Tahitótfalu község Pest megyében, Budapesttől 28 kilométerre található. A Szentendrei-Duna választja két részre, a szentendrei-szigeti Tótfalura és a Visegrádi-hegység lábainál húzódó Tahira. A terület már az őskor óta lakott. Nevezetességei: a klasszicista stílusban épült Pollack-ház, református templom, katolikus templom, Baptista imaház, Pollack Mihály sírja és emlékszoba.
A Laki-cuki a szigeten található. Kívülről is tetszetős az épület, parkolni szemben lehet. Belépve bőséges a választék sütikből, fagyikból. Jó ötlet, a pogácsákat előre kizacskózzák, így ki 1, ki 2-3 zacskót választ. A krumplis pogácsa nagyon finom, könnyű és friss volt. A jeges kávé is ízlett. A...
Nagyon gyors kiszolgálás, ízletes volt az étel, de sajnos nem volt amit szerettünk volna, azt mondták kárpótolják de sajnos nem lett belőle semmi egy kicsit csalódtan
Családdal voltunk itt egy hétvégét és nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon tetszett, az ellátás jó volt. Az élményfürdő sem volt rossz, de más hasonló jellegű szállodához képest csak egy közepes szintű.