Negatív: A hotel gyerekes családoknak úgy gondolom kiváló, de pihenni vágyó felnőtteknek nem ajánlom. A wellness részlegben pihenni nem lehet a folyamatosan labdázó, hangoskodó gyerekek miatt. A személyzet egyáltalán nem volt jelen ezen részlegen!
Például a szauna világításának fa borítása az első naptól az utolsóig letörve feküdt a szauna padlóján, anélkül, hogy bárki észrevette volna (szándékosan nem jeleztük). A szaunalepedők utántöltése nem működött, szintén nem volt felügyelve. A padlóról a gyerekek által kipocskolt vízet senki sem törölte folyamatosan. Egyik éjszaka sem tartották be a csendes pihenős 9órás zárórát sem. Az ételek átlagosak, a desszertek kritikán alul gyengék voltak, a visszatöltés hiányzott. A Wellnes rész összefoglalva borzasztóan kicsi (az 1 személyes infraszaunával kezdve). A személyzet egyikére sem volt jellemző az a fajta mélyről érkező kedvesség, amelytől a vendég kap egy kis plusz töltetet, és oly jólesne, felejtetné a hiányosságokat. . . Pozitív: A parkolás kiválóan megoldott. A kerékpározási lehetőség számunkra nagyon hasznos volt. A hotel nagyon különleges stílusú, a hangulata annyira "bájos", hogy összességében mindez feledtette a negatív élményeket, és abszolút pozitívan gondolunk majd vissza az itt eltöltött hétvégére. Köszönjük a vendéglátást. Egy mondatos értékelés: Családok, gyerekekkel irány a Szárcsa!
Hosszú hétvégét töltöttünk el a Szárcsában. A honlapon leírtaknak megfelelő nagyon jó színvonalú hotel, udvarias személyzet, nagyon jó konyha. A wellness szekció megfelelő, bár a finn szauna lehetne egy kicsit nagyobb, jobban alakulva a szálloda befogadóképességéhez. Sajnos itt is ál infraszauna van, azaz vörösen izzó izzószál melegít és világít. . . az igazi infrának nem látható a fénye :-(
Általában mindennel meg voltunk elégedve Megjegyezném, hogy reggelinél az ételek utántöltése nem volt folyamatos.A szoba remek volt és nagyon tiszta. Remélem, lesz még lehetőségünk a Szárcsában pihenni.
A kezdés nem a legjobb volt. Fél három körül érkeztünk, de a szobát csak kb. 1,5 órás csúszással tudták átadni. A továbbiakban viszont nem találtunk kifogásolni valót. Talán csak annyit, hogy hiányoltuk elsején a szokásos lencsefőzeléket. Jól éreztük magunkat. Köszönjük. Csernai Lajos
- a szilveszteri műsorok és az élő zene.. - a csere polc, a külső -belső karácsonyi ünnepi hangulat - a dekoráció - a felszolgálók hangulatos nem egyen öltözéke szilveszter este - a masszázs, SPA - emlék vásárlás, kép kiállítás - bőséges ellátás ízes ételek
Nagyon kellemes szilvesztert töltöttünk a szárcsa hotelben. Kiváló és bőséges volt a svédasztalos reggeli és vacsora. Gyönyörűen fel volt díszítve az egész hotel,így szép ünnepi hangulata volt. A szoba szépen berendezett,tiszta és hangulatos. A személyzet kedves és udvarias.
Hibaként csak azt tudnánk említeni, hogy a szilveszteri gála vacsorát egy kissé túl gondolták és nem volt olyan a színvonala mint a többi étkezésnek. A szilveszteri mulatság és zene nívós volt.
Eklektikus berendezésű hotel, minden szoba és minden élettér más-más stílusú. Számomra a kevesebb kicsit több lenne - a gyerekjátszóba nem tennék festett üveg-szentképeket, az imazsámolyon nem tartanék tányérokat, stb. -, de az ízlések különbözőek, természetesen.
A kandallófűtés utolérhetetlen előnye a háznak, a szilveszteri élőzene valóban minőségi - köszönjük, DeciBand -, a borválaszték kiemelkedő, a legtöbb étel ízletes és elég változatos. A konyhaművészet ugyanazt műveli, amit a lakberendezés: mindig egy lehelletnyit többet akar mutatni, mint amennyit valóban tud vagy ér. A kacsacombot nem sikerült elrontani, a pisztrángot sem. A csicsókát igen. Családias a hangulat, segítőkész mindenki és valóban problémamegoldó a beállítottság. A belső udvaron a Játékcserebere és az Ajándéksarok kedves ötlet, az étteremben halk és megfelelő zene szól. Érdemes lenne a szobákba több és nagyobb szemétgyűjtőt elhelyezni - a fürdőben volt egy apró - és azt kérés nélkül naponta üríteni. Naponta elvárható lenne továbbá a WC-papír pótlása, a földön heverő törölközők cseréje is. Mondjak még egy javaslatot? A kések, villák súlyosak és óriásiak. Nyilván került volna gyerekvilla, ha minden alkalommal külön kérem - de én is alig bírtam enni az állítólag felnőtt-evőeszközzel. A wellness-részlegről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam. Az uram szerint az X-Box-szoba nagyon korrekt. A babzsákok, amelyekben unatkozni lehet, amíg a többiek játszanak, zseniálisak és nagyon kényelmesek. A dohányosok számára elhelyezett kültéri fűtőtest nagyon kedves gesztus, igazán köszönjük:)
Mi karácsonyra érkeztünk a Szárcsa Hotelbe. Egy kis hiányosságnak éreztük, hogy nincs társalkodó hely. A recepciónál kicsi a hely és ilyen célra nem alkalmas. A személyzet nagyon segítőkész, udvarias. Az ünnepi dekoráció gyönyörű volt. A külső dekoráció is igazán elragadó volt, így már érkezéskor a vendég ünnepi hangulatba csöppent. Az étkezések is zökkenő mentesen történtek.
A hotelnél nem túl szerencsés, hogy nincs társalkodó hely. A recepciónál nagyon kicsi a hely, ilyen célra nem alkalmas. Nagyon figyelmes személyzet. A karácsonyi dekoráció gyönyörű volt.
Könnyen megtalálható, kellemes hotel. Gyönyörű karácsonyi díszítéssel, hangulattal. Kényelem, nyugalom, finom és bőséges ételek. Figyelmes személyzet. Talán a folyosói szőnyegek néhány helyen balesetveszélyesek. Nekem - mivel az ünnep előtt már nem volt időm erre - hiányzott a szépészeti lehetőség (manikűr, pedikűr, fodrászat).
A wellness részleg teltházkor zsúfolt (valószínűleg a hétköznapokon nem), viszont nagyon jó ötlet a késő esti korlátozás - amikor csak felnőttek használhatják a medencéket, szaunákat. Összességében tetszett minden - tervezzük az újbóli látogatást.