Ez a vendéglátó hely nehezen megtalálható, mert a fő téren egy pincében van. Semmi szék, vagy asztal kitéve nincs a térre, mi is csak azért találtuk meg, mert pont elmentünk mellette. Lent az étteremben fa asztal fa székekkel, és nyomják be a hideg levegőt, mivel egyébként levegőtlen lenne a helyiség, hiszen nincs ablaka sem.
Az étlap egyszerű, nincs túlbonyolítva, de finom és nagy adag. Sőt, van velős pirítós is ami vetekszik a Balatonfüredi "hétlépcsős"-sel. Bár jó pontokat kapott a kiszolgálás és a tisztaság miatt, azért illik beszámolni a negatív tapasztalatokról is: 1. , A WC-be beestem, mivel semmi sem jelzi, hogy egyből lépcső van az ajtó mögött. 2. , Nem fogadnak el bankkártyát, se Erzsébet kártyát. 3. , A megmaradt adagot csak felár ellenében (180 Ft) csomagolják el. A csomagolási díjra hivatkoznak, holott szerintem ingyen kérés nélkül fel kellene ajánlaniuk azt a megmaradt ételt, amit kifizettem már.