,gyors becsekkolás ,kellemes környezet és teltház várt ránk. Budapesthez közel eső kis városkát igen szeretettel látogatják a Pest környékén lévő cégek és tartanak itt csapatépítő tréninget.
A környezet kiváló,az étkek nagyon finomak,a hotel patyolat tiszta,a wellness tökéletes,minden megtalálható aki csendben,relaxálva akarja eltölteni a hétvégét, vagy a környéket bejárva az aktív pihenést választja. A konyha nemzetközi és koreai konyha különlegességeit sorakoztatja fel,mindez finoman,kellemesen és gyönyörű esztétikával tálalva. Részt vettünk egy borvacsorán ahol megismerhettük a szarvasgombát 6 tételben,4 órán keresztül finom borokkal körítve. Gratulálunk a szervezőknek és a szálloda csapatának. Összefoglalva:Aki szeretne nyugalomban,szaunaszeánszokkal körített gasztro-hétvégén kikapcsolódni-hajrá indulás-kész-rajt! ! Ki ne hagyjátok Rácalmást! !
Februárban a személyzet még nem igazán volt felkészült. A welnes rész elég kicsinek bizonyult télen, de a szolgáltatáshoz nyújtott kellékek és a pihenő szoba nagyon hangulatos volt. Sétálni lehetett, csocsózni délután nem? ? Hangulatos volt az esti kivilágítás, szép volt a szállodához kapcsolódó udvar rész, ami még a tél végett nem volt belakva.
Nyugodt, harmonikus, szép környezet a hotel és környéke. A személyzet rendkívül kedves és előzékeny, a "mindent a vendégért" elvet maximálisan megvalósítják! Kényelmes és tiszta az egész hotel, a wellness részleg is kifogástalan. Érdemes kipróbálni az ájurvédikus masszázsokat, meglepően kényeztető, újszerű érzés. Elfújja az izmokból a feszültséget, kisimítja az idegeket.