Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Tisztelt Cím! A múlt héten töltöttünk kisfiammal három éjszakát a siófoki Magistern Hotelben. Sajnos az időjárás nem volt kedvező, így kreativitásunkra hagyatkoztunk programszervezéskor. A szálloda biztosított egyórás hajókázást, amit ki is használtunk. Mindketten szuperül éreztük magunkat.
Emellett wellness lehetőséggel is többször éltünk, sűrűn bebuszoztunk a belvárosba illetve a Petőfi sétányra, ahol több programot is találtunk magunknak akár a szakadó esőben is. Az ár-érték arány igencsak kedvező, a személyzet (főleg az éttermi és recepciós) nagyon segítőkész és kedves volt. Szerintem jövőre is megyünk. :-)
Most érkeztünk haza . és megpróbáljuk kipihenni a 2 éjszakás "pihenést":ugyanis MINDKÉT éjszaka hangos bulizás (esküvők)hangjától volt hangos--reggel 4-ig! ! ! Talán a foglaláskor fel kellett volna világosítani,hogy zenés éjszakák lesznek. Másik megoldás:zenés est ,s akkor mindenki szórakozhatott volna.
Így viszont szenvedés volt alvás helyett. Egyébként már többször voltunk a Magistern-ben, tudtunk a retro filingről. Az ellátás jó, a személyzet udvarias. Csak azt nem értem, hogy ami a csomagban benne foglaltatik ,miért kell külön -külön kérni? (fürdőköpeny,üdvözlő ital,hajójegy)Kicsit több figyelmesség óriási többletet adna!
Tetszett: környék (nem túl zajos), hotel elhelyezkedése, étkezés, lényegében elmondhatom, hogy azt kaptuk, amit vártunk. Nem tetszett: Egyetlen egy apró kvázi már már lényegtelenek számitó momentum, hogy a wellness részlegen fél óra várakozás után sem sikerült megkapnom az edzőterem kulcsát (egyszer), a többi alkalommal nem volt gond.
Mi a legnagyob nyári melegben utaztunk gyerekekkel, ezért választottunk víparti szállodát. Így, hogy napközben alig tartózkodtunk a szobánkban megfelelt ez a szálloda, de hűvösebb időben nem éreztük volna magunkat itt ennyire jól.
A vízpart közelsége, a szolgáltatások és a személyzet kedvességge miatt nagyon jó értékelést adnék, a komfortérzetünkön azonban sokat rontott a szoba 30 évvel ezelőtti időket idéző hangulata, "retro" feeling-je, ill. az, hogy a két óvodás korú gyereknek a két kanapét ággyá átalakítva már elég szűkösen voltunk. A legnagyobb gondunk mégis két dologgal volt: egyrészt a tisztaság hagyott kívánnivalót maga után (főleg a fürdőszobában), másrészt mi sajnos a Tihanyra néző naposabb oldalon kaptunk (klíma nélküli)szobát, ahol szinte lehetetlen volt délben elaltatni a gyerekeket, a meleg annyira bent szorult a szobában. Este mindez annyival volt rosszabb, hogy az ablakokat kitárva rettentő zajos volt a szoba. A szálloda konyhája viszont nagyon jó, csakúgy mint a gyönyörűen rendben tartott füves udvara. Összességében a szobák komfortja egy három csillagos szállodának felel meg, a szolgáltatások ennél kicsit többet adnak ugyan, mégis kicsit magasnak éreztük az ár-érték arányt.
A szálloda tényleg gyermekbarát, viszont a szobában az egyik pótágy nagyon rossz volt, a gyerek nem is tudott rajta aludni. A hűtő elég zajosan működött, de lehet, hogy a nagy meleg miatt. Az étkezés megfelelő, változatos finom ételek voltak, mindenki tud választani a kínálatból.
A recepciósok lehetnének barátságosabbak, tisztelet a kivételnek, a két hölgy viszont nagyon kedves és mindenben segítőkész. A tisztaság megfelelő, és a takarítók barátságosak. A két animátor barátságos és jó programot állít össze a gyerekeknek. A kisebb hibákat leszámítva szívesen megyek máskor is oda nyaralni.
A szállás nagyon szép környezetben van. Tiszta és rendezett szobában kaptunk elhelyezést. A takarítás eddigi tapasztalataimat is figyelembe véve kimagasló. Nagyon pozitív ahogyan gondolnak a gyermekes családokra a napi programszervezéssel. Az étkeztetés minőségileg és mennyiségileg is megfelelő.
Júliusban töltöttünk el egy hosszú hétvégét a Hotel Magisternben. Alapvetően jól éreztük magunkat: a szoba balatoni panorámája nagyon tetszett, az ágyak kissé puhák voltak, a reggelire főleg az angol stílus volt jellemző (virsli, bundás kenyér, rántotta, bacon), de azért gyümölcs ,joghurt és corn fllakesek is voltak meg felvàgottak.
Hiányoltuk a sajtokat. . . A vacsorák változatosak és finomak voltak! A szálloda wellness részlege nagyon jó színvonalú volt. A programok közül a vizi tornát próbáltam ki, ami élvezetes volt. Az ajándék hajókázás remek volt. A gyerekek nagyon szerették a kalózkodást! Este mini disco várta őket, egy fél órás gyerek program, ami szintén tetszett nekik. Ha egy panelprogram keretében felújítanák a szállodát és kicsit fejlesztenék a játszóteret, akkor nagyon rendben lenne. Összességében ár érték arányban megfelelő, főleg akkor, ha az ember talál egy jó csomag akciót.
A szaloda elhelyezkedese kozvetlen a parton kimondottan tetszett az egesz csaladnak! ! ! A szemelyzet viselkedese segitokessege nagyon dicserendo. Az etelek bosegesek es valtozatosak voltak. Ami kicsit negativum ,a furdoszoban nem uzemelt a szellozesre kialakitott elszivo. Alapjaba veve nagyon jol ereztuk magunkat es ha lessz ra lehetosegunk maskor is fel fogjuk keresni ezt a szalodat. Koszonjuk mindenkinek !
Ami nagyon tetszett, hogy csak átsétáltunk a kerten és már ott voltunk a Balatonparton, a wellness-részleg és a medencék tiszták voltak, rendezettek, öröm volt megmártózni. Az ételek nagyon finomak voltak, azt se tudtuk, miből vegyünk, legszívesebben mindent megkóstoltunk volna.
A szoba kényelmes volt, az erkélyre kilépve nagyon szép kilátás volt a kertre, a Balatonra és a környező nyaralókra. Nagyon jó volt, hogy kétszer is élőzene szólt a vacsora mellé. Amit hiányoltunk, az, hogy se ventillátor, se klíma nem volt a szobában, nem lett volna gond, ha felárat kérnek érte, de így nagyon melegünk volt, még nyitott ajtó mellett is nehezen ment az alvás. De ezt leszámítva mindenről pozitív benyomásaink voltak, nagyon elégedettek voltunk a szálláshellyel.
Nagyon kellemesen teltek a napjaink, az unokámmal jól éreztük magunkat. Az étel minőségére semmi rosszat nem lehet mondani, kiváló volt! ! ! A felszolgáló személyzet udvarias és kedves, de mindenkiről elmondható ez! Ami kevésbé tetszett nekünk - az animátorok, bár nagyon kedvesek voltak - de a foglalkozásuk a gyerekekkel nem volt érdek feszítő, szinte leragadt a kis óvodás szinten.