Az évet búcsúztatni érkeztünk a siófoki Yacht Hotelbe. Többek között azért esett erre a választás, hogy télen is sétálhassunk a Balaton partján, a szállodából kilépve. Nos, ez sem a fotókon nem látszik, sem leírva nem volt sehol, hogy ezt egy kb. 20 méteres területen tehetjük meg. A szoba elég pici.
A fürdőszobában a szagelszívó olyan hangosan zúgott, zakatolt, hogy nagyon kellemetlen és zavaró volt. A takarító személyzet gondos figyelmes, és ez mondható el a személyzet többi tagjáról is. Szerintünk ez a szálloda legnagyobb erőssége. A leggyengébb viszont a konyha. A választékot elég kevésnek találtuk,és a minőség is hagy kívánnivalót maga után. Sajnos a szilveszteri gálavacsora is gyengére sikeredett. Ezért lett az értékelésünk egy közepes.
A Karácsonyt töltöttük a hotelben. A reggelik kicsit lehettek volna változatosabbak, de az ételek ízletesek voltak, a Karácsonyi menü pedig kiváló. A fittness szoba meglehetősen szegényes és nagyon kicsi, a wellness részleg sem túl nagy. A városközpont és a víztorony könnyen, pár perces sétával megközelíthető.
A 3000 Ft/éjszakás panoráma felár nem igazán érte meg számunkra, mivel a szobánk ablaka a búvárközpontra és a kikötőre nézett. Összességében véve kellemes hely, a tartózkodásunk alatt minden rendben volt.
Nagyon kedves személyzet fogadott minket. Az ételek finomak voltak. A wellness részleg is jó volt. A kiszolgálás kifogástalan volt. Máskor is szívesen látogatunk ide.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben, mindennel meg voltunk elégedve! Remek kiszolgálás ,kedves személyzet,finom választékos ételek,tiszta szobák ! ! ! A kilátás pazar ami sok szállodában csak felár ellenében kapható ! Pozitivumként említeném ami számunkra nagyon fontos hogy kisállat bevihető!
Közel van a városközpont ami kisebb sétával elérhető! Mi mindennel elégedettek vagyunk csak ajánlani tudjuk mindenkinek,biztosan visszatérünk még ide ,nyáron is hosszabb nyaralásra is! Jó egészséget és jó munkát és további sok sikert kívánunk a szálloda csapatának!
Nagyon rövid időt tudtunk csak itt tölteni, de teljes mértékben kikapcsolodtunk. Sajnos két éjszaka kevés, de most ennyire jutott :) A személyzet minden tagja nagyon kedves, segítőkész, a tisztaság maximális. Félpanzióval voltunk, az ételek finomak és nagyon sok volt. Ahhoz képest, hogy 21 óráig lehet vacsorázni, még 3/4 9-kor teletöltötték a tálakat pl. frissen készített rántott zöldségekkel. :D
A hétvégére foglatunk és kaptunk szállást a hotelba. A szobák kicsik voltak és elviselhetetlen meleg volt bennük,a légkondit(gyenge teljesítményű) hiába kapcsoltuk be,semmit sem segített. A recepción hiába reklamáltunk, a nagy melegre hivatkoztak. Az tény,hogy kánikula volt,de miért nem húzták be előre a sötétítő függönyöket és kapcsolták be a légkondit. Így a szobában való tartózkodás kész szenvedés volt.
Átlagos 2017. június 23.üzleti partnerrel járt itt
A szálloda a Balaton partján fekszik, ez igaz,de van egy kikötő a szálloda és a part között ahol nagy a forgalom. A móló hotellal van valami kapcsolatuk, így a fiatalok előszeretettel italoznak a parton, nagyon sokáig és sajnos az ablakok nem szigetelnek jól, mert hallani lehet. 22:00 bezát a bár! ! ! Az árak drágák, egy presszó 450HUF, egy 0.
75 víz 1100HUF. Az étterem a recepciónál van, ami kicsit zavaró, miközben becsekkolnak a számba bámulnak. Plussz ár a Balatonra néző szobájért, ami nem éri meg, mert a wellnes központ teteje kitakarja a lényeget, vagy a hajók (lásd: fotók). Márkás, de kényelmetlen ágymatrac(rugós) kicsi szobák, a wc ajtót nem lehet kinyitni teljesen, a klima hangos a függöny nem sötétít így a nappal kell az ember ami nem mindíg előnyös -bár valamikor hangulatos. 14:00 be, 10:00 ki. A wellnes tiszta, de semmi extra, -kicsi. A parkolás ingyenes. A reggeli: savanyú gépsonka, nem töltik fel a lefogyott ételeket, és azonnal leszedik az asztalt, ahogy letettem a villát, ez zavaró. Tanuló személyzet. A vacsora sem a legjobb. . Vannak jobb szállások, ilyen áron. A recepció és a takarítónők kedvesek és figyelmesek.
Első alkalommal jártunk a szállodában. Kedves, segítőkész volt a személyzet. A szálloda tiszta,a szobák kifogastalanok. Nagyon jó ötlet a szobákban elhelyezett vízforraló egy csésze kávé vagy tea elkészítésehez. A Balatonra néző szoba tökéletes kilátást biztosított. Nem tudtuk valamennyi szaunát kipróbalni, talán az a rész nagyobb figyelmet érdemelne.
Már érkezéskor feltünik, hogy egy kulturált új (vagy profin felujitott) helyre érkeztünk. Udvarias és figyelmes emberek vesznek körül minket. A Superior szoba nem tul nagy, de jól elrendezett, elegáns és tiszta pihenéshez pont elegendő két ember részére. A csomagban nekünk a reggeli és a vacsora volt benne.
Az ételek izletesek jól elkészitettek. A válaszék pont akkora amitöl az ember nemen nem uralkodik el a böség zavara,de megtalálja a neki legmegfelelöbbet. Talán itt egyetlen ami választékosabb lehetne az a desszert. A wellnes részleg mindent tartalmar ami igazábol szükséges. Kimondottan elönyösnek tartom, hogy a 2 fin szauna, gözkabin, infra szauna és a sókabin nem a medencék mellet,hanem a -1 szintan külön helységben található. Igy a nyugodt pihenést semmi sem zavarhatja szaunázás közben. Köszönöm hogy itt szálhattam meg!