A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Röpke wellnessre mentünk a lányommal Mindenütt rend tisztaság fogadott minket és kedves személyzet Az étel finom es változatos volt A wellnes kellemes az élmenyelemek működtek a szauna jo volt Nekem a bioszauna volt a legjobb Szoval minden szuper volt Mar jartam itt de még visszamegyek biztos .
A masszázs kiváló, csak ajánlani tudom mindenkinek bármelyiküket. Meglepetés volt, hogy a leves ebéd helyett teljes svédasztalos kínálatot kaptunk. Viszont az ételek melegentartása nem mindig sikerült. Korábban érkeztünk, de azonnal elfoglalhattuk a szobát. Teltház volt hétköznap is, ami önmagáért beszél. Már pár éve jártunk itt, de tervezzük a legközelebbi utazást ide
Két szép napot töltöttünk a szállodában. Nagyon kényelmes szobában kaptunk elhelyezést. A személyzet mindenhol rendkívül kedves és segítő volt. Az étterem kellemes, szép tiszta volt. Az ételek bőségesek, a választék sokrétű. Rendkívül ízletes volt minden fogás. A wellness részleg nagyon komplett, méretes medencével és élményelemekkel.
Személyesen sajnos nem én voltam ott, hanem a szüleim töltöttek el 2 éjszakát a Hotelben. Ajándékba kapták. . . Elmondásuk szerint, mindennel nagyon elégedettek voltak. A szobából való kilátás nem volt számukra fontos, hiszen nem az ablakban állva töltötték idejüket! Mindennel maximálisan elégedettek voltak.
Mind a szoba kényelmével, a wellness részleggel, és nagyon finomnak és választékosnak találták az ételeket is. Egészen biztos, hogy jövőre újra itt fogják tölteni a házassági évfordulójukat, azzal a különbséggel, hogy akkor mi is a párommal el fogjuk kísérni Őket! A magam, és az Ő nevükben is nagyon szépen köszönöm a vendégül látást, és a kiszolgálást! További szép napot Kívánok!
Tökéletes 4 napos családi kikapcsolódás volt, böséges étkezéssel a wellness részleg is megfelelö. Parkolás is megoldható volt. Egyedül az erkély hiányzott a szobákból (nem volt lehetöség a rendelésnél választani erkélyes szobát. . . ) az érkezésünk után szerettünk volna szbát cserélni ám erre sajnos nem volt lehetöség . . . Ezt leszámítva nagyon jó volt minden.
Évek óta visszajáró vendégek vagyuk a CE Pláza Hotel Siófokba, egyrészt a Budapesttől való kis távolság, másrészt a Balaton imádata miatt. Szeretjük a wellness részlegét, bár ha éppen sok a gyerekes család, elég zavaró tud lenni a zsibongás. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégít, a személyzet kedves és segítőkész. A szobák kényelmesek és tiszták.
Mivel dél előtt érkeztünk, ettünk a mekiben, majd kimentünk a holtel előtti játszótérre, mert a bechekkolás 15 órától volt. A "játszótér" picinek bizonyult, ezért gondoltam, bemegyünk becsekk előtt a szálloda játszóházába! A hölgy helyette megnézte, hogy ki van e takarítva a szobánk. Ki volt. Így beköltözhettünk kb. 13 órakor. Nagyon jól esett! :)
Mindannyian szuperül éreztük magunkat a szállodában. A szoba komfortos volt,a wellness is rendezett,tiszta, épp úgy mint a különböző vendéglátó egységek. A játszószobát is szerette a kisfiam nagyon, a reggeli és délutáni foglalkozásokon is szívesen vett részt.
A személyzet kedvességét kiemelném,nem érezhető a főétkezéseknél sem gondterheltség,pedig igen magas számú vendég fordult meg egy-egy étkezés során az étteremben. Már most nézegetjük,hogy mikor tudnánk ismét ellátogatni a szállodába. Köszönünk mindent!
Csodásan éreztük magunkat, a szálloda gyermekbarát szolgáltatásai a velünk lévő 8 és 2 éves gyermek számára minden igényt kielégített. A welness részleg minden korosztály számára felüdülést nyújtott. Az étterem kínálata nagyon bőséges alig lehetett választani is, nagyon ízletes ételek voltak.
Csak azt sajnáljuk hogy csak 2 napot voltunk, jövőre mindenképp több napra fogunk jönni a családdal és talán a Balatonban is sikerül fürödni most sajnos hideg volt a vize.
Kisgyermekkel érkeztünk, nagyszerű volt a játszóház, ahol a felnőttek is leülhettek, vagy ping-pongozhattak, vagy kintről a bárból figyelhettük a gyereket. A wellness is teljesen jó volt (masszázs, szanuna), lehetne kültéri medencés rész is. Az ételek összességében megfeleltek, de volt amikor hiányoltam a húst a főétkezésből. Jól éreztük magunkat, hamar letelt. . .
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár