2017. júliusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. július 19.
2017. júniusában töltöttünk itt egy éjszakát átutazóban. Motorral érkeztünk, ami a murvával felszórt parkolóban sajnos problémás, de a személyzet hamar segítségünkre sietett. A recepción lévő hölgy hihetetlen kedves és segítőkész volt, csupa mosollyal fogadott minket. Mivel a tervezettnél korábban érkeztünk, az apartmant épp akkor takarították, de minden külön kérés nélkül felajánlották, hogy átöltözhetünk.
Az apartmanba lépve meglepett minket annak tágassága és a berendezése. Séta és ebéd után tértünk vissza, addigra ragyogó tisztaság, rend fogadott minket. Délután kipróbáltuk a szálloda wellness részlegét, ami amennyire kicsi, annyira kedves. csak a legnagyobb kedvenc gőzfürdő hiányzott, de a csend és a tágas tér kárpótolt bennünket. A félpanzió keretén belül kapott vacsora is nagyon ízlett, a pincérek kedvesek, udvariasak és gyorsak voltak. Nagyon jó ötlet volt a fizető vendégek kockapókere, ami egy kis izgalmat és vidámságot hozott nekik is, és mi is drukkoltunk. A reggeli ugyan nem volt extra, de mindenki megtalálta az ízlésének megfelelő reggelit. Kérésünkre kinyitották ismét a wellnesst, amiért igazán hálásak voltunk. Összességében egy nagyon szép, tiszta, vendégbarát szállásra találtunk, ahol nem néznek ki azért, mert egy éjszakát töltünk ott motorostúránk alkalmával, akár turistaszezonban is. Köszönünk mindent, visszatérünk!
Személyzet: |
Tisztaság: |
Ár / érték arány: |
Kényelem (szoba): |
Szolgáltatások: |
Étkezés: |
Elhelyezkedés: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Oxigen felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.