Velence Resort & Spa Velence ★★★★

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence
Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence
176 fotó

Velence Resort & Spa Velence bemutatkozása

A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.

Velence Resort & Spa Velence - Vendégvélemények összefoglalója

A Velence Resort & Spa Velence a Velencei-tó partján található, nagy méretű, modern szálloda, amely tágas, világos szobákkal és lenyűgöző tóparti kilátással várja a vendégeket. A szálloda különleges figyelmet fordít a családokra, széleskörű gyerekprogramokkal, játszóházzal, játékszigettel és rendszeres animációval. A wellness részleg gazdag, beltéri és kültéri medencékkel, szaunákkal, gőzkabinnal és gyógyvizes medencékkel szolgálja a pihenést.

255 vendég értékelése alapján

4,3Kényelem
4,2Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Legjobb ár
Fried Kastély Hotel Simontornya - Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
Fried Kastély Hotel Simontornya

Velence Resort & Spa Velence vélemények

Kiváló 2016. november 29.a párjával járt itt
Újból nagyon tetszett a szállodai kiszolgálás , a személyzet udvariassága, az aminátorok kedvessége, a gyerekekkel való foglakozásuk, program szervezésük .
Kiváló 2016. november 1.gyerekekkel járt itt
Szuper a felszereltség! Nagyon gyerek centrikus! Jól működik a chip kártya rendszer! A fürdőkád NAGYON csúszik! A welness recepció több esetben nincs a helyzet magaslatán: Rábeszél egy szolgáltatásra, mert az így egyben kedvezményes, de aztán a kedvezményt nem vonja le. Nem kell bejelentkezni a gyerek szépségszalonba, bármikor jöhetünk, de amikor megérkezünk: most nincs hely!
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. október 17.a párjával járt itt
Már több alkalommal voltunk itt. Az első alkalom kb 8 éve volt. Az első kedvező benyomás alapján voltunk már családdal (7 fő), csak az unokával, valamint barátokkal. Azóta sok fejlesztés történt. Ami nem változott: a kényelem, a magas színvonal, a tisztaság és a személyzet magas szintű felkészültsége, figyelmessége, szolgálatkészsége úgy a hotel, mint a spa részlegen.
Sajnos a fejlesztések mellett az árak is jelentősen emelkedtek.
Velence Resort & Spa Velence - KörnyékVelence Resort & Spa Velence - WellnessVelence Resort & Spa Velence - Wellness
Kiváló 2016. október 14.barátokkal járt itt
Három éjszakát töltöttünk el párommal és a barátokkal a szállodában. A figyelmes és udvarias személyzet, a jó és változatos ételek , a szép környezet és a wellness részleg biztosítja a jó és nyugodt pihenést. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A kirándulás elött olvastam néhány negatív megjegyzést a szálláshelyröl de ezekkel mi nem találkoztunk. Ajánlani fogom az ismeröseimnek is.
Kiváló 2016. október 4.a párjával járt itt
Nagyon tetszett a szállodában a személyzet hozzáállása, a figyelmességük, hogy nem kellett négy számmal nagyobb köntöst viselnem, hogy nagyszerű volt a svédasztalos ellátás (pedig én állítólag nagyon válogatós vagyok...) a fürdő részleg tökéletes volt...stb.
Kiváló 2016. október 1.barátokkal járt itt
Már többször voltunk a szállodában, mivel mindig mindennel elégedettek voltunk.
A konyha kimagaslóan jó.Választékos és ízletes. A szálloda személyzete figyelmes, udvarias.
Minimális észrevétel:az élményelemek kicsit gyakrabban is mehettek volna.
Biztos, hogy ismét visszamegyünk.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márNépszerű író - 20 hasznos szavazat
Kiváló 2016. július 27.a párjával járt itt
Pihenésnek , feltöltődésnek szántam magunknak ezt a lehetőségek, s nem is kellett csalódnom benne. Azt is el kell mondanom, hogy nagyon szép időnk volt, ami még fokozta a szálloda pozitív megítélését. Érkezéskor kedvesen, de azért nem túlzottan, fogadtak. Már vittük előre kitöltött bejelentkező lapjainkat, amin nem szerepelt autó rendszám.
Kiváló 2016. július 12.gyerekekkel járt itt
Csodálatos 5 napot töltöttünk a 7 éves unokámmal.
Kiváló, színes gyermek programok az animátorok nagyon kedvesek és segítőek voltak.
A személyzet is nagyon udvariasak és kedvesek voltak.
Rövid időn belül szeretnék az egész családommal együtt visszatérni.
Kiváló 2016. június 24.gyerekekkel járt itt
Az eddigi legjobb wellness hétvégénk volt amit ebben a szállodában tölthettünk. Családi szobát kértünk (mert nagyon okosan vittük a nagymamát is)pratikus,tágas és összenyitható csodálatos panorámával. A kisfiamat egyből lekenyerezték a bejáratnál lévő TV-vel amiben a Kisvakond mese ment,amíg mi bejelentkeztünk Ő sem unatkozott.
Kiváló 2016. június 22.gyerekekkel járt itt
A tó partján a lehető legjobb helyen található a hotel, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít a vendégek részére. Kiemelném a gyerekek részére rendelkezésre álló lehetőségeket és szolgáltatásokat is. A félpanziós ellátás kiváló volt, minőségi ételekkel és megfelelő választékkal.