Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Sajnos a bútoraik szerintem még a vonuló szovjet katonákat is kiszolgálták, de egyébként minden szuper volt, a wellness fincsi, a kaja nagyszerű, a Balcsi meg ott van a kert végibe! Mi kellhet ennél több? ? Mi ( 4 fős család) nagyon jól éreztük magunkat, már háromszor voltunk, minden alkalommal remek volt. Ismerőseim is ajánlják.
Jól éreztük magunkat, két gyermekünkkel. Szobák tiszták voltak, a takarító néni mindig extrán figyelt a gyerekek szobájára. Ősszel voltunk, a Balaton így is csodálatos volt. A félpanziós ellátás jó volt. A pincérek figyelmesek és kedvesek. A környék tiszta és csendes, parkolót is mindig találtunk közel a szálláshoz.
Szeptember első hetében töltöttünk itt pár szép napot. A kora ősz ellenére szép idő volt, tökéletes volt a pihenésre. A wellnes részleg a szaunával, pezsgőfürdővel és medencével tökéletesen megfelelt számunkra. Egy akciós utazás volt, félpanzióval, ebben az árban maximálisan meg voltunk elégedve. Bármikor visszamennénk pár hasonló szép hétvégére.
Nagyon tetszett a születésnapi hétvégi program, különösen hangulatos volt a Balaton parti zsíros kenyér forralt boros szervezés, külön köszönet, hogy sikerült a sport TV-t beizzítani a Barca-Reál meccs idejére! Ezzel sokat javítottak az értékelésben.
Ami nem tetszett, hogy a sok csecsemő és kisgyerek az uszoda medencéjében is pancsikolt, ami nem az ő számukra van fenntartva, külön ezért van a gyermek-medence. Sajnos elég kicsi a wellness tér, így előfordul, hogy túl sokan vannak és nincs elég fekvő hely, zaj van a kisgyerekes családok miatt, de ehhez lehetett alkalmazkodni, pld. a reggeli órák kifejezetten kellemesek a wellness szolgáltatás igénybevételéhez.
Tetszett a személyzet kedvessége, szolgálatkészsége. Tetszett, hogy nem volt tolakodó a vacsoránál az italfogyasztás vonatkozásában, illetve kérésre felszolgáltak kancsóban csapvizet. Összesítve nagyon emberbarát, kedves kiszolgálásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Tetszett a kerti parti, a szilveszteri műsor a vacsora. Kevésbé tetszett, de nem volt zavaró a reggeli mennyisége és választéka az előző évvel összehasonlítva. Ha lehetne egy kérésünk, a szilveszteri asztaltársak megválasztására találjanak ki egy picivel jobb módszert. Köszönjük a kellemes három napot, a szálloda és a szilveszter est háziasszonyának kedvességét! Nagy Edit, Ruszkai Zoltán
A személyzettel teljesen elégedett voltam.A wellnes részleg kicsi ennyi embernek az egy jakuzi medencéről nem is beszélve,aminek a felülről masszírozója sosem működött.
A személyzet nagyon kedves, barátságos, mosolygós és segítőkész! Az ételek finomak, a választék jó, de a gyümölcsöt hiányoltam. A másodikon laktunk, a kilátás gyönyörű volt, de a játékterem este zavaró, zárnám este 8-kor. Ettől függetlenül csodás napokat töltöttünk itt! A masszőr hölgy is nagyon ügyes!
Már tavaly is jártam a fiammal ebben a szállodában. Akkor is és most is jól éreztük magunkat. A 6. emeletről szuper volt a kilátás. A Balatonra és a nyaralókra nézett. Az étkezés egyenesen kíváló volt reggeli és vacsora is. Főleg a bodzás limonádé vált be a fiamnak. Nekem a vadas. Sok étel ízlett a fiamnak nehezen tudna egyet is kiemelni.
A pincérek között volt egy pincér ő menő volt ugyanis a fiamnak tetszett a tálca pörgetése. Általában ő hozta ki az italunkat is. A takarítók, pincérek és az egész személyzet nagyon kedves volt. PÁR HIBA. . A fürdőszobában a lefolyón a víz nehezen folyt le. Az egyik szekrényajtó majdnem leesett . Szóltunk a recepción és tudom hogy megfogják ezt csinálni. Összességében jól éreztük magunkat vissza jövünk jővőre is . ui, A fiam szerint 4 csillagos volt Köszönjük.
Minden rendben volt a szobák tiszták, a kilátás szenzációs. A személyzet minden tagja segítőkész. A strand kB 50 méter a szállodától. Az ételek kiválóak és frissek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal ide még jövünk sokszor. Csak ajánlani tudom mindenkinek ,csodálatos panorámával kedves személyzettel remek pihenesuk lesz! !