Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca

4,7
301
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
3. helyezett
városi Barlang közül
Kategória
Barlang
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont TapolcaTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont TapolcaTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca
48 fotó

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca bemutatkozása

A fogadóépületében kiállítás mutatja be a karsztvidékek csodálatos világát. 10 terem különleges látnivalói kalauzolnak minket a titokzatos barlangok világában. A gyerekeket kúszóbarlang várja, míg a felnőttek érzékelési képességét „kőtapogató” teszi próbára. Ősföldrajzi festmények engednek bepillantást letűnt korok élővilágába.
Tovább olvasom >>

301 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
73%
Érdekes
23%
Átlagos
3%
Kihagyható
1%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

301 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Malom-tó Vendégház Tapolca - Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
2025.12.09-ig
Malom-tó Vendégház Tapolca
36.320 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
2024.09.01-ig
CE Plaza Hotel Siófok
49.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
35.100 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca vélemények

2
19
3
28
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt már
Kihagyhatatlan 2024. május 12.a párjával járt itt
Nagyon jó élmény . Érdekes tárlatvezetéssel kezdődik amit ha valaki először jár itt mindenképpen érdemes végignézni, végighallgatni.
Maga a tavasbarlang ( kár, hogy nem hosszabb ) nagyon szép, szerintem kihagyhatatlan.
Milyennek találod ezt az értékelést?
36
1463
2222
45891
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 739 városban járt márFelfedező - 2373 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 45891 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 23.egyedül járt itt
Tulajdonképpen egészen különleges dolog ez a földalatti csónakázás. Régen is az volt, nem tudom, lányom még pici volt, úgy emlékszem, amikor először jártunk itt. Most is eszembe jutott, hogy alá kéne szállni, mint Orfeusz. . . kissé bizonytalanná tett élemedett korom, már nem vagyok akkora mozgásművész, nehéz olykor leülni meg felállni, de azért legyőztem az aggályaimat.
Itt fényképeztem:
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - BelsőTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - Egyéb
Még több kép (41 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
1
3
1
2
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 30.családjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Maga a hely gyönyörű! Kedvesen beszéltek velünk! Nagyon élveztük a csónakázást. A hőmérséklet kiváló, főleg a nyári melegben!
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
3
1
14
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyható 2022. augusztus 23.gyerekekkel járt itt
Azt tudtuk, hogy a hely népszerűsége miatt a jegyvásárlás nem lesz egyszerű, ezt telefonban korrekten el is mondták, valamint a honlapon is le van írva. Ezt vállalva indultunk el. (Aki mindenképp be szeretne jutni, javaslom a jegyelővételt). A látogató központban lehetne, lehetnének érdekes dolgok.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2022. április 29.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az idegenvezető nagyon furcsán beszélt nem nagyon lehetett érteni amit mond a barlangi csónakázás nagyon jó csak nagyon nagyon rövid ideig tart mégis csodálatos élmény
Itt fényképeztem:
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
76
249
243
2168
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 236 városban járt márFelfedező - 261 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2168 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. április 16.a párjával járt itt
Sok-sok évvel ezelőtt jártunk itt. Akkor még nem volt készen ez a szép látogatóközpont és csónakázni sem lehetett, így most mindenképpen be akartunk menni. Az oldalon vásároltam meg az időpontos jegyet. Ez teljesen jól működik. Nagyon szép és érdekesek a termek, jó az idegenvezetés. A csónakázás egyedi, itt sokszor evező sem kell, olyan közel a barlang fala.
Milyennek találod ezt az értékelést?
11
107
44
1910
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 60 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelő6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1910 feltöltött kép
Érdekes 2021. augusztus 12.gyerekekkel járt itt
Július másodok hetében gondoltunk egyet a családdal és Balatonlelléről átruccantunk a Tapolcai tavasbarlangba. Már csak késő délutánra kaptunk jegyet,mert olyan sokan voltak kíváncsiak erre a nem mindennapi látogató központra. Egy bő 20-30 perces tárlatvezetés után végigcsónakáztunk a kristálytiszta vizű tavasbarlangba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
42
24
1
73
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2018. október 6.családjával járt itt
Nagyon régen jártam itt,akkora Balaton mellett táborozó iskolásokat hoztunk a barlangba. Hatalmas változás, amit most tapasztalhattunk. A látogatóközpont minden tudásigényünket kielégíti. Látványos makettek, 3D-s filmek, felkészült idegenvezető.Ezek után evezhettünk végig a barlang bizonyos szakaszán. Mesés volt mindez.
Itt fényképeztem:
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca -
Milyennek találod ezt az értékelést?
176
5237
745
96893
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3377 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 96893 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2018. október 6.gyerekekkel járt itt
Tapolcán járva megkerülhetetlen látnivaló, a település legjelentősebb nevezetessége. Többször jártam már itt, munkatársakkal, ásványgyűjtő társakkal, legutóbb a családdal, gyerekekkel. A korábbi évekhez képest a bejárati fogadócsarnokot felújították, kibővítették, szép lett. A tavasbarlang a Balaton-felvidéki Nemzeti Park gondozása alatt áll.
Milyennek találod ezt az értékelést?
18
196
95
167
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 45 városban járt márFelfedező - 115 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 167 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2018. szeptember 12.a párjával járt itt
Nagyon jó lett a Tapolcai Tavasbarlang látogatóközpontja. Először is: tetszik, hogy időpontra lehet jegyet vásárolni, így nem kell hosszú órákat sorban állni, mint régen. A Látogatóközpontban egy kb. 20 perces előadást hallgathatunk végig a barlang kialakulásáról. Fiatal tárlatvezetőnk előadása végig élvezetes volt, sok-sok olyan tényt tudtunk meg tőle, ami új volt (pl.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 291 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.