Egyedülálló, közvetlen Duna-parti terasszal rendelkező étterem kiváló adottságokkal, széles étel- és italválasztékkal, udvarias, profi kiszolgálással. Család- és állatbarát étterem, ahol a vendég a legfontosabb. Különböző rendezvények lebonyolítása igény szerint, mindig kedvezményekkel és akciókkal.
Mindenfajta fizetési forma (készpénz, hitelkártya, SZÉP Kártya, különféle utalványok) biztosított. Az étterem szolgáltatásához lovaglási lehetőség tartozik.
Verőce , hőség és egy Duna party étterem ami már nagyon jó. . Mellettünk egy óvodás csoport ebédelt ami nagyon aranyos volt. Nem sokan voltak egy pár és mi. . A terasz tisztasága zöld szőnyeg amit nagyon tisztitani. . Ennek még valami megoldást kell találni. . Rendelés kedvenc gyümölcs leves , túros csusza tepertővel, gomba fejek juhtúróval jázmin rizs, tonik.
. . Gyorsan kaptuk. . . finom bőséges adagot. Kedves kiszolgálás , egy óra alatt , és néztük a Dunát. . Számlát is kaptunk felsorolással amit fogyasztottunk precízén kinyomtatva. . Ajánlom. . .
A Barna party kisvendéglőbe már jóllakottan ültem be egy pohár sörre, mondták, hogy nincs ennek semmi akadálya. A kiszolgálás egyébként is kedves, amikor kérdeztem, hogy van-e pacal, mert azt jóllakottan is rendelnék, a nagyon szívélyes, fiatal felszolgáló hölgy mondta, hogy ő is így van ezzel, pacalt bármikor örömmel eszik.
Annyiban maradtunk, hogy valamikor visszatérek hozzájuk rántott velőt meg borjúlábat enni, no meg pontyhalászlét haltejjel. Most egy Pilsner Urquellt ittam, ami 800 ft volt meg fsz. díj 80 forint, ami jó ár/érték arány. A borválaszték szűk, a nagyipari sörök mellett van Visegrádi is. Tisztes négy pont.
Nagyon szép kilátás, jó kaják. A dunapart sétálásra, illetve furdésre is alkalmas a duna. Innen gyönyörű kilátás nyílik a túlsó partra. A duna vize kicsit hideg és hírtelen mélyül.
Itt jártunk a párommal esküvői vacsorán ,kedvesek udvariasak a felszolgálók, a vacsora kiváló volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek s bízom benne hogy még járunk ott a párommal máskor is.
Közvetlenül a Duna partján! Ennek nagyon rossznak kellene lenni, hogy ne tessen. De nem, hanem nagyon jó! Vasárnap 12 előtt nem sokkal, még éppen a csúcs előtt, találtunk egy jó asztalt a teraszon. Gyorsan felvették a rendelést, hamar ki is hozták. És minden nagyon finom volt. Bővebben: rántott camembert, rántott ponty.
harcsa halászlé, ja és visegrádi búzasör volt a menünk. Nem kis meglepetésünkre élő zene is volt (dob, gitár, ének). De nem valami rémes háttér zene, hanem igényes, jazzes tánczene. ALEXANDRAGRANT ajánlására mentünk ide. (Gondoltam, hogy akinek az Ájj Burger tetszik, érdemes adni a véleményére. És nem csalódtunk! )
Egy esős nap, amikor nem tudsz sehová menni, de éhes vagy. Ekkor mentünk a szállásunkról ebbe az étterembe. elég rossz kritikát olvastam itt róla, de épp ezért mentünk el vacsorázni a Barna Partiba. Nagyon nagy meglepetés ért, mivel kellemes fogadtatásba volt részünk. Nagyon finom ételeket kaptunk, nagy jó árért! Tehát amit olvastam, abból semmit nem tapasztaltam.
Szerettünk volna fagyizni és kávézni 14 óra után, rendelést felvette a pincér ( 1290 Ft 3 gombóc fagyi kehely ) nem olcsó, majd jön a tulaj és közli velünk mivel nem eszünk hagyjuk el az éttermet! Kérdeztük miért? Válasz ez nem kifizetődő ,az csak ebéd elfogyasztása után rendelhető a fagyi! Csodás szemlélet ! Nincs mit tovább hozzáfűzni.
Íztelen ételek,,, főleg a gyümölcsleves. . . a főételt nem lehet kivárni. . . még ha ehetetlen is megeszed,mert annyira éhes leszel. A tulaj kritikán aluli, nem lehetne vendégek közelébe engedni. Azt próbálja elhitetni saját magával is, hogy szövetkeznek ellene és a negatív kritika 1 embertől származik.
Nagyon szép a kilátás a teraszról, kedves a kiszolgálás, és finomak az ételek! Nagy a választék és a desszertek is kiválóak, ráadásul jól megpakolják a tányérokat. Már régóta járunk ide (körülbelül 15 éve), nagy megelégedettséggel, sosem csalódtunk! Fagyijuk is van, melyet a főút felőli kiadó ablakban is lehet kérni, és abból is sokféle, sok egyedi íz van, mind nagyon jók.