A teljesen megújult Hunguest Hotel Forrás Szeged Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged belvárosához közel, a Tisza partján várja a kikapcsolódásra vágyókat. A légkondicionált szobákon kívül, az extra kényelemre vágyó vendégeknek, a pihenést a jacuzzival és kandallóval felszerelt luxuslakosztályok teszik különlegessé.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel és mindenkivel! A személyzet nagyon kedves volt,a szoba tágas,kényelmes! Az étel finom és választékos volt! Az élményfürdő egyszerűen tökéletes ! Két éjszakát töltöttünk itt. Színvonalas, minden igényt kielégítő, kellemes időt töltöttünk el. Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. ! Felejthetetlen élmény volt! Köszönjük!
Na a legjobb nyaralásom... Vissza kell ide jönni ez eszméletlen egy hely. A vacsinál nagy a választék és ez az étel nagyon finom. A személyzet nagyon barátságos, ez a hely tökéletes a számomra. Szerintem ha egy jó nyaralásra vágytok nyugodzan gyertek ide!
Barátnőmmel töltöttem el 5 éjszakát a szállodában. Kevés negatívumot tapasztaltunk. Az egyik a parkolás, ingyenesen csak messze lehetett megállni a bejárattól. A másik, az irreálisan magas italárak a vacsoránál. Aki ezt ki akarja kerülni, az kérhet egy kancsó vizet, azt díjmentesen kihozzák Ezeken az apróságokon kívül minden tetszett.
A standard kétágyas szoba tágas, tiszta, kényelmes. Személyzet kifogástalan. A vacsora változatos. Reggelinél külön bio és gluténmetes sarok is van. Csendes wellness szuper. A Napfényfürdőbe is egyszerű az átjárás. Nagyon ajánlom mindenkinek a szállodát!
2014.nyarán töltöttünk el egy hetet családommal a szállodában.A szobák tiszták rendezettek voltak.Az ételek kiválóak,mind mennyiségben mind minőségben.A gyerekek jól szórakoztak a hotel szomszédságában levő Napfény strandon,ahol rengeteg csúszda várta őket.Mindenkinek csak ajánlani tudom,bármikor visszamennénk újra.
Dél-Dunántúlról érkeztünk "Szöged" városába nyaralni. Két gyermekünk(10 és 15) nagyon jól érezte magát a szállodában is és a Aquapolisban. Kellemes személyzet, (bár szegények túlterheltek látszólag is), kiváló konyha, kiváló séf, nyugodt környezet. Sok Hunguest szállodában voltunk az elmúlt években, de talán ez volt a legjobb eddig.
A szoc. reál stílus ellenére egészen kellemes és színvonalas. Persze lehetne találni biztosan kisebb-nagyobb hibát, de véleményem szerint az már nem lenne hiteles, mint vendégoldalról. Mindenkinek ajánlom próbálja ki. A Csendes Wellness kifejezetten kellemes, két hibája a szolgáltatásnak: naponta csak egyszer max. 3 órára veheted igénybe ill. a szaunaszeánsz gyengécske kicsit. Pihenni, relaxálni viszont nagyon jó!
Bár már sok belföldi szállodában jártunk, máig az egyik legjobb wellness-nyaralásunk a szegedi ! ! ! Szép a szálloda, a szálloda hallja 5 csillagos színvonal, ( padlószőnyeg, kandalló. . . ), a fedett fürdő és a strand szuper! Mi mindennel meg voltunk elégedve! Az étkezésre azért adtam csak 4 szívet, mert valahogy nem maradandó emlék. . . jó volt, de semmi extra. Mindenképpen ajánlom!
Május végén volt szerencsénk felkeresni a szegedi Hunguest Hotelt. Több ilyen típusú hotelben jártunk már, de ez az a szálloda amely egy olyan fürdővel és wellnessel van összekötve, amely a leginkább elnyerte tetszésünket. Minden igényt kielégít mind a fürdő, mind pedig a csendes wellness rész.
Kicsik-nagyok, idősek-fiatalok egyaránt megtalálhatják számításaikat. Mi minden nap több órát töltöttünk fürdőzéssel, csúzdázással, pihenéssel, szaunázással és persze pezsgőfürdőzéssel. Fantasztikus volt. A hotel félpanziós ellátása egy estét kivéve lenyűgözött minket, lehet hogy a séf volt más aznap este, de ezt feledtette a további napok kulináris élvezete. A szoba csendes, kényelmes és tiszta volt. Az ágy matraca számunkra kissé puha volt (mi itthon a keményebb matrachoz vagyunk szokva), de ez csak az első éjszaka okozott problémát - hozzászoktunk :)! Attól függgetlenül, hogy az idő nem kápráztatott el minket, mi nagyon nagyon jol kihasználtuk és eltöltöttük az időt! Szívbők ajánljuk Mindenkinek ezt a színvonalas szállodát!
9 hónapos kislányunkkal tágas szobát kaptunk de sajnos a porszívózás nem volt valami alapos(hajszálak(sok) voltak a szőnyegen)Az ételek bőségesek és széles választékkal voltak. Mindig volt vad étel és a gyerekeknek külön kis asztalon nekik kedvezőbb ételek. Kedves személyzet.
Nekünk sokat segítettek a baba körül, hogy minél zökkenőmentesebben tudjuk ellátni a kicsit. Élőzene ugyanaz volt minden nap, de kellemes :) A játszószoba tágas. A Nagyon magas italárakat nehezményeztük! Az árakhoz én a billiárdot nem külön díjazásért vettem volna szívesebben igénybe. . modern, tiszta összességében ajánlom.
2,5 éves kisfiúnkkal töltöttünk 3 éjszakát a szállodában. A szoba nagyon kényelmes volt, bár a gyermek számára nem készítették be a pótágyat, azért külön kellett szólni. A félpanziós ellátással nagyon meg voltunk elégedve, a választék nagyon bőséges volt, az ételek ízletesek voltak, a pincérek kedvesek és segítőkészek.
A játszószoba nagyon praktikus, tetszett, hogy minden nap voltak foglalkozások. Az élményfürdő egyszerűen szuper. Nagyon jól éreztük magunkat, valószínűleg visszatérünk majd.
Családdal töltöttünk 4 napot a hotelben. Felejthetetlen élmény volt. A gyerekek egy percig nem unatkoztak. Nagyon szuper hogy a hotel össze van kötve a fürdővel. Különösen a gyerekek miatt volt hasznos,hogy bármikor vissza tudtunk menni a hotelbe. Az éttermi szolgáltatás is remek, nagyon választékosak az ételek. Egyedül az árak egy kicsit magasak, bár a színvonal meg van hozzá.
6726Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 2800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, nem őrzött: 2800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár