Hiker étterem értékelései

Értékelései
1
6
10
4
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Hiker értékeléseit!

Olvasd el Hiker étterem értékeléseit!

tt nincs papírvékony cigánypecsenye. -

Kecskeköröm Csárda Tihany

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 19.
Az egyik igazi csárdahangulatot árasztó jól eltalált étterem Tihanyban. Könnyű megtalálni a főutcáról nyílik. Hangulatos hely, ételei szépen és vastagon tálalt, ízletes csárdaételek. Itt nincs papírvékony cigánypecsenye, majd ujjnyi vastag cigánypecse viszont igen. Nekem izlett,nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és kellően udvarias.
Megosztom
Sokadszorra is a szöllőlugas alatt. -

Pál Csárda Tihany

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Június elején az egyhetes nyaralásunk alatt három alkalommal ebédeltünk ebben a Tihany folklór hangulatához teljesen illeszkedő kedves, barátságos, vidékies hangulatú csárdában. Tisztaság, gyors, kedves kiszolgálás, finom ételek jellemzik. Ha Tihanyban járunk ide mindig betérünk. Azt hiszem ez önmagáért beszél. Mindenkinek bátran ajánlom. Természetjáró
Megosztom
Dunaparti hattyúk szomszédságában -

Vakvarjú Csónakház Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 26.
Többször jártunk már ebben a különleges hangulatú étteremben aminek igazi báját a vízpart és a vízparti terasz adja meg igazán. Abszolút családbarát étterem, belső tere kicsit nyitott. Az ételek ízletesek bár nekem kissé extravagánsak. Amitől hanyattvágódtam az a csülkösbablevesük volt (k. . jó) aki szereti az ilyesmit próbálja ki nem fogja megbánni.
Megosztom
Vidékies hangulatban -

Malom Csárda  Csopak

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25.
Régi malomból átalakított tájház jellegű csárda. Hüvös, esős időben (júniusban) érkeztünk, a pincér szivélyesen fogadott, talpig a helyhez igazodó falusias öltözetben. A belső rész kézi faragású bútorzata ill. berendezése teljesen elvarázsolt bennünket. A helység melegségét gyönyörű zöld mázas cserápkályha biztosította.
Megosztom
Másodszor is a szöllőlugas alatt. -

Pál Csárda Tihany

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25.
A levendulás hetek idelye alatt, tértünk vissza a csárdába. Egész Tihany tömve volt túristákkal az éttermek zsúfolásig teltek, nem is reménykedtünk szabad asztalban. Kis várakozás után sikerült asztalt kapnunk. A nagy forgalom ellenére kedves felszolgálás szép, tiszta környezet és finom ételek vártak minket. Másodszor sem okozott csalódást, mindenkinek bátran ajánlom.
Megosztom
2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. március 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyedülálló hangulatot nyújtó étterem, a hely forgalma ellenére gyors és kedves a kiszolgálás. Az ételek ár érték aránya jó. A viszonylag egyszerűbb ételek adagja hatalmas a különleges husokból készült fogások érthető módon kisebbek de ezek ár érték aránya is teljesen rendben van. Az ételek ízvilága kitűnő. Előszőr voltunk itt a családdal és jó választásnak bizonyult.
Megosztom
Szöllőlugas alatt -

Pál Csárda Tihany

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 10.
A csárda Tihany központi részén található rövid sétára az Apátságtól. Meleg későtavaszi(május vége)napon hangulatos, árnyas szöllőlugas alatt, a helyhez harmonizáló vidékies berendezésü udvaron foglalhattunk helyet. Kedves, figyelmes és gyors a kiszolgálás. Az ételek nagyon ízletesek voltak, megfelelő mennyiségben szépen tálalva.
Megosztom
Nem előszőr és nem utoljára. -

Várkanyar Vendéglő Tata

2017. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 28.
Budapestről mentünk le anyósom születésnapját ünnepelni, visszatérő vendégek vagyunk párrommal már voltunk itt. Nagyon hangulatos hely a belső kialakítás igazi "várkerti" hangulatot idéz. Többféle egytálételt rendeltünk, az ételek, íze minősége, mennyisége tökéletes volt, amit a pincérek szépen szervírozva szolgáltak fel. Az ár érték arány teljesen rendben volt.
Megosztom
Kategóriájához képest tökéletes. -

Hegyi Kisvendéglő Galyatető

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 23.
Egy szép téli napon, 2018 jan. 15-n kirándulást követően tértünk be párommal a Hegyi Kisvendéglőbe. A hely hangulatos, cserépkályha ontja magából a meleget, igazi kis hegyi menedék. Nagyon barátságos a kiszolgálás, az étel amit rendeltünk (sült pisztráng+köret+italok) jól eltalált, finom, ízletes volt az adag férfi embernek is teljesen megfelelő.
Megosztom
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Adventi vásár előtt tettünk egy kis kitérőt a Kis Rigóba. Nem előszőr jártunk már ott és sohasem okozott csalódást. Gyönyörű festői környezetben van az étterem,túráinkat gyakran indítjuk onnan. Finomak az ételek, jó az ár-érték arány, figyelmes,kedves
a felszolgálás. A vendéglő berendezése nagyon jól illeszkedik a környezetéhez. Természetjáró
Megosztom


TérképX