Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Kellemes kikapcsolódás volt ez a három nap. A szoba kissé retró,de a fürdőszoba felújítása remekül sikerült. Mivel kevesen tartózkodtunk a hotelban a spórolás leheletét lehetett érezni az ételek kínálatában. Az izesítés is hagyott némi kívánnivalót. A hotel elhelyezkedése viszont pótolta a hiányt. A személyzettel is elégedettek voltunk.
Születésnapi akció volt disznótoros kóstolóval a parton, esti diszkóval a wellness részlegben. Welcome drink, csoki a párnánkon. :-) Élőzenés vacsora. Jó volt, jól éreztük magunkat (megint). Új barátokat is szereztünk. Ráadásul a fürdőszobát felújították, kellemes meglepetés volt. Köszönjük. :)
A berendezés sajnos már megérett egy cserére. Az ételek megfelelőek finomak voltak nagyon sok saláta volt aminek nagyon örültem. A dessert az felejthető volt. Összességében megvoltam elégedve.
A takaritás hagy némi kivetnivalót. SZemét az ágyalatt,használt pézsék. Vifi jelerösség gyenge folyamatosan lefagyott.TV antenna sem tökéletes folyamatosan szinesen csikozott. Az étterem jó,finomak az ételek. Összeségében jóléreztük magunkat,jók aszálloda adottságai közel a viz. Köszönjük ezt a hétnapot.
Aki négy csillagos, modern szobákat szeretne, annak nem ajánlom. De, akinek nem a szoba modernitása a lényeg, az jól fogja itt magát érezni. Mindent megadott a szoba, amire szükségünk volt. Négyen kényelmesen elfértünk felár nélkül. Bár klímás szobát kértünk, nem ígérték, hogy kapunk, mégis végül légkondicionált szobában helyeztek el.
Ami a legjobban tetszett, hogy a kertben vacsorázhattunk, reggelizhettünk teljes nyugalomban gyereknyafogás nélkül, mert ők közben szaladgálhattak, játszhattak az udvaron. Nekünk ez segítség volt. A szálloda kinti játékokat is biztosított. A vacsoránál nem csak húst, hanem vegetáriánusoknak is megfelelő ételeket tálaltak választékkal. Házias ételek, bár a menük nagyon hasonlóak voltak minden nap. A wellness nem nagy, sajnos a padló nagyon csúszik, a gyerekek többször is elestek. Egy hűvösebb nyári napon egy-két órás kikapcsolódásnak azonban elég a mérete. Játszószoba van, bár mint a legtöbb helyen, a játékok itt is már lestrapáltak. A nagyobbak pinpongozhatnak és asztali focizhatnak kedvükre. Jó animációs programok gyerekeknek. Összességében ajánlani tudom, last minute akcióban nekünk megérte.
Sajnos az időjárás nem volt kegyes a Balaton környékén Pünkösdkör üdülni vágyókhoz. Gyermekeink mivel nem tudtak a szabadban sok időt tölteni, kicsit unatkoztak, ezért is rövidítettük le az üdülésünket. Örültünk volna gyermek és felnőtt vendégeknek szóló programoknak. (Pl: bál, vagy élőzene, kézművesfoglalkozások.
) Az ételek finomak, ízletesek voltak, segítőkész kiszolgálásban volt részünk. Amennyiben lehetőségünk adódik, ilyen kedvező feltételekkel máskor is szívesen foglalunk a Hotel Magistern szállodában
Nekem nagyon tetszett a hotel ,teljesen megvoltam elégedve a hotel nyujtott szolgáltatásaival . mivel kis gyerekkel mentünk a hotel felvolt készülve a gyerekek teljes kikapcsolódására nagyon tetszett neki a játszóház és a medencék is .
finomak voltak a reggelik és a vacsorák is ,nem beszélve a finom borokról és a koktélokról nagyon jól éreztük magunkat kedves volt a személyzet is ami az egyik legfontosabb dolog szerintem ,így tudnám az egészet jellemezni és szívesen vissza mennék ,mellesleg most elösször tudtunk elmenni ilyen hétvégére . Tisztelettel Kállainé Varga Tímea!
Nagyon jó élményekkel gazdagodott a társaságunk. A masszázs tökéletes volt. A személyzet udvarias, a szobák kényelmesek és tiszták. A svédasztal bőséges mindenkinek az igényét kielégìtheti a színes választékkal, folyamatossan újratöltötték. A lencseleves és a forralt bor finom volt. A wellnes is úgy volt jó ahogy volt. Csak ajànlani tudom. Még biztos visszamegyünk ha tehetjük.
Mindennel elégedettek voltunk, egyedül a szálloda ill. a szobák lehetnének kicsit modernebbek, bár már ismertük, és tudtuk mire lehet számítani. Ettől eltekintve a személyzet nagyon udvarias, a wellness jó, és nagyon ízletesen, háziasan főznek :-) A hotelnek kiváló a fekvése, nagyon szép a kilátás a Balatonra, és a nyugati oldalon délután a szobák napfényben fürdenek. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!