Tatán várja vendégeit a négycsillagos Kristály Hotel Imperial, mely 1770 óta üzemel elsőként Magyarországon. A megújult műemlékké nyilvánított épület mélygarázzsal, wellness szalonnal, külön termekkel, éjszakai bárral, barokk stílusú díszudvarral és személyre szabott kiszolgálással várja vendégeit.
Elegáns, tiszta, minőségi és magas színvonalú hotel,de nekem nem ez a zsánerem. A személyzet nagyon segítőkész igyekeztek mindent megtenni a kényelmünkért, rugalmasak, kedvesek és korrektek, a vendég náluk tényleg vendég. Jól felszerelt, bár (nem olcsó itt sem) a wellness részleget nem próbáltuk, de itt is kicsi -nekem, igaz ebben nem vagyok mérvadó.
Mi a háromnapos félpanziós csomag keretén belül voltunk itt nyáron. Szép szállo Tata szivében. A szoba tiszta volt, nagyjából minden rendben volt. A minibár ajtaja viszont lógott, és a meleg sem tudott távozni a szekrényből, ezen segíteni kéne. A wellneszrész csodás, sajnos nem nagyon volt rá időnk kihasználni.
A csomagban benne volt a bicikli használata, ami Tatán nekünk nagyon jól jött, még akkor is ha nekünk kellet a kerekeket felfújni. A tópartját egy kis fürdőzéssel összekötve ismertük meg. Csodás! A baji szőlőhegyet is bejártuk vele és kedves embereket ismertünk meg, finom borokat kostoltunk meg. A svédasztalos reggeli rendben volt, a pékárú frisseb és mennyiségben több lehetett volna. A személyzet nem volt nagyon motivált, de annak biztos meg van az oka, ezt nem firtatom. Viszont a konyha nem felelt meg az elvárásainknak. Nekünk csak bizonyos ételek álltak a rendelkezésünkre. Elég csapott kanállal főzték. Se ízben, se minőségben se mennyiségben sem tudom dicsérni, nem felelt meg a szálloda standartjának. Örülnék, ha ezen tudnának változtatni, mert a Kristály szálló egy gyöngy szem Tatán.
A wellnessről már lehetett látni a képek alapján is, hogy kicsi lesz de azért több helyiségre számítottam és a nagy medencében is sajnos jéghideg víz volt. Az ételről jobb nem beszélni. A reggeli folyton elfogyott már reggel 9-re holott 10-ig lehetett enni, mire feltöltötték pár dologgal elment vele fél óra.
Vacsorára egy 4 csillagos szállodától nem 4 fél ételt vártam volna főleg nem olyanokat amiket én is otthon össze tudok dobni fél óra alatt (rántott hús, bolognai spagetti. . . . ) A desszert mindkét nap Tiramisu volt, semmi más (jah utolsó nap répatorta is volt).
Kristály Imperial Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon sajnáljuk, hogy nem volt elégedett a szolgáltatásainkkal, és azt is, hogy ezt nem jelezte a helyszínen, és így lehetőségünk sem volt arra, hogy megoldást találjunk a jelzett problémákra.
2013. december 2., Paróczy Pálma, Kristály Imperial Hotel
A wellness részleg nagyon igényesen kialakított, tágas és kényelmes. Kár, hogy a medence élményelemei nem működtek, ezt a honlapon fel lehetett volna tüntetni előzetesen. A szálloda remek helyen van a városközpontban, szép parkok közelében, számos látnivalóval a környéken. A személyzet kedves és rugalmas, bár néhányan közülük kevésbé tájékozottak.
A szálloda jól felszerelt, mégis van pár olyan apróság, amin érdemes lenne javítani (pl. biliárdból hiányzik néhány golyó és nem tudták megmondani, hol vannak).
Egészében elégedettek voltunk a szálloda szolgáltatásaival, de néhány hiányosságot szeretnék megfogalmazni: A tágas fürdőszobában nincs fogas, amire vizes fürdőköpenyt, törülközőt lehetne akasztani. Esti zuhanyozásnál nem volt kellően meleg a víz. A wellnesben a kismedence vize lehetne melegebb.
A szálloda előtere, folyosója a kinti szép idő ellenére is hűvös volt. Ez sokat ront a szálloda bensőséges hangulatán. Nem véletlenül volt a társalgó szinte mindig üres.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • borozó • bár