A Fenyő Vendéglő Szilvásvárad a Szalajka-völgy bejáratánál található, hangulatos belső térrel és kellemes terasszal. A kiszolgálás gyors és udvarias, a felszolgáló személyzet figyelmes és készséges. Az ételkínálat gazdag, a tányérok bőségesek, és a pisztráng az étterem egyik kiemelt fogása. A teraszon történő étkezés kényelmes, és a kutyát hozók részére is ideális megoldás. A somlói galuska desszert kiemelkedő élményt nyújt.
Az étterem kialakítása családbarát és barátságos hangulatú, ahol gyors kiszolgálás jellemzi a forgalmas órákban is. A Fenyő Vendéglő ár-érték aránya általában korrekt, az adagok bőségesek és a minőségre is figyelnek. A különféle hagyományos magyar ételek mellett a halételek, például a pisztráng, kiemelt figyelmet kapnak. A kiszolgálás mellett a mosdók és a vendégcsarnok tisztasága is pozitív visszajelzéseket kap. A hely intimebb hangulata és a környezet szépsége hozzájárul a kellemes kiránduló-tapasztalathoz Szilvásváradon. Összegzésként a Fenyő Vendéglő Szilvásvárad a Szalajka-völgyi gasztronómiai kínálat meghatározó eleme, amelyre sok pozitív visszajelzés érkezik.
Egy hosszú kirándulás után, nyakig sárosan tértünk be a vendéglőbe. Egy forró levesre vágytunk és valami laktató helyi ételre. Mind a kettőt megkaptuk ebben a hangulatos kis vendéglőben. Az ételek íze és minősége kiváló volt, annak ellenére is, hogy szezonon kívül érkeztünk. A kiszolgálás gyors volt és udvarias. Nagyon ajánlom ezt a kis vendéglőt minden Szilvásváradra látogatónak.
Májusban nyaraltunk Szilvásváradon 10 napot,nyolcszor étkeztünk az étteremben. Az ételek nagyon finoman és ízletesen voltak elkészítve. Mindig melegen tálalták, szemet gyönyörködtető volt az étel,a mennyiségről nem is beszélve. Pukkadásig ettük magunkat. A pincérek készségesek,gyorsak és udvariasak voltak. Az árak is elfogadhatóak. Aki arra jár csak ajánlani tudom az éttermet.
Szilvásváradi nyaralásunk során kétszer ettünk ebben az étteremben. Először húslevest és vajban párolt jércemellet, másodszor csontlevest és szarvascombot gyümölcsszósszal. Az ételek mind nagyon finomak voltak és gyönyörűen tálalták őket, az adagokkal pedig bőven jóllaktunk.
A fogásokat szinte azonnal megkaptuk, pedig sokan ültek a vendéglőben, a pincérek pedig kifogástalanul udvariasak voltak. Az árak nem alacsonyak, de elfogadhatóak, pláne ilyen ételek és kiszolgálás mellett. Csak ajánlani tudom!
A családdal hosszú hétvégés kirándulás alkalmával a Szalajka-völgyben jártunk és a hazafelé indulás előtt egy jó éttermet kerestünk, így találtuk meg a Fenyő vendéglőt. Az árak nem olcsóak, cserébe legalább kiadós adagot adnak. Az étterem tiszta, rendezett; a felszolgálók gyorsak és udvariasak.
2014 júniusában Szilvásváradon töltött nyaralásunk alkalmával látogattunk el a Fenyő Vendéglőbe. Az étterem barátságos, kellemes környezetben helyezkedik el, a kiszolgálás gyors volt, a személyzet kedves és udvarias. A sült pisztráng kiváló volt, és minden mással is elégedettek voltunk.
Szilvásváradon a Szalajka-völgyben való túrázásunk után kellemesen elfáradtunk, nagyon megéheztünk és megvacsoráztunk a Fenyő Vendéglőben. Kedves,figyelmes és gyors kiszolgálásban volt részünk, kellemes környezetben. Az árak nagyon kedvezőek. Óriási választék van pisztrángból, illetve más ételekből. A desszertek is kitűnőek. Mindenkinek csak ajánlani tudni.
Négyen jártunk itt kirándulásunk alkalmával kis vonatozás és sétálás után megéhezve tértünk be az étterembe. Nem voltak rajtunk kívül sokan. Nagyon finom pisztrángot ettünk itt mind a négyen. Korrekt kiszolgálásban volt részünk. Finomak voltak a leveseink és a desszertjeink is. Nincs agyon bonyolítva az étlap, de ami van az friss- jóízű. Mindenkinek ajánlom. . .
Szilvásvárad frekventált övezetében, a Szalajka-völgy bejáratánál található, igényesen kialakított vendéglő. Kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részünk minden itt elfogyasztott ebéd alkalmával. Mindenkinek ajánlom aki Szilvásváradon jár és betérne egy hangulatos étterembe. Nem fog csalódni! Nagyon jó szívvel ajánlom, mi is ide járunk évek óta.
Ez egy nagyon jo hely,ha igazan finomat akarsz enni! Hatalmas adag, izletes etelek, a kiszolgalassal sem volt problema, kellemes atmoszfera,elfogadhato arak. Sokat utazgatunk mind Magyarorszagon, mind kulfoldon, igy van nemi tapasztalatunk. Itt az etelek izevel mennyisegevel nagyon meg voltunk elegedve. Szivesen ajanlom barkinek.