A teljesen megújult Hunguest Hotel Forrás Szeged Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged belvárosához közel, a Tisza partján várja a kikapcsolódásra vágyókat. A légkondicionált szobákon kívül, az extra kényelemre vágyó vendégeknek, a pihenést a jacuzzival és kandallóval felszerelt luxuslakosztályok teszik különlegessé.
Családommal töltöttünk el egy hétvégét a hotelben. Nagyon elégedettek voltunk a szállással, az ellátással. Különösen tetszett, hogy a wellness részleg és a fürdő össze van kötve a szállodával. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen mennénk vissza máskor is. Minden szempontból kitűnőnek tartjuk és ajánljuk másoknak is.
Már többször voltunk a Szállodában, utoljára tavaly nyáron. Én Magyarország egyik legjobb Szállodájának tartom. A szobák szuperek, a személyzet kedves. Az éttermi választék hatalmas és főleg nagyon finom. Különösen jó a közvetlen átjárás az élményfürdőbe. A férjem és a lányaink imádnak csúszdázni, így ez fontos szempont üdülés kiválasztásakor. Mi nagyon jól éreztük magunkat az egész családdal.
Rendkívül szép, jól felszerelt szálloda. Kítűnő a wellness részlege, udvarias a kiszolgálás. A szobák egy kicsit szűkre szabottak, igaz mi 3 gyerekkel szálltunk meg. A szobák méretét kárpótolta a hatalmas terasz és az, hogy a gyerekekkel este nem kellett osztozni a tv-n, mivel mindkét helyiségben volt.
2013. márciusában és mivel nagyon bejött a szálloda júniusában is tölttünk itt egy-egy hosszú hétvégét. Nekünk nagyon megtetszett a szálloda, a város és nem utolsósorban a strandolás! Külön öröm, hogy egy folyosón kell átmenni a fürdőbe és ez nagyon kényelmes. Meg voltunk elégedve a személyzettel, a választékos ételekkel, a szobával.
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Eleve mindig olyan szállodát választunk,ahol közvetlen az átjárás a fürdőbe. Tökéletes megoldás és persze nekünk nagyon kényelmes is. Bár az igazat megvallva nem volt tervbe,hogy ide jönnénk,de így alakult. Tartottam tőle,hogy a nem kevés csúszda miatt káosz,sikítozás,tehát semmi nyugalom nem lesz!
Amire vágyunk egy kicsit elszökve a hétköznapokból. Kellemes csalódás,a csúszdás élményfürdő elválasztva,így picit sem zavarja a többi medencében relaxálókat. Tiszta a fürdő, a szálloda nagyon szép,az ételek mindkét nap változatosak voltak és ízletesek,a személyzet udvarias. Ami még plusz pont,a fürdőben ha fogyasztani szeretnénk csak ráterhelik a szállodai szobára,így nem kell pénzt tartani magunknál. Most van a következő ilyen kiruccanásunk ideje,ide szeretnék eljönni újból.
Mi nagyon meg voltunk elégedve mindennel és mindenkivel! A személyzet nagyon kedves volt,a szoba tágas,kényelmes! Az étel finom és választékos volt! A csúszdás élményfürdő egyszerűen tökéletes volt! Igazán remek választás volt a 30. Szülinapom megünnepléséhez ! Felejthetetlen élmény volt! Köszönjük! Jövőre ismét jövünk :))
Nagyon tetszett a szálloda is meg a fürdő is.Színvonalas hely a személyzet kedves volt.Az ételek változatosak,igényesek,ízletes.A dolgozók segítőkészek.A csúszdapark hatalmas és színvonalas kényelmesen el lehet férni ,a csendes wellness nagyon hangulatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Visszajáró vendégek vagyunk a férjemmel és 3 gyerekünkkel. Egyszerűen imádjuk! ! ! Az ételek 5 csillagosak, a személyzet kedves,segítőkész. Imádjuk,hogy egy zárt folyosón keresztül fürdőköpenyben át lehet sétálni a fürdőbe! Mi abba a családi apartmanba szoktunk menni,aminek az erkélyén jakuzzi van,így mikor a legkisebb alszik a nagyokkal akkor is tudunk fürödni.
2013 okróberében egy hetet töltöttünk a szállodában, napfényes gyógyujlás csomagot igénybe véve. A szobák szépek, nagyok, tiszták. Az étterem igény szerint bővíthető, az ételek nagyon finomak, és szépen vannak tálalva. A vellnes részleg tiszta, csendes, nem zsúfolt. Teljes mértékben meg voltunk elégedve. Berkiné
2013. októberében töltöttünk el pár napot a párommal ebben a szállodában. A szálloda nagyon kellemes, már a hatalmas hall is klassz, a szobák tágasak, csendesek, a személyzet nagyon figyelmes és kedves. A welnes nagyon szuper, a csendes része pedig tényleg igazi felüdülés!
A csúszdás rész óriási, nagy a választék a vizi szórakozást illetően még hideg időben is, mivel fedett helyen van! A bowling is elég nagy, ráadásul hangszigetelt, nem zavar másokat sem. Az étterem tiszta, jól felszerelt, az ételek változatosak, sok félét kínálnak fel a félpanziónál. Ide biztosan visszatérünk még! ! !
6726Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 2800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, nem őrzött: 2800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár