Mustafa Gyros Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Mustafa Gyros Siófok a kikötőnél található gyorsétterem, amely széles körű választékot kínál a gyros-tálaktól a pizzáig. A hely hangulatos, tágas belső térrel és vonzó terasszal rendelkezik, amely a sétálóutca szomszédságában kellemes ebéd- vagy vacsorázási lehetőséget biztosít. Specialitásként a kemencés gyros és a pitában tálalt gyros szerepel, amelyet több látogató is kiemel. A kínálat között megtalálhatók dürüm és pizzák is, így különféle ízlésű vendégek számára van választék.
Az adagok mérete általában bőséges, ami jó ár-érték arányt eredményezhet a gyorséttermi helyzetben. A kiszolgálás gyakran gyors és udvarias, a személyzet figyelmes, bár a nyári főszezonban a kapacitás miatt előfordulhatnak kisebb várakozások. A belső tér tiszta, a berendezés esztétikus, a kerthelyiség pedig nyáron különösen népszerű a vendégek körében. A fő profil mellett pizza és tészta is elérhető, így sokféle étkezési igény kielégíthető. Az árak a balatoni árszínvonalhoz igazodnak, és az elvitelre kész ételek gyakran kedvezőbb áron érhetők el. A szezonális kínálat és a kiszolgálás feltételei változhatnak, érdemes előre tájékozódni a fizikai körülményekről. Összegzésképp a Mustafa Gyros Siófok frekventált, jól megközelíthető hely a Balaton-parton, amely a friss ízeket, a gyors kiszolgálást és a változatos ételválasztékot kínálja.
Nagy csalódás ért bennünket, mikor 1 év elteltével ismét betértünk kedvenc éttermünkbe. Közel 43%-s emelkedést tapasztaltunk a tavalyi árakhoz képest, ráadásul fizetéskor szembesültünk azzal a ténnyel, hogy kötelező szervírozási díjat ( 10% ) építettek be, amely az étel árán felül fizetendő, azaz akár elégedettek vagyunk a kiszolgálással, akár nem, ezt akkor is megfizettetik velünk!
Ahhoz képest, hogy itt sokan dicsérték az éttermet, nekünk csalódás volt. Lehet, hogy ez az utószezonnak köszönhető, de akkor sem volt jó érzés. A pizzák elázottak voltak és az aljuk égett, a gyros íze jó volt, de itt-ott nyers maradt a hús. A felszolgáló cseppet sem volt kedves, kifejezetten idegesnek tűnt, hogy dolgoznia kell.
Bármit kérdeztünk, szinte zaklatásnak vette. A végén kártyával szerettünk volna fizetni - az ajtón az összes kártyatársaság logója fent volt -, de közölték, hogy nem lehet. Még jó, hogy volt nálunk annyi készpénz! Szóval, mi többet nem megyünk a Mustafába. . .
Mustafa Gyros válasza
Tiszzelt Vendég. A Mustafa Étterem Okt.14én bezart,mikor volt nalunk?
Kemencés gyrost vásároltunk a Mustafánál, a pultnál. A hosszú, kígyózó sor arra engedett következtetni, hogy a hely népszerű, s valóban finom ebédre számíthatunk. A kiszolgálás gyors volt ugyan, de a minőség rovására ment. A gyros hús fele nyers volt. Az étel nyomokban tartalmazott salátát. Egyedül a pitával nem volt probléma.
A hely elég nagy területen helyezkedik el, több részből áll. Előbbiek következtében a forgalma elég nagy - minden napszakban -. A felszolgálók zöme udvarias, de természetesen akad egy-két kivétel is. Az adagok korrektek, az árak teljesen elfogadhatóak.
A rendelést követően előfordulhat 20-30 perces várakozás is, elsősorban nagyobb vendéglétszám esetén, így ezt bele kell kalkulálnia Mindenkinek, aki oda betéved. A grill ételek és a limonádék kifejezetten finomak. Az árak a felszolgálás díját nem tartalmazzák, így személyes döntés függvénye a borravaló.
3 gyerekkel voltam az éteremben. Kemencés Gyrost rendeltünk mindenkinek+sült krumplit+limonádét. A kiszolgálás gyors és kedvesek voltak. A hely nagyon hangulatos. Sajnos az étel nagyon nem volt jó. Az egész tiszta mócsing, tele porccal. Nem vagyok válogatós, meg finnyás sem, de ez még számomra is ehetetlen volt.
A gyerekek a sült krumplin kívül egy falatot sem ettek, pedig nagyon finom lett volna a fűszerezése és a húsmennyiség is rendben lett volna. Dinnyés limonádé helyett málnásat kaptunk, de ezt meghallotta a pultos és szó nélkül rakott bele nekünk dinnye szirupot! Azt nem tudom, hogy a hirdetett 1790 ft-os kemencés gyros, az mire vonatkozik, ha az étterembe beülsz, akkor az már 3e Ft! Így mi 20e ft-ot hagytunk ott. Én azt javaslom, hogy reklamáljanak, ha valami nem megfelelő. Nekem is ezt kellett volna tennem. Kár érte! Mi biztosan nem eszünk itt többet.
4-en mentünk,3 rendelést vettek föl,abból 2 hoztak ki... 3 perc alatt 3 "pincér" jött hogy felveszi a rendelést úgy hogy még étlapot sem kaptunk. A rendelt pizzk is felejthetők voltak. Kár,pedig jó hely lehetne.
Több ismerősöm is ajánlotta a helyet, mennyire finomak az ételek és árban is nagyon kedvező. A szezon elején jártunk itt, de már most sokan voltak az "étteremben". Leültünk, vártuk, hogy valaki hozzon legalább egy étlapot. A pincérek között teljes káosz uralkodott, akkor tanították be őket vagy nem tudom, de csak toporogtak céltalanul a vendégek között, ki mit is rendelt.
Amint a rendelést leadtuk, aránylag gyorsan megkaptuk az ételt, amivel nem volt probléma, de semmi extra kategóriába sorolható. Velünk szemben egy bárpult volt található, ami tele volt a előző esti piszkos poharakkal, sörös korsókkal délután 3 órakor. A mosdó állapota borzasztó, egy raktár folyosóján, dobozok között lavírozva, hányinger keltő volt a wc állapota. Gyorsan kértük is számlát, amit kb. fél órába került kihozni,ám nem kaptunk számlát, csak egy darab papírt amin szerepelt az összeg, az üdítő árak nem egyeztek a étlappal, de nem akar az ember kötekedni. Nekem csalódás volt, nem vágyom vissza.
Hatalmas csalódás! Egy szőke hölgy jött hozzánk felvenni a rendelést,udvariasan megkérdeztem,hogy esetleg kérhetném e más panírban a borzaskát,mire ő azt felelte elég érdekes stílusban,hogy milyen más panírban. . ez így van és kész. Rendben elfogadtam így akkor nem változtattam. A Gyrostálnál hús borzasztóan nyers volt illetve a sálata is megvolt már fonnyadva.
. Én értem,hogy nyár van és sok ember de 2x elsetált üres kézzel a felszolgáló és a tányérjainkat nem vitte el. Összességében a kaja lett volna a legkevesebb probélma,na de ez a kiszolgálás és a felszolgáló modora katasztrófa! !
Hogy jártam? NEM lehet kérni csapvizet, és ha mégis kérek a kaja mellé, akkor össze-vissza hazudoznak, hogy miért nem lehet, pl: a főnök nem engedi, túl klóros a víz, és az ÁNTSZ letiltotta a csapvíz felszolgálását, stb. . .
Miután beírtam ezt a panaszkönyvbe, trágár szavakkal kidobtak minket az étteremből, és megfenyegettek, ha még egyszer erre járunk se kapunk kiszolgálást, mert készítettek fényképet, és örökre kitiltottak. . . . ! (? )
A Girosztál nagyon kevés kB 5 dkg hús nagyon ízetlen sajnálatos hogy Siófokon egy ien felkapott helyen enyire rossz a kaja! Az Istambul a keleti be 1000 x jobb a közelébe nem jöhet!!!