Szép környezetben található a szállás és könnyen megközelíthető. Közel található több kastély is ami nagyon tetszett, főként a Festetics kastély Dégen, valamint az Ozori kastély, Tamási termálfürdő kis csalódás volti, mivel a fedett része nem üzemelt. A reggeli bőséges és finom, de a vacsora nem igazán nyerte el a tetszésünket.
Először jártunk a Fried kastélyhotelben, de nem utoljára. A személyzet kedves, főleg a recepciós hölgy. Tisztaság mindenhol, ahogy kell. A "liliom ház" épületben volt a szoba, mely tágas és kényelmes, a falak viszont vékonyak lehetnek, amire érdemes odafigyelni.
Vicces vagy éppen kínos, ha az ember a délutáni sziesztából a szomszédból áthallatszó intim együttlét erőteljes hangjaira ébred. Az étkezés a "bálterem"-ben, ahol valahogy nem volt "kastélyfeeling", inkább menzára emlékeztetett. A reggeli egyhangú, de legalább jó a kávé és volt választék péksüteményből. Aki szereti a tojásrántottát, az ehetett bőven, a szalámik viszont nem igazán jó ízűek. A vacsora egyszerű, de házias. Kiemelendők a sütik, amik nem a szokványos "hotelkockák", hanem szintén a nagymama konyháját idézik. (képviselőfánk, profiterol, gombóc, rizskók stb). Érdemes a la cart ebédelni is mert finom és nagy az adag. A wellness részleg teljesen rendben van. Összegezve az ár-érték arány kiváló, biztosan jövünk még.
Aki kutyával indul el annak ez a szállás nem azt nyújtja amit várt. A kutya nem vihető be az étterembe, de ezt reklamáció után visszafizették a kutya felárat. A wellnes pici, nem élvezhető, rövid a nyitvatartása. Az ételek izletesek feltéve ha marad olyan amit enni szetetnél. A szoba számunkra hideg volt az ablakok mellett fütyölt be szél.
Hangos a szálloda, tehát délutáni pihenésre nem alkalmas. A személyzet kiválóan próbálja kompenzálni a szálloda hiányosságait. A személyzet kiváló. A szállodát olyanoknak ajánlom akik nem voltak még ennél nívósabb szálllodában, mert azok számára pazar lesz.
A szállással elégedettek voltunk. A szoba tisztasága megfelelő volt. Az ablakokon szunyogháló van, de a poloskák, szunyogok mégis könnyen átjutottak. Az első este négy-öt poloskát fogtunk meg. Ezt az apró kellemetlenséget viszont ellensúlyozta a személyzet kedvessége, különösen az éttermi felszolgálók, akik rendkívül udvarias, mosolygós személyiségűek voltak.
Általában megfelelt ami kiemelkedően jó volt az a személyzet udvariassága és szolgálat készsége. Ami kritikán aluli volt az az hogy a szobát két órára ígért elfoglalhatósága ellenére fél háromkor még takarították de utána írtanunk kellett a szobában a poloskákat ami lehetetlenné tette a szellőztetést, mert a szúnyogháló mellett is bejöttek.
Ami még rossz volt hogy a wellnes uszodája 10 órától használható ami késő, mert mire újra felöltözik valaki már lekési a déli tárlatvezetéseket a környék látnivalóiról. . . . Volt még egy másnapra orvosolt hiba az pedig a TV távirányítója. . . . két távirányítót kellett első nap használnunk mert az egyik ki-be kapcsolta a másik váltotta csatornát de ezt a második nap délutánjára megoldották. A szobát ígéret és visszaigazolás ellenére nem a kastély részben hanem a "Liliom" házban kaptuk de a szoba kényelmes és jó volt.
Szállás szoba kényelmes ággyal, reggeli és vacsora rendben, wellness részleg megfelelő ( infra szauna, finn szauna, gőzkabin, aromakabin ), masszázs és aromafürdő remek, időjárás kitűnő volt, sokat napoztunk, pinpongoztunk, kirándultunk, voltunk Előszálláson az egzotikus állatparkban, Tamásiban a vadasparkban, Ozorán a várban, Simontornyán a teve farmon.
A fényképen látható szálláshely és környezete nem hozta azt a színvonalat, amit vártunk. A környezetet kissé elhanyagoltnak, gondozatlannak láttuk. A Buddhista szentély zárva volt, mivel csak csoportosan lehetett volna megnézni, de ezt sajnos nem tudtuk. A személyzettel, a kiszolgálással maximálisan megvoltunk elégedve. A felszolgált ételek nagyon finomak voltak és szépen voltak tálalva.
Az ételek finomak ,a személyzet kedves segitőkész,rend tisztaság. Nekünk a wellnesz kicsit kicsi egy kis bővités ráférne. Mikor sokan voltunk akis medence kevés,javaslat a kinti teraszra egy jacussi. Az ágyunk nagyon nyikorgott A MATRAC IS CSERÉRE SZORULNA. Mindent összevetve jól éreztuk magunkat,jártunk már jobb és rosszabb szálláson is. A t településen semmi látnivaló sajnos ,tehát a nagy séták elmaradtak.
Először jártunk a hotelben. Superior szobát foglaltunk, a főépületben a legfelső emeleten szállásoltak el. A lift nagyon hiányzott, nem szeretünk lépcsőzni. A szoba tágas, szép bútorok, az ágy nagyon kényelmes. A klímára szükség volt a nagy meleg miatt. Rendkívül csendes a hotel környéke. Pihenésre kifejezetten alkalmas.
Hatalmas, gyönyörű ősfák közt bújik meg a hotel. A wellnessrészleg nagyon jó, szeretünk szaunázni. A merülő medence hiányzott, de a hideg vizes úszómedence épp megfelelt a célnak. Az étterem kínálatát kissé szegényesnek találtuk, de nem maradtunk éhen, minden étel finom volt. A felszolgáló fiatal hölgyek vidámak, kedvesek voltak. A biliárd és a darts használhatatlan, talán nem kellene reklámozni. Ezt leszámítva jól éreztük magunkat. Kis gyerekes családoknak nem ajánlanám a hotelt, inkább a közép vagy idősebb korosztálynak. Árban megfizethető. Nem kirándultunk a környéken, csak pihenni mentünk.
Maga a szálloda nagyon szép a wellnesz részleg jó habár mi mele vízre számitottunk. A személzet nagyon kedves ,segítőkész. Tisztaság rendben . Amiben csalódtunk az étkeztetés. Mi svéd asztalra számítottunk. Az hogy csak három féléből lehetett választani az nagyon kevés. A deszert az átlagon alul volt és még ráadásul másnapos süteményt szlgáltak fel.
Ez nem egy 4 csillagos szállodához való. Jelezhették volna hogy nem svéd asztalos ha kevés vendég van,mert akkor biztos nem megyünk. Igy sajnos csalódás volt ez a kastély. A személyzet viszont 5 csillagos. Nagyon kedvesek és segítő készek voltak