Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Vendégvélemények összefoglalója
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár igényes ötcsillagos szállodai élményt nyújt a fürdővárosban, ahol a wellness és a gasztronómia kiemelkedő összhangban találkozik. A 22 medencés wellness részlegben megtalálható a 25 méteres úszómedence, a különféle termálmedencék és az 1056 méter mélyről feltörő 46 fokos gyógyvíz egyedi hatást biztosít. 9 szaunával gazdagított szaunavilág és a kapcsolódó kezelések igazi relaxációt kínálnak.
A szobákban faerezetes tapéta és süppedő faliszőnyeg, valamint hatalmas, erkélyes terasz biztosítja a kényelmes pihenést. Az Onix étterem magas színvonalú gasztronómiai élményt nyújt, reggel pezsgővel és friss rostos narancslével indul a nap. A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár Onix étterme mellett a kínálat széles, a reggeli és vacsora gazdag, és a helyben készülő fogások változatosak. A személyzet udvarias és figyelmes, a recepció gyors és készséges, a szolgáltatás összességében gördülékeny. A szálloda közvetlen átjárást kínál a Sárvári fürdőhöz, amely hozzájárul a teljes körű pihenéshez. A csodás belső tér és a panoráma lift megbizonyosítják a különleges atmoszférát, míg a kandallós lobby és az élő zenei programok kellemes hangulatot teremtenek. A környezet és a parkosított területek, a gyönyörű kilátás és a közeli sétálóterületek mind hozzájárulnak a gondtalan feltöltődéshez. A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár egyedülálló luxusélményt ad, amelyet a visszatérő vendégek is gyakran megemlítenek, és amelyet érdemes legalább egyszer kipróbálni.
Április végén sikerült egy hétvégét tölteni a hotelben. Még 5 csillagos wellness hotelben nem jártunk, ezért nagyon kíváncsiak voltunk. Nem csalódtunk! Nagyszerű hely, kedves személyzet, kiváló ételek, gyönyörű belső-külső medencék, gondozott park. Nem volt hiány napozóágyakból, remek edzőterem áll rendelkezésre.
Nagyon igényes, szép közösségi terek. Bár elég sokan voltak, de nem éreztem ezt. Igen, sajnos az árak a bárban tükrözték az 5 csillagot, persze a minőség is olyan volt. Összességében, remek volt, drága volt és nekünk nagyon messze volt. Egyszer kipróbáltuk, de nem utazunk ezért 5 órát, maradunk a kedvenc 4 csillagosainknál a Mátrában, Egerszalókon és Felsőtárkányban. :)
Nem rossza spa de ugy gondolom ,mivel sok helyen jartunk már az orszâgban az amit fizettetnek velunk nins ilyen aranyban a kapottakkal. a szoba amit kivettunk nem volt megfelelo egy 4 tagu csaladnak. tul kicsi volt. gyerekek 12 -14 evesek. ezt nem szabad igy kiadni. szuk. kernunk kellett meg egy potagyat. no comment. maga a szallodakellemes jo hangulatu.
Már érkezéskor tetszett, hogy wellcome drink-el illetve üdítővel várnak a recepciónál. A panoráma lift jól jött, mivel Kedvesemet irritálja a szűk zárt hely. Az Orientál szoba egészen más mint az általános szállodai szobák, az alakja kialakítása,hangulatos megvilágítása opál üveg fala a háló felé stb.
Az egész szállodában hangulatos megvilágítás van. A wellness pazar. Az étterem , a kandallós Lobby élő zenével lenyűgöző. ilyen kedves kiszolgálást , figyelmességet eddig csak külföldön kaptam. Úgy éreztük magunkat mint egy exkluzív nyaraláson. . .
A szálloda részéről minden rendben volt,néhány vendég viselkedése (vadászatra érkező oroszok hangoskodása a szaunában,néhány gyerek viselkedése az étteremben)azonban nagyon zavaró volt.
2017. novemberében sikerült 3 napot eltöltenünk a szállodában, hétköznap. Megérkezéskor a recepciós kedvesen fogadott, gyors becsekkolás után már elfoglalhattuk a szobánkat. Jó helyen, kényelmes berendezés, csendes rész. Ahhoz képest, hogy hétköznap volt a szállodában nagyon sok vendég volt, de semmi hangoskodás nem volt.
Gyönyörű impozáns hotel. Wellness részlege hatalmas, gyönyörű, tiszta, mindenki talál magának megfelelő medencét kényelmes pihenőhelyet, ahol villámgyorsan telik a nap. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. Az étteremben hatalmas a választék, különleges ételekből sincs hiány.
A szaunamester igazán érti a dolgát, a szauna-szeánszok hangulatára sokáig igen kellemes élményként emlékezünk. Sokkal gyakrabban járnánk ide, ha az ár nem lenne visszatartó hatású.
Remek kikapcsolódás minden korosztálynak. A fürdő részleg gyönyörű, a maximális pihenést kényelmes fekhelyek biztosítják. A szoba tiszta, igényesen berendezett. Teljes körű wellness és spa szolgáltatások, amelyekről gyakorlott, szakképzett személyzet gondoskodik. Sorolhatnám még, de inkább tapasztalják meg személyesen :-)
Nagyon kellemes környezetben nyaraltunk. A szálloda személyzete kedves,segítőkész. A medencék víz hőfoka megfelelő. Az ellátás nagyon finom és választékos. A tisztaság kiváló. Szívesen ajánlom mindenkinek. Üdv.Séráné
Fantasztikus wellness - hatalmas élmény volt úszni a hatalmas medencében, áztatni magunkat a kültéri termálvizes medencében. Nagyon tetszett a medencék elhelyezkedése, formája, elég nagyok és kényelmesek, sok-sok élményelemmel. Nagyszerű, hogy a wellness területén is van büfé, ahol akár egy könnyű ebédet is elfogyaszthatunk - fürdőköpenyben.
Sokat olvastam a kényelmes nyugágyakon. Jólesett este a vacsora, csak választani volt nehéz a rengeteg, finomabbnál finomabb étel közül. A hangulatos reggeliző helyen nézhettük, ahogy kint a cinkék is reggeliztek az etetőkben. Egyik este bort kóstolhattunk, és elbeszélgethettünk a borászokkal. Ide biztosan szeretnék visszamenni!
Fantasztikus a hangulata es remek pihenest nyujt a Spirit szalloda csapataval. Nekunk korai keloknek a wellnesz hasznalata a 7:30 nyitassal kesei volt.