Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca

4,7
183
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
3. helyezett
városi Barlang közül
Kategória
Barlang
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont TapolcaTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca bemutatkozása

A fogadóépületében kiállítás mutatja be a karsztvidékek csodálatos világát. 10 terem különleges látnivalói kalauzolnak minket a titokzatos barlangok világában. A gyerekeket kúszóbarlang várja, míg a felnőttek érzékelési képességét „kőtapogató” teszi próbára. Ősföldrajzi festmények engednek bepillantást letűnt korok élővilágába.
Tovább olvasom >>

183 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
72%
Érdekes
24%
Átlagos
3%
Kihagyható
1%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

183 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Malom-tó Vendégház Tapolca - Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
2024.06.30-ig
Malom-tó Vendégház Tapolca
28.000 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.09.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
60.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
86.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca vélemények

1
3
1
2
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 30.családjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Maga a hely gyönyörű! Kedvesen beszéltek velünk! Nagyon élveztük a csónakázást. A hőmérséklet kiváló, főleg a nyári melegben!
Milyennek találod ezt az értékelést?
1
3
1
7
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyható 2022. augusztus 23.gyerekekkel járt itt
Azt tudtuk, hogy a hely népszerűsége miatt a jegyvásárlás nem lesz egyszerű, ezt telefonban korrekten el is mondták, valamint a honlapon is le van írva. Ezt vállalva indultunk el. (Aki mindenképp be szeretne jutni, javaslom a jegyelővételt). A látogató központban lehetne, lehetnének érdekes dolgok.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2022. április 29.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az idegenvezető nagyon furcsán beszélt nem nagyon lehetett érteni amit mond a barlangi csónakázás nagyon jó csak nagyon nagyon rövid ideig tart mégis csodálatos élmény
Itt fényképeztem:
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - EgyébTapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
68
216
163
1285
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 204 városban járt márFelfedező - 199 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1285 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. április 16.a párjával járt itt
Sok-sok évvel ezelőtt jártunk itt. Akkor még nem volt készen ez a szép látogatóközpont és csónakázni sem lehetett, így most mindenképpen be akartunk menni. Az oldalon vásároltam meg az időpontos jegyet. Ez teljesen jól működik. Nagyon szép és érdekesek a termek, jó az idegenvezetés. A csónakázás egyedi, itt sokszor evező sem kell, olyan közel a barlang fala.
Milyennek találod ezt az értékelést?
9
91
14
692
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 43 városban járt márFelfedező - 29 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagság
Érdekes 2021. augusztus 12.gyerekekkel járt itt
Július másodok hetében gondoltunk egyet a családdal és Balatonlelléről átruccantunk a Tapolcai tavasbarlangba. Már csak késő délutánra kaptunk jegyet,mert olyan sokan voltak kíváncsiak erre a nem mindennapi látogató központra. Egy bő 20-30 perces tárlatvezetés után végigcsónakáztunk a kristálytiszta vizű tavasbarlangba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
39
22
1
70
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 38 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2018. október 6.családjával járt itt
Nagyon régen jártam itt,akkora Balaton mellett táborozó iskolásokat hoztunk a barlangba. Hatalmas változás, amit most tapasztalhattunk. A látogatóközpont minden tudásigényünket kielégíti. Látványos makettek, 3D-s filmek, felkészült idegenvezető.Ezek után evezhettünk végig a barlang bizonyos szakaszán. Mesés volt mindez.
Itt fényképeztem:
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont Tapolca -
Milyennek találod ezt az értékelést?
169
4879
638
89483
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 260 városban járt márFelfedező - 3120 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 89483 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2018. október 6.gyerekekkel járt itt
Tapolcán járva megkerülhetetlen látnivaló, a település legjelentősebb nevezetessége. Többször jártam már itt, munkatársakkal, ásványgyűjtő társakkal, legutóbb a családdal, gyerekekkel. A korábbi évekhez képest a bejárati fogadócsarnokot felújították, kibővítették, szép lett. A tavasbarlang a Balaton-felvidéki Nemzeti Park gondozása alatt áll.
Milyennek találod ezt az értékelést?
17
182
50
64
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 43 városban járt márFelfedező - 90 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2018. szeptember 12.a párjával járt itt
Nagyon jó lett a Tapolcai Tavasbarlang látogatóközpontja. Először is: tetszik, hogy időpontra lehet jegyet vásárolni, így nem kell hosszú órákat sorban állni, mint régen. A Látogatóközpontban egy kb. 20 perces előadást hallgathatunk végig a barlang kialakulásáról. Fiatal tárlatvezetőnk előadása végig élvezetes volt, sok-sok olyan tényt tudtunk meg tőle, ami új volt (pl.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 175 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.