Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa, egész évben kirakodóvásároknak és fesztiváloknak ad otthont. A nyaranta megrendezett leghíresebb kulturális esemény a Szegedi Szabadtéri Játékok, ahol gyakran világhírű operaénekesek, színészek lépnek fel.
A Szegedi Jazz Napok immár negyven éve a régió legrangosabb nemzetközi dzsesszfesztiválja, mely hírnevét olyan muzsikusoknak köszönheti, mint Charlie Byrd, Larry Coryell, Tony Scott vagy Jan Garbarek. A nyár záró rendezvénye az újszegedi partfürdőn rendezett halászléfőző verseny és a Szegedi Ipari Kiállítás. A város termálfürdői, uszodái, a tiszai szabad strandok szintén remek kikapcsolódást ígérnek a Szegedre látogatóknak.
Előre foglaltam helyet (6fő), kedvesen köszöntöttek. Ételek, italok finomak voltak, felszolgáló hölgy az ételek összetételével, elkészítési módjával tökéletesen tisztában volt. Minden kérdésünkre szívesen válaszolt.
Nem tudom mi lehet most a helyel fe mejsegesen csalodot vagyok az elmult honapkoban a futarokra hisz tobb mint 2 orat kelet most is varjak a pizzara amit meg rendeltem. Fulra ki van hulve es meg a cimet se tudjak jol be irni a diszpecser. Csalodot vagyok