Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád bemutatkozása
Visegrád, Magyarország egyik legkisebb, de egyik legrégibb városa. A Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda, Visegrád központjában, 23 kényelmes szobával várja ide látogató vendégeit. Visegrád és környéke a Dunakanyar legszebb és leglátogatottabb vidéke. Kedveltségét az is növeli, hogy a lenyűgözően szép táj és a történelmi emlékek harmonikus egységet alkotnak.
Nagyon kedves a szemelyzet, jol megkozelitheto, a fout mellett van a 43-as kilometerkonel. Hangulatos, kedves es csaladias. 3 napos pihenesunkre alkalmasabb helyet nem is talalhattunk volna. Wellness reszlege baratsagos, gyermekbarat. A kicsiknek kulon medence van kialakitva. 2 fele szauna, gőzkabin es sókamra. Szerintem aki idejon kellemes elmennyel tavozik.
Közvetítő cégen keresztül vásároltam 2 honappal előre 3 éjszaka, 4 napot. A 2 honap alatt a hotel modosította a szerződést és engem senki nem tályékoztatott. A beutaló iratomon a száloda logoja melett rajta volt pontosan 3 éjszaka 4 nap reggelivel. A hotel ez helyett 2 éjszaka és 3 napot adott és ez szinte az üdülés végen derült ki.
Vagyis elküldtek bennünket. A vezető szinte elbujkált elölünk. Jeleztük azonnal a közvetítő cégnek. Ők szinte azonnal visszautaltak 1 napi árat az üdülésből. Akkor már akartak másik szobát adni kárpótlásul. De ilyen hoteltől már ingyen sem kelett a szállás. A személyzet fiatal (irányitható kis pénzért) és rendes. A tisztaság éppen megüti a 3 csillagos szintet. (pl. láttam csótányt). Az árrol nem írok hisz becsaptak. (de szerintem ehez a szinvonalhoz drága). Kényelem: az ágy oly kemény es puha kicsi párna nagy huzatban. vagyis kitörök a nyaka az embernek. Szolgáltatás. Pl. velnes csak 10-től van a reggeli uszás és szauna felejtős a gózért szolni kell hogy kapcsolják be vagyis mire bemelegszik 1-2 óra. De akor már ott sem vagy. Etkezés: Reggeli elég széles körü ehez a szinthez de Ausztriában egy párfős kis faházban bőségesebb. (kirakják az előző napi megmaradt pékárút, szalámit, sajtot stb. ) Elhelyezkedés elfogadható. (a főutra néző szobákban a 11 főut folyamatos forgalmát hajnaltól lehet kontrolálni)
Mindennel meg voltunk elégedve, nekünk a szobánk tökéletesen kényelmes volt. a recepciós hölgy igen kedvesen körbe vezetett bennünket, a reggeli szerintem bőséges volt,központi fekvésű, a wellness részleget sajnos csak láttuk, pedig igen csábító, de majd legközelebb.
Csodás három napot töltöttünk Visegrádon! A szállás teljesen rendben volt. A reggeli kiváló és bőséges. A wellnes részleg kielégítő. Elhelyezkedés kitűnő,minden közel van,ajánlom mindenkinek aki kis családias hotelt keres.Köszönjük szépen!
A személyzet kimagasló: kitűnő probléma megoldó képességgel, mindig kedves, mosolygós recepcióval. A szálloda elhelyezkedése szuper. A wellnes kisgyermekkel is nagyon jó. Máskor is el fogunk látogatni ide.
Minden rendben volt a hotelben! A szoba tisztasága teljes mértékben kifogástalan volt. Az ottani dolgozók egytől egyig kedves és remek hangulatot éreztettek velünk a szoba elfoglalásától kezdve a távozásig. A reggeli választék bőséges volt! A wellnes részleg szintúgy hamisítatlan volt számunkra! Ha tökéletes pihenésre vágyunk legközelebb mégegyszer meglátogatjuk!
A szálloda a központhoz közel, de csendes környezetben helyezkedik el. A wellness rész magasabb besorolásúnak (4-5 csillagosnak) megfelelő: úszásra alkalmas medencével, babamedencével, pezsgőfürdővel, többféle szaunával, kozmetikai szolgáltatásokkal, gyönyörű kilátással, főleg este. A szobák a besorolásnak megfelelő méretűek, kényelmesek és szépek.
A reggelinél nagy választék van, szép környezetben, kényelmesen lehet elfogyasztani. A hotel dolgozói nagyon kedvesek és segítőkészek. Több más magyarországi hotelhez képest nagy előnye, hogy minden működik (pl. tévé, szolgáltatások), minden valóban olyan, ahogyan azt a honlapon ígérik.
Januárban volt szerencsénk két napot eltölteni itt, reggelis ellátással, wellness-szel. A wellness szolgáltatásokkal kapcsolatban: rendben voltak, csak sajnos zavarü volt, hogy az ifnraszauna bkapcsolását minden alkalommal jelezni kell a recepción, ahova a vendég, izzadtan, vizesen, törölközőben megy ki, ami nem túl kényelmes.
Egyéb szolgáltatásokkal nem volt gond, de ottvoltunkkor más vendégektől hallottam, hogy a jacuzzi vize nem volt elég meleg. Emellett a reggelivel kapcsolatban: hiányoltam a sok kolbász, virsli, szalámi mellett valamilyen egészséges pulykamell/csirkemell/halféle lehetőséget a reggelinél a reform táplélkozás híveinek. Ez még elfért volna, de összességében rendben volt, ahogy a személyzet is, akik nagyon segítőkészek voltak. A tisztasággal kapcsolatban: egyik nap reggel tele lett hangyával az asztalunk, most sem tudjuk, hogy mire jöttek, hiszen nem volt bent étel, fura is volt ilyen hidegben. Jól éreztük magunkat, köszönjük még egyszer!
3 éjszakát töltöttünk el az apartman részben karacsonykor..Ami kérésünk volt rögtön segítőkészek voltak velünk.Szivesen visszatérünk maskor is.A reggeli bőséges finom.A wellness rész super A szobák olyanok amit képen láttunk róla.Ajánlom aktiv kikapcsolódásnak.
Nagyon kedvesek voltak szállodai alkalmazottak, a Hotel maga nagyon hangulatos, otthonos és tiszta. A wellness részleg mellett a beltéri ping-pong és csocsó asztalok plusz pontot érnek. A reggelinél nem volt panasz a választékra, amit talán hiányoltunk, az a vacsoralehetőség a hotelben.
Az ajánlott Sirály étterem választéka nem nyerte el annyira a tetszésünket, de egy csomó jó hely van ott szóval ez nem okozott problémát. Összegezve, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen ajánlom mindenkinek!