Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 202 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5570 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 17. 18:09csoporttal járt itt
A 20. Szegedi Zsidó Kulturális Fesztivál alkalmából múlt vasárnapra meghirdetett program elsőre meglepő eleme volt a Szegedi Zsidó Hitközség Székházának vezetett meglátogatása. Hivatalos székházak ritkán számítanak különleges látnivalónak. Nem így Szegeden, ahol az Új Zsinagógát tervező Baumhorn Lipót tervei alapján a hitközség székháza is megépült 1902-ben.
Zsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, SzegedZsidó Hitközség Székháza, Szeged
Még több kép (19 db) >>
Kihagyhatatlan 2026. június 16. 17:55csoporttal járt itt
A szegedi Új Zsinagóga Magyarország második legnagyobb zsinagógája, és bár a szépség nem mérhető úgy, mint a nagyság, szerintünk Budapest Dohány utcai zsinagógája után ebben a kategóriában is bizton második lehet ez az épület, a második legszebb zsinagóga az országban. De lehet, hogy mégsem!
Szegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, SzegedSzegedi Új Zsinagóga, Szeged
Még több kép (53 db) >>
Kiváló 2026. június 13. 16:02gyerekekkel járt itt
Mi család vagyunk kisgyerekkel és kutyával. elégedettek voltunk mindennel, megfelelő volt a wellnes részleg és nagyon jó volt hogy a fürdővel összevan kötve. ami kis kellemetlenség volt,hogy a gyerekek nem tudtak xbox-al játszani kodolt és a kontroller sem müködött, de ezen kívül minden nagyon megfelelő volt. Szívesen megyünk legközelebb is.
Átlagos 2026. május 31. 15:56a párjával járt itt
Létezik, hogy ma reggel 8 óra előtt valamivel a Szilléri sugárúti pékségben TEGNAPI kenyeret kaptam?? (2026. 05. 31. vasárnap) Mondhatni száraz és kemény volt a kenyér héja... :-(

"Az értékelésed szövege túl rövid" szóval bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla
Kiváló 2026. május 30. 9:42egyedül járt itt
A hotel kiváló helyen fekszik, nem messze Tiszától és a belvárostól. A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész. A szoba kényelmes, tiszta, minden igényt kilégít. Az étkezés változatos, finom. Egyetlen dolgot hiányoltam, mint majd minden szállodában: cukorbetegek számára nincs cukormentes desszert. De a skféle gyümölcs kárpótolt ezért a hiányosságért.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4222 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118124 feltöltött kép
Kiváló 2026. május 29. 11:34barátokkal járt itt
Utólag már elmondhatom, hogy eléggé meggondolatlan ötletként a hirtelen jött nyári hőségben gyalogosan vágtunk neki a Kiskőrössy Halászcsárda felkeresésének. Útközben rájöttünk, hogy ez nem volt éppen a legjobb döntés, de visszafordulni már nem akartunk. Útközben üdítő esemény volt, hogy éppen utunkba esett a FOKA Ökokikötő a Felső-Tisza-parton.
FOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, SzegedFOKA Kávézó és Bár, Szeged
Még több kép (17 db) >>
Kiváló 2026. május 29. 9:23barátokkal járt itt
Legutóbbi szegedi szálláshelyünk közelében volt ez a mexikói étterem, amelyre teljesen véletlenül találtunk rá. Meglepően népszerű étterem, a nagy alapterületű teraszon sok asztalnál ültek kisebb-nagyobb társaságok, családok. A személyzet fürge működésű, pörgős, hasonlóképpen a konyha is elég gyors volt.
Gringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, SzegedGringo's Cantina, Szeged
Még több kép (26 db) >>
2026. május 29. 9:01barátokkal járt itt
Szeged különleges, egyedi szórakozóhelye a Szabadság Úszóház, más néven Rakpart 62-ként is ismert. Egy kicsit a budapesti A38 hajóra emlékeztet, de csak annyiban, hogy ez is egy folyami állóhajó, amely buli- és koncerthelyszínként működik, azonban ez sokkal egyszerűbb, mondhatnám lepattantabb, kisebb, de barátságosabb.
Szabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, SzegedSzabadság Úszóház, Szeged
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. május 28. 12:04barátokkal járt itt
Szeged tradicionális halétterme a Kiskőrössy Halászcsárda, amely a belvárostól északra, a település szélén,a Felső-Tisza-parton található. A belvárosból majdnem egy órányi gyaloglással érhető el, persze gyorsabb és praktikusabb autóval vagy tömegközlekedéssel, de akár a vízen keresztül hajóval és csónakkal is jöhetünk, hiszen saját kis kikötőjük is van.
Kiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, Szeged
Még több kép (22 db) >>
Kiváló 2026. május 28. 11:38barátokkal járt itt
A gyönyörű szecessziós Reök-palota Szeged egyik ismert és méltán népszerű látnivalója. Az épület impozáns külsejét és a különleges lépcsőházat legutóbbi, tavalyi látogatásunk során volt alkalmunk megcsodálni, azonban akkor a cukrászda felkeresésére idő hiányában már nem került sor.
REÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, SzegedREÖK Kézműves Cukrászda, Szeged
Még több kép (22 db) >>